Cauta in 67.038 retete
Usor de facut, reusita garantata si opt portii delicioase. Ingrediente: 125 grame ciocolata neagra (cu minim 50% cacao), 125 grame unt (cu 65 % grasime), 125 grame zahar, trei oua, trei linguri cu varf cu faina, mirodenii (coaja de portocala, vanilie), doua linguri cu lapte. Preparare: Pregateste o tava rotunda, putin inalta, unsa cu unt si tapetata cu faina. O tava cu peretii detasabili este ideala. Topeste ciocolata in lapte, la microunde sau intr-un vas, in bain-marie. Cand ciocolata s-a...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... trandafirasii si frunzulitele din marshmallow fondant. Am dizolvat pe baie de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... galben 1 bila micuta de fondant maro deschis Preparare: Cele trei bile ... . Se ia bucata mijlocie de fondant, se face un sul de ... lipi doua cornite mici din fondant maro deschis (forma lor va ... ia a doua bila mare de fondant si se va modela intre ... pe girafa. Din bila de fondant maro deschis, se iau bilute ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Ingrediente: Ingrediente fondant: 200gr mere curatate si taiate cubulete, 2 oua, 20gr ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... sa se usuce. Cca 200 g fondant alb se pune intr-o olita ... o lingura de metal, pina cind fondantul se moaie (sa curga); daca ... adauga citeva picaturi de apa. Fondantul nu trebuie sa fie prea ... gros. Se introduc 5-6 visine in fondant, se scot imediat si se ... sau pe o foaie de nylon. Fondantul alb se poate colora cu ... apa calda. Dupa ce s-a uscat fondantul, bomboanele se...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Timp de preparare: 30 minute (complexitate redusa) Ingrediente: Avem nevoie de 75 g de caramele marshmallow 175 g zahar pudra(din comert) si o lingura de apa. Mod de preparare: Intr-o craticioara punem caramelele si lingura de apa pe foc mic sau la bain-marie.Amestecam continuu pana se topesc,apoi rasturnam compozitia pe blatul de lucru unde am pus zaharul pudra.Framantam ca pe un aluat de paine pana ce compozitia nu se mai lipeste de maini.Este gata cand apasam cu degetul si ramane gropita...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Timp de preparare: 1 ora (complexitate redusa) Ingrediente: 50 gr unt sau margarina Rama topit(a), pentru uns cacao, pentru pudrat 200 gr ciocolata amaruie, rupta in bucatele 200 gr unt, taiat in bucatele 200 gr zahar brun 4 oua si 4 galbenusuri 200 gr faina sos de caramel (vezi reteta ma jos) si inghetata de vanilie, la servire Mod de preparare: 1.Se incalzeste cuptorul la 200C. 2.Se pregatesc formele astfel : se unge fiecare forma cu unt/margarina topit(a), apoi se introduce la congelator...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... aspectul vesel). Se ia apoi fondant alb, se intinde, se decupeaza ... detot, de marime egala, din fondantul alb si se turtesc intre ... ochii maimutei (se lipesc peste fondantul maro deschis in forma de ... negru pe albul ochilor. Din fondant maro se iau 2 bilute mici ... modelarea. Se face o bile din fondant maro inchis (culoarea ca si ... felul urmator: 2 bucati mici de fondant...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Ingrediente: Fondant: -1 pachetel de gelatina (9 g) -6 linguri de apa (60 ml) -un ... grasime de cocos. Se baga fondantul in punga, se scoate pe ... de ore sa se odihneasca. Fondantul in astea 24 de ore ... . -Atunci cind dorim sa folosim fondantul, trebuie sa-l framintam foarte bine ... , nici prea moale). -Eventual daca fondantul e mult prea tare atunci cind ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... sa se usuce. Cca 200 g fondant alb se pune intr-o olita ... o lingura de metal, pina cind fondantul se moaie (sa curga); daca ... adauga citeva picaturi de apa. Fondantul nu trebuie sa fie prea ... gros. Se introduc 5-6 visine in fondant, se scot imediat si se ... sau pe o foaie de nylon. Fondantul alb se poate colora cu ... apa calda. Dupa ce s-a uscat fondantul, bomboanele se...
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro
Timp de preparare: 30 minute (complexitate redusa) Ingrediente: Cantitate : 6 portii mari SAU 12 portii mici 3 linguri cafea gata preparata 100 gr ciocolata amaruie, rupta in bucati 100 gr unt sau margarina Rama, plus pentru unsul vaselor de copt 4 oua 140 gr zahar (de preferat zahar in care a stat o pastaie de vanilie pana cand s-a infuzat) 50 gr faina, cernuta smantana grasa sau frisca batuta, pentru servire Mod de preparare: 1.Incalzeste cuptorul la 200C.Unge cu unt 6 vase mici ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Timp de preparare: 1 ora si 30 minute (complexitate ridicata) Ingrediente: zahar 1 kg glucoza100gr(eu am folosit miere ) apa500ml Mod de preparare: 1.se dizolva zaharul in apa 2. se fierbe avand grija sa spalam marginile vasului cu o pensula inmuiata in apa 3. cand este aproape legat se adauga glucoza lichida(mierea) 4.se ia proba in apa rece,turnand cateva picaturi 5.Daca se strange ca o bomboana cleioasa ,atunci proba e buna 6.se toarna intr-un vas de marmura sau sau pe o masa de marmura ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Iti trebuie: 250 g ciocolata cu 70% cacao 5 oua 1 lingura de coaja rasa de portocala 2 linguri cu coniac un praf de sare putin unt si putina faina pentru uns tava. Pregatesti asa: Ciocolata se rupe in bucati si se pune la bain-marie cu o jumatate de pahar de apa. Albusurile se separa de galbenusuri. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sara. Dupa ce s-a topit ciocolata se da deoparte de pe foc si se adauga in ea coniacul si jumatate din cantitatea de coaja de portocala. Se amesteca bine...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Eeee de cand am ochit eu reteta asta pe blogul lui Laura Adamache... ieri am si pus-o in practica... super ! Fondantul de mere e delicios, defapt chiar el m-a facut sa incerc reteta :)).Ingrendiente:Pentru pariziene:.500 g faina20 g drojdie70 g ...
Reţetă de pe www.haisagatim.ro
4 linguri zahar 2 linguri apa 4 linguri amidon 100g unt 4 pahare nuci pisate nu foarte marunt 2 linguri cacao esenta de rom glazura de la plic din comert
Reţetă de pe www.sfaturiculinare.ro
Ingrediente necesare Ingrediente 300 g serbet, 200 g unt, 30 ml sirop de zahar ars, 30 g cacao, un pachetel cu zahar vanilat Mod de preparare Intr-un cazanel smaltuit asezat pe apa calduta (nu fierbinte), serbetul se freaca pina cind se moaie fara sa se topeasca, apoi se ia la o parte, se adauga cacaua neaparat cernuta si siropul de zahar ars.In cazul cind serbetul este de cacao, acesta se amesteca direct cu untul, fara sa se adauge cacao.Serbetul se freaca cu furculita pina cind se moaie...
Reţetă de pe www.retete-online.com
4 linguri zahar 2 linguri apa 4 linguri amidon 100g unt 4 pahare nuci pisate nu foarte marunt 2 linguri cacao esenta de rom glazura de la plic din comert
Reţetă de pe www.sfaturiculinare.ro
Ingrediente: Blatul de Tort: 6 albusuri de ou 200 grame de Zahar 6 galbenusuri de ou 100 grame de faina de griu alba 125 grame faina de cartofi (Amidon) (in Germania se numeste SpeisestA
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... sa se usuce. Cca 200 g fondant alb se pune intr-o olita ... o lingura de metal, pina cind fondantul se moaie (sa curga); daca ... adauga citeva picaturi de apa. Fondantul nu trebuie sa fie prea ... gros. Se introduc 5-6 visine in fondant, se scot imediat si se ... sau pe o foaie de nylon. Fondantul alb se poate colora cu ... apa calda. Dupa ce s-a uscat fondantul, bomboanele se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Intr-un cazanel smaltuit asezat pe apa calduta (nu fierbinte), serbetul se freaca pina cind se moaie fara sa se topeasca, apoi se ia la o parte, se adauga cacaua neaparat cernuta si siropul de zahar ars.In cazul cind serbetul este de cacao, acesta se amesteca direct cu untul, fara sa se adauge cacao.Serbetul se freaca cu furculita pina cind se moaie bine, sau se bate cu un tel mic; daca este prea tare , se adauga 1-2 lingurite cu apa calda si se freaca bine pina cind capata aspectul unei...
Reţetă de pe www.eculinar.ro