Cauta in 139.505 retete
... : 150g zahar 200 ml apa Fondant: 300g zahar 200ml apa 2 linguri ... frigider pana este gata fondantul. Pentru fondant: Intr-o cratita se pune ... parte si am trecut-o prin glazura de ciocolata.Se lasa la racit ,sa se intareasca glazura, iar apoi se orneaza in functie ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... Cand te hataresti sa faci amandine mai intai te apuci de ... frigider pana este gata fondantul. Pentru fondant: Intr-o cratita se pune ... fiecare prajitura in parte si am trecut-o prin glazura de ciocolata ...
Reţetă de pe www.culinar.ro
... bine. Dam crema la frigider. Fondant: Punem la foc zaharul impreuna ... prajitura, o portionam. Punem din nou fondantul pe foc , il lasam pana ... si cu ajutorul unei inguri mari glazuram fiecare prajitura. Pofta buna ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... am renuntat la ele) Pentru glazura: 100 g ciocolata 50 g unt 50 ... Se mai poate face o glazura de fondant.Eu folosesc din cel cumparat. Mod de preparare: Blatul ... topeste.Adaugam cacaoa si romul. Glazura: Se topeste ciocolata impreuna cu ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... frigider pana este gata fondantul. Pentru fondant: Intr-o cratita se pune ... parte si am trecut-o prin glazura de ciocolata. Se lasa la racit ,sa se intareasca glazura, iar apoi se orneaza dupa preferita ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Nu, nu e amandina originala, de cofetarie, cea cu fondant, e doar o versiune, dar una delicioasa ... 5 linguri zahar 1 esenta rom pentru glazura: 1 ciocolata amaruie 100 ml frisca ... noapte) apoi indepartam forma . Preparam glazura astfel: rupem ciocolata cubulete, adaugam ... tot ciocolata. Imbracam tortul cu glazura obtinuta . Marginile tortului le tapetam ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... de-al doilea blat insiropat. Glazura: Ciocolata se topeste impreuna cu ... la frigider pana se intareste glazura.Se portioneaza si se serveste ... ciocolata,am mai folosit si fondant (din comert) amestecat cu ciocolata ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... 3 pac margarina rama 100 g cacao 2 fiole esenta de rom Glazura: 500g fondant de cacao Sirop (1l) l-am facut dupa gust numai ... . La sfarsit se adauga esenta Glazura: l-am topit la baien marine ... . Am trecut fiecare prajitura prin fondantul topit (cald) deasupra am facut ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... . La sfarsit se adauga esenta Glazura: l-am topit la baien marine ... . Am trecut fiecare prajitura prin fondantul topit (cald) deasupra am facut ...
Reţetă de pe www.gospodine.net
... am vrut neaparat sa incerc glazura propusa de Gabi. Voiam sa ... omogenizeaza. Se lasa la racit. Fondant: Apa si zaharul se pun ... prajitura turnam cate o lingura de fondant, lasam putin sa se intareasca ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... . La sfarsit se adauga esenta Glazura: l-am topit la baien marine ... . Am trecut fiecare prajitura prin fondantul topit (cald) deasupra am facut ... . La sfarsit se adauga esenta Glazura: l-am topit la baien marine ... . Am trecut fiecare prajitura prin fondantul topit (cald) deasupra am facut ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... , insa fara cacao. Au insa o glazura de ciocolata, care este de ... ...crema pe care o folosesc la amandina . In final ajungem si la ... maimutei. Am pregatit apoi un fondant din marshmallows, pe care l-am colorat galben pal. Am intins fondantul intr-o foaie de grosime medie ... , apoi am taiat bulina de fondant in 2 parti egale si... gata ... diplomatul in aceeasi crema de amandina....
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com