Cauta in 123.304 retete
... si cantitati: un aluat de foietaj 800 g rosii cherry 2 lingurite de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cantitati: 350 g de aluat de foietaj 1 legatura de ceapa verde 4 anghinare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ciuperci 500g, branza telemea 200g, foietaj 300g, ulei 100 ml, piper ... se formeaza o pasta omogena. Din foietajul crud se portioneaza cantitati de ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la semnul 6/200grd.C. Puneti sucul de portocale si stafidele intr-un vas, pe foc; aduceti la punctul de fierbere, adaugati mierea si dati deoparte. Ungeti si tapetati cu hartie pergament o tava de cuptor. Intindeti aluatul intr-o foaie de dimensiunile tavii de copt, intepati-o din loc in loc cu o furculita si coaceti, timp de 15-20 minute, la foc potrivit. Lasati sa se raceasca. Opariti morcovii si pastarnacul in apa clocotita, timp de 3 minute....
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro
... eventual cu zahar. - 400 gr foietaj, 700 - 800gr branza de vaci ...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Triangle cu ciuperci Ingrediente ciuperci 1 kg, foietaj crud 1 kg, ulei 100 ml, ceapa o bucata, piper macinat, sare dupa gust Mod de preparare Ciupercile cu codite si ceapa se taie marunt, se calesc si se condimenteaza. Din foietaj intins se taie romburi pe care se pune umplutura. Se impaturesc in triunghiuri lipindu-se marginile. Se pun intr-o tava si se coc la cuptor. Se servesc calde sau reci.
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Ingrediente pentru 4 portii: » 4 foi de foietaj congelat; » 4 mere; » 1-2 lingurite suc de ... cu galbenusul si se unge foietajul, apoi se introduc merele pentru ...
Reţetă de pe www.prajiturele.ro
Buseuri cu nuci Ingrediente FOIETAJUL faina 900 g unt 800 g otet 10 ... si jumatate macinate). Se intinde foietajul crud, se taie in straifuri ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... cu ciuperci Ingrediente ciuperci 500g, foietaj crud 300g, ulei 50 ml ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Piroge Cu Sunca Ingrediente 1 pac aluat foietaj (cca. 450g), 200g sunca Kaiser-in buc. taiata, 100g brinza (cascaval) ras, 3 ls mustar, 1 galbenus ou, 8 ls smintina, 80 g orez-fiert, 1 ou pt. uns Preparare Aluatul se intinde de o grosime de 1/2 cm. sub forma rorunda. Servire Se serveste cu SALATA VERDE s-au dupa gustul fiecaruia. Durata 1 h
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... bun. Se pune la dezghetat foietajul. Sunca se taiefelii si cascavalul ... carcavalul ras pe foaia de foietaj, se aseaza sunca taiata felii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cm, asezati primul pachet de foietaj. Nu este nevoie de ulei ... apoi al doilea pachet de foietaj, ca si strat final deasupra ... vanilat presarat deasupra stratului de foietaj, înainte sa-l bagati în cuptor. 5)Încalziti ... 40 de minute, pâna se rumeneste stratul de foietaj de deasupra ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... g cascaval 1 galbenus 1 lingura ketchup 400 g foietaj 2 linguri patrunjel verde tocata 1 lingurita ... de lucru, intinzi aluatul de foietaj intr-un dreptungi. Ungi foaia ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Iti trebuie: 400 g aluat foietaj 400 g piept de pui 350 g ciuperci ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Iti trebuie: 800 g de aluat foietaj un piept de pui taiat ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Morcovii ii tai rondele, pui un pat de rondele peste foietaj, dupa aceea pestele condimentat, inca un strat de morcovi si mazare. Infasori totul in foietaj, ungi totul tu ou batut si il dai la cuptor vreo 20-25 minute.Pangasius în crusta de foietaj cu garnitura de sote morcovi si un sos de hrean cu pasta de tomate
Reţetă de pe retete.eva.ro
Iti trebuie: 1 pachet aluat foietaj 8 mere cu coaja rosie 2 lingurite scortisoara ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... Se ia foietajul si se taie in patrate potrivite, cand uleiul ... uleiului, rupem o mica bucatica de foietaj si o punem in ulei cand ... rand cate un patrat de foietaj si vom apasa usor cu ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Am desfacut pachetul de foietaj si l-am taiat fasii de 2 cm ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... un pic. Taiem foaia de foietaj in doua parti pe lungime ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro