Cauta in 21.294 retete
... Se curata fileul de peste de grasime si se taie in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se usuca fileurile cu un servetel apoi se dau prin faina Se bat galbenusurile,se adauga sarea,piperul si condimentele pentru peste,iar la final se adauga cu albusurile batute spuma. Se trec bucatile de peste prin compozitia de oua si apoi se tavalesc prin pesmet. Se prajesc in ulei incins si apoi se scot pe servetele ca sa absoarba excesul de ulei. Noi am servit cu cartofi nature si sos remoulade.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in acelasi timp foarte controversat, pangasius este o alternativa pentru mesele rapide ... : 15 minute Ingrediente : 2 fileuri de pangasius 1 lamaie 2 catei de usturoi piper ... cu sosul din tigaie si marar proaspat tocat (optional). File de pangasius la tigaie se serveste pe un pat de salata ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... tigaie sau fript de gratar. File-urile de peste preparate la ... de preparare : 30 minute Ingrediente : 2 file-uri maricele de halibut (aproximativ ... are baza egala cu un file de peste. [/tip] Asezati primul file de peste. Presarati jumatate din mixul de condimente. Potriviti de ... la cuptor. Turnati spanacul peste file in vasul termo-rezistent. Adaugati cel de-al doilea file...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente 1 kg file pangasius 4 oua 1 cana faina 1 cana pesmet 1 pliculet condimente pt peste sare ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Ingrediente 1 kg file pangasius 2 portocale 1 lamaie 100 gr unt sare de mare piper patrunjel Mod de preparare Se curata fileul de peste de grasime si ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... mai adaugat cartofi. Eu am servit cu pane din file de pangasius si suc de lime ...
Reţetă de pe bucatareasazglobie.blogspot.com
... Mod de preparare: 1. Bucatile de file se spala, se sterg de ... incins se prajesc bucatile de file pe ambele parti. 6. Cand sunt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... peste la tava si a mancat TOT! Ingrediente: - 1 file de peste alb (pangasius, cod, platica) - 1/2 capatana broccoli - 1 morcov - 2 linguri de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... pentru burgeri) Ingrediente: 600 grame file de peste (de ex. crap ... cod in amestec cu somon, pangasius, salau, somon etc) 2 cartofi 1 ou ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... preparare: 1 ora Ingrediente: 700 grame file de peste (cel putin doua ... folosi aproape orice fel de file de peste marin sau de apa dulce (pangasius, somon, salau, cod, biban de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... patrunjel, brocoli, orez, ardei gras/kapia), ulei de masline, file de Pangasius, rosii, porumb (la alegere), leustean Mod de preparare: Am ... scaldat s-au saturat, Pe regele Pangasius, la ele l-au chemat (evident ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
Morcovii ii tai rondele, pui un pat de rondele peste foietaj, dupa aceea pestele condimentat, inca un strat de morcovi si mazare. Infasori totul in foietaj, ungi totul tu ou batut si il dai la cuptor vreo 20-25 minute.Pangasius în crusta de foietaj cu garnitura de sote morcovi si un sos de hrean cu pasta de tomate
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se pune ulei pentru ca pangasiusul este un peste gras si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... morcov si de zucchini. Asezam fileul de peste la capatul superior ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala fileul de peste, se scoate pielea, se taie bucati medii si se aranjeaza intr-o tava de cuptor.Se sareaza si pipereaza dupa gust.Se ung bucatile de peste cu maioneza.Se taie ceapa fideluta si se pune peste maioneza.Peste ceapa se rade cascavalul si se pune tava la cuptor 30-40 de minute.Cand se rumeneste, pestele se scoate din cuptor.Se serveste stropit cu suc de lamaie, cu mamaliguta si mujdei de usturoi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
.Bucatile de peste se mai subtiaza daca fileurile sunt mai grosute,apoi se sareaza si condimenteaza dupa gust. Castravetii se feliaza cat mai subtire posibil apoi se aseaza felie langa felie,pe bucatile condimentate de peste.Se pune in capat si cate un bastonas de cascaval apoi se ruleaza cu grija si se prinde cu scobitoare,in asa fel incat sa nu se desfaca. 2.Rulourile astfel obtinute se aseaza intr-o tavita potrivita ca marime,unul langa altul,ridicate(nu asezate pe orizontal),apoi se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala fileurile si se lasa la scurs. Se face urmatorul amestec:pesmetul se amesteca cu cascavalul,coaja de lamaie,mararul,boiaua,sarea si ouale batute.Separat se amesteca zeama de lamaie cu vinul si usturoiul zdrobit. Fiecare bucata de fileu se cufunda in sosul de lamaie si apoi se trece prin amestecul de pesmet.Se prajesc in uleiul incins pe ambele parti si apoi se scot pe o hartie care absoarbe grasimea. Se serveste cald cu lamaie si diferite garnituri(cartofi,orez,legume)
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Fileurile de pangasius spalate si zvantate se stropesc cu suc de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Mod de preparare: 1. Bucatile de file se spala, se sterg de ... incins se prajesc bucatile de file pe ambele parti. 6. Cand sunt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com