Cauta in 109.949 retete
... este necesar sa ungem tava, foietajul are suficienta grasime in el ... compozitia si se toarna peste foietaj. Taiem rosiile in felii cat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Foaia se intinde pe masa curata se lasa la dezghetat.Se presara cascavalul uniform, branza zdrobita verdeata. Se ruleaza un sul care se taie bucati cam de 8 cm.Se aseaza in tava pe hartie de copt. Se presara susan, mac, se bat cele 3 oua cu putin lapte se toarna deasupra. Se da la cuptorul incalzit la cca 180 grade cca 40 minute pana sunt rumenite si crescute. Se servesc caldute usor sau reci langa o bere sau un pahar de vin alb.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... :d. Intr-un vas am amestecat branza de vaci, casul dat pe ... , il tapetam cu foaia de foietaj, punem cascavalul si cabanosul si ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... spuma albusul si amestecam cu branza de vaci,sarea si grisul ... punem in mijlocul fiecarui patrat branza.Ungem lateralele cu galbenus batut ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... .Dam prin razatoarea mare atat branza cat si cascavalul iar sunca ... ras ,spanacul racit,sunca si branza rasa apoi il rulam si ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... preferati. Pe o planseta se intinde foietajul si cu o forma rotunda, de ... . Apoi se repartizeaza compozitia de branza in aceste forme de tarte ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... nevoie sa pun pentru ca a fost destul de sarata telemeaua si branza feta. Aluatul il lasam la decongelat la temperatura ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Am tocat ceapa si ardeiul gras si le-am pus sa se rumeneasca in tigaie cu putin ulei. Spanacul l-am spalat bine ,l-am lasat sa se scurga si l-am taiat grosier si l-am adaugat si pe el in tigaie cat sa se inmoaie. Am sarat,piperat,am luat tigaia de pe foc si am adaugat branza proaspata (bine scursa de zer) si la sfarsit oul si marar proaspat tocat. Am asezat foaia de aluat in tava si am adaugat compozitia in tava. Am dat la cuptor la foc potrivit pentru 25 de...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... vaca 300 g Ceapa alba 4 buc Branza de vaci 1 kg Oua 3 buc ... ml Pasi de urmat 1 Pregatiti aluatul de foietaj conform retetei de Foietaj de casa - rereta rapida . Desfaceti rulada de aluat si o presarati ... gust, amestecati bine. 5 Umplutura de branza: Branza de vaci se amesteca ... marunt si sare. Umplutura de branza pentru placinte trebuie sa fie usor sarata, la...
Reţetă de pe www.lalena.ro
... ? Da mai departe! Ingrediente: aluat foietaj cascaval ceapa verde cognac feta ... pasquale carnea de miel, verdeturile, branza si ou ale si mancati ... cu sare si piper. Atentie: branza pe care o veti folosi la tarta este sarata asa ca puneti sare cu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se decongeleaza aluatul, se taie fasii, sau in forma in care doriti. Ungem o tava cu ulei, punem fasiile de saleuri pe care le ungem cu galbenus, se presara branzica rasa, mac, susan. ( sare, doar daca este cazul, depinde cat de sarata e branza). Le dam la cuptorul incins pana se umfla si se rumenesc, aproximativ 10 min. sunt foarte bune, atat calde cat si reci, nici nu se copara cu cele cumparate.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Amestecam branza cu ouale si mararul, apoi adaugam si smantana. Intindem o foaie de copt in tava de Jena, apoi desfacem foaia de aluat, o punem in tava, asezam branza in mijloc si o strangem aducand marginile in mijloc si acoperind branza. Ungem cu galbenus, presaram chimen si o coacem la 220 grade pentru 45-50 de minute.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... . unt - un pachet 250 gr. branza Philadelphia - un pachet 250 gr ... cel mai des am utilizat-o pentru saratele, la care se presara branza, cascaval si/sau doar chimen deasupra ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Aluatul de foietaj se lasa la dezghetat la temperatura camerei,dupa cere se taie cu in pahar,se pune putin branha in mijloc,se umezesc marginile interioare cu apa,se indoaie si se apasa bine sa se lipeasca. Se ung cu galbenus,se presara sare si susan. Se pun pateurile intr-o tava in care am pus hartie de copt,se ung cu galbenus,se presara sare si susan.si se baga in cuptorul incalzit in prealabil,la foc mic,15-20 min.(depinde de cuptorul fiecareia) Pofta buna!!!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... se inteapa din loc in loc cu furculita. Se rade branza sarata, se amesteca cu branza feta si se adauga rand pe rand ... se adauga cateva cubulete de branza si frunze de patrunjel pentru ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Foietajul se taie pe jumatate pe latime. Branza se da pe razatoarea mare si se amesteca cu oul si cu chimenul. Pasta astfel obtinuta se intinde pe toata suprafata celor 2 bucati de foietaj. Se ruleaza cu grija pentru a se forma un strudel si se taie cu un cutit cu lama subtire in bucati de cca. 5-6 cm latime. Se asaza in tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu ou, apoi se presara chimen. Se da la cuptor pentru aprox. 25'.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se desface foietajul, se intinde si se taie sub forma de patrat cu latura de6 cm. In mijlocul patratului se pune branza ,se pliaza si se pun in tava. Se baga in cuptorul incins circa 20 min.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Din galbenusuri, apa minerala, praful de sare, iaurt si 400 de grame de faina se framanta un aluat neted si elastic (daca e nevoie se adauga 1-2 linguri de faina). Aluatul se aseaza pe planul de lucru uns cu ulei si se imparte in 2 parti egale (eu am impartit in 4 pentru ca, am facut 4 foi, ceea ce se vede in poze e o portie dubla). Margarina sau untul se framanta cu faina (30 de grame) pana la incorporarea acesteia - faina nu are alt rol decat de a face mai buna aderenta grasimii la aluat....
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Toate ingredientele se amesteca. Lingurile de smantana, galbenusul, albusul batut ferm. se incorporeaza si vor lega compozitia. Se sareaza si condimenteaza dupa gust. Se aduga la urma si verdeata tocata marunt. Pentru culoare adaugati boia dulce sau iute, daca preferati.Formele de mini tarte le ungem cu ulei si le "tapetam" cu aluat foietaj. Adaugam compozitia in forme si la introducem la cuptorul incins aprox.30 min. Se pot servii atat reci cat si calde. sursa
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... gr. foietaj 250 gr. branza dulce 150 gr. branza sarata 100 gr.masline feliate 100 gr. cascaval ras 1 ou 3-4 linguri ... preferati. Pe o planseta se intinde foietajul si cu o forma rotunda, de ... . Apoi se repartizeaza compozitia de branza in aceste forme de tarte ...
Reţetă de pe www.petitchef.ro