Cauta in 109.945 retete
Usor de facut, reusita garantata si opt portii delicioase. Ingrediente: 125 grame ciocolata neagra (cu minim 50% cacao), 125 grame unt (cu 65 % grasime), 125 grame zahar, trei oua, trei linguri cu varf cu faina, mirodenii (coaja de portocala, vanilie), doua linguri cu lapte. Preparare: Pregateste o tava rotunda, putin inalta, unsa cu unt si tapetata cu faina. O tava cu peretii detasabili este ideala. Topeste ciocolata in lapte, la microunde sau intr-un vas, in bain-marie. Cand ciocolata s-a...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa colorati intreaga cantitate de fondant, tot acum e cazul. Dupa, prafuiti ... cu sita - 2 - 3 linguri ), trantiti acolo fondantul si framantati putin cu mana ... pe Chucky al meu ;) Infasurati fondantul in folie de plastic (previne ... sita, ever nu uitati) intindeti fondantul cu sucitorul - prafuit asemenea. Isi ... iesit 1150 grame de marshmallow fondant. Suficient cat sa invelesc un ... .....
Reţetă de pe www.dulcegarii-culinare.ro
... 1 zi inainte de a-l folosi,pregatim fondantul,care trebuie sa stea peste ... se incorporeaza dupa care punem fondantul pe masa prafuita cu zahar ... trebuie zahar,adaugati-l cernut,iar fondantul isi va lua cat are nevoie. Punem fondantul intr-o folie alimentara si il tinem peste noapte ... tare. Cand il folositit,intindeti fondantul pe masa prafuita cu zahar ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
Amandine cu fondant si crema de ciocolata Povestea colectiei Cupola Sanctis ... - fructos si intens. Amandine cu fondant si crema de ciocolata Blat ... ml apa esenta de rom Fondant 1 kg zahar 500 ml apa ... 3 lg zahar caramelizat Amandine cu fondant si crema de ciocolata Mod ... si va avea o suprafata uniforma. Fondant 1) se pune apa intr-un ... 5 cm si se glasaza in fondantul de cacao....
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
... culoarea nu prindea uniform. Insa fondantul din marshmallows este absolut perfect ... o pasta omogena. Daca vreti un fondant colorat uniform, acum e momentul sa ... adaugati zaharul, incepeti sa framantati fondantul ca si pe un aluat ... , pentru ca indiferent cat framantati, fondantul nu mai ia zahar si ... sfarsitul operatiunii de colorare. O data fondantul colorat, puteti incepe sa il ... a...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... Preparare: Se face o bila din fondant maro deschis (marimea unei nuci ... se ia o alta bucata de fondant maro deschis, se face inca ... (sau cu o scobitoare). Cu putin fondant negru se fac ochii si ... se ataseaza un sul de fondant lung si subtire (este coada leului). Acuma se ia fondantul maro inchis, se pune in presa ... incep sa iasa carnaciorii de fondant se taie cu u cutit tto...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... cuptor, lasati sa se racoreasca fondantul 1-2 ore (nu la frigider) si ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Ingrediente: 7 bile fondant gri dintre care 4 marime mica (1/2 maslina) 2 marime mijlocie ... ) Preparare: Se ia bucata de fondant mai mare, se niveleaza intre ... se ia cealalta bucata de fondant ramasa, se intinde si cu ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... , atentie interiorul trebuie sa fie fondant si umid. Servim caldut alaturi ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... . Foarte bun si foarte dulce. Fondantul de ciocolata este, asa cum ... atat mai pufos va fi fondantul. 3. Ungeti cinci vase ramekin (sau ... fie pline doua treimi. Introduceti fondantul la cuptorul incins la 170 ... 5 minute inainte de a le scoate. Fondantul se serveste cald alaturi de ... inghetata de vanilie. Deoarece mijlocul fondantului va ramane crud se folosesc ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... 50 g unt sare 1 ou Pentru fondant: 200 gr mere curatate si ... lasa la 'odihna' o ora. Preparam fondantul:curatam merele la taiem patratele ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Fondant pentru prajituri Ingrediente zahar 1 kg glucoza100gr(eu am folosit miere ...
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
... galben 1 bila micuta de fondant maro deschis Preparare: Cele trei bile ... . Se ia bucata mijlocie de fondant, se face un sul de ... lipi doua cornite mici din fondant maro deschis (forma lor va ... ia a doua bila mare de fondant si se va modela intre ... pe girafa. Din bila de fondant maro deschis, se iau bilute ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Punem bomboanele intr-o oala peste care vom pune cele 2 linguri de apa si le topim la baine marine, amestecand continuu. Dupa ce s-au topit incepem sa daugam zaharul pudra amestecand cu lingura, din momentul in care nu se mai poate amesteca cu lingura incepem sa framntam cu mana, Trebuie sa iasa ca un aluat moale si pufos. Ne ungem mainele cu ulei de fiecare data cand il lucram. Dupa ce l-am famantat bine il invelim intr-o folie si-l dam la frigidre pana a 2 a zi. Se poate pastra o luna in...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Ingrediente: Ingrediente fondant: 200gr mere curatate si taiate cubulete, 2 oua, 20gr ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... sa se usuce. Cca 200 g fondant alb se pune intr-o olita ... o lingura de metal, pina cind fondantul se moaie (sa curga); daca ... adauga citeva picaturi de apa. Fondantul nu trebuie sa fie prea ... gros. Se introduc 5-6 visine in fondant, se scot imediat si se ... sau pe o foaie de nylon. Fondantul alb se poate colora cu ... apa calda. Dupa ce s-a uscat fondantul, bomboanele se...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Timp de preparare: 30 minute (complexitate redusa) Ingrediente: Avem nevoie de 75 g de caramele marshmallow 175 g zahar pudra(din comert) si o lingura de apa. Mod de preparare: Intr-o craticioara punem caramelele si lingura de apa pe foc mic sau la bain-marie.Amestecam continuu pana se topesc,apoi rasturnam compozitia pe blatul de lucru unde am pus zaharul pudra.Framantam ca pe un aluat de paine pana ce compozitia nu se mai lipeste de maini.Este gata cand apasam cu degetul si ramane gropita...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Timp de preparare: 1 ora (complexitate redusa) Ingrediente: 50 gr unt sau margarina Rama topit(a), pentru uns cacao, pentru pudrat 200 gr ciocolata amaruie, rupta in bucatele 200 gr unt, taiat in bucatele 200 gr zahar brun 4 oua si 4 galbenusuri 200 gr faina sos de caramel (vezi reteta ma jos) si inghetata de vanilie, la servire Mod de preparare: 1.Se incalzeste cuptorul la 200C. 2.Se pregatesc formele astfel : se unge fiecare forma cu unt/margarina topit(a), apoi se introduce la congelator...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... aspectul vesel). Se ia apoi fondant alb, se intinde, se decupeaza ... detot, de marime egala, din fondantul alb si se turtesc intre ... ochii maimutei (se lipesc peste fondantul maro deschis in forma de ... negru pe albul ochilor. Din fondant maro se iau 2 bilute mici ... modelarea. Se face o bile din fondant maro inchis (culoarea ca si ... felul urmator: 2 bucati mici de fondant...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Ingrediente: Fondant: -1 pachetel de gelatina (9 g) -6 linguri de apa (60 ml) -un ... grasime de cocos. Se baga fondantul in punga, se scoate pe ... de ore sa se odihneasca. Fondantul in astea 24 de ore ... . -Atunci cind dorim sa folosim fondantul, trebuie sa-l framintam foarte bine ... , nici prea moale). -Eventual daca fondantul e mult prea tare atunci cind ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro