Cauta in 141.404 retete
... Stiai ca mancarea chinezeasca poate satisface orice moft (culinar) ti-ar ... transforma dorintele in realitate. Bucataria chinezeasca este recunoscuta si apreciata de ... din populatia lumii consuma mancare chinezeasca zilnic, potrivit Chinesefood-recipes.com ... de natii diferite au devenit fidele mancarurilor chinezesti. China, tara cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie legumele fidelute, pe lung. Se calesc toate intr-o tigaie cu ulei de masline si soia. Se condimenteaza cu sare si piper. La final de tot se adauga si fideaua de orez fiarta inainte. Se bate albusul de ou separat pentru uns marginile foii. Se pregateste cate o foaie de placinta (chinezii folosesc foi de orez dar se rup foarte tare asa ca romanii nu au dexteritatea lor, iar cele de placinta, din comert sunt excelente inlocuitoare), se pune in coltul foii cate o gramajoara de amestec de...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... minute (complexitate medie) Ingrediente: 250gr fidea chinezeasca 250gr piept de pui(2,3bucati) 200gr muguri de soia in ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Avem nevoie pentru 2 portii de 80 grame de taietei chinezesti ( eu am folosit de aceasta gata o pungulita din aceea de taietei pentru supa instant) , 150-200 grame de creveti, o tija de telina, o jumatate de ardei rosu taiat fidelute, o ligura de sos de soya, o lingura de sos de stridii , un varf de cutit de ghimbir maruntit, o lingura de otet de orez, putine condimente chinezesti ( am pus amestec de 5 arome ). Preparare: Preparare: se pun crevetii cu 500 ml de apa la fiert , se adauga cand...
Reţetă de pe www.petitchef.ro
* o ceasca de orez prefiert cu bob lung * doua oua * sos soia * ceapa rasa sau ceapa verde tocata marunt * ulei Preparare: Orezul se fierbe in apa timpul indicat pe punga, se strecoara intr-o sita, se spala cu apa rece si se lasa la scurs si uscat 5-10 minute. Intre timp tocam marunt ceapa verde si o calim intr-o tigaie cu putin ulei, adaugam orezul, il amestecam constant astfel incat sa sa rumeneasca putin si sa se separe bob cu bob. Il trecem intr-un colt al tigaii, adaugam ouale batute si...
Reţetă de pe www.petitchef.ro
... orez cu legume Ingrediente 250 g fidea din orez, 250 g pui, 250 ... pune la fiert apa pentru fidea. Fideau se lasA? cA?teva ... la scurs. Se taie ceapa fidea, usturoiul se piseaza sau se ...
Reţetă de pe www.egustos.ro
... ceapa rondele, se taie salata fidea. A?n tigaia A(R)n care s-au prA?jit ...
Reţetă de pe www.egustos.ro
... , aromata, simpla...asa caracterizez bucataria chinezeasca... Nu ma omor dupa legume ... unul chiar ma deranjeaza! Bucataria chinezeasca da legumele spre foc, dar ... -acrisor, iar garnitura este din fidea de orez trasa la tigaie ... nu este suficent de sarat), fidea de orez si caju. Legumele ...
Reţetă de pe bucatarialuiflorian.blogspot.com
... apa. Nimic mai simplu. Mancarea chinezeasca, mi-a spus mie odata un ... fie placuta ochiului. In bucataria chinezeasca, desi totul este atat de ...
Reţetă de pe www.petitchef.ro
... incerca sa fac si o supa chinezeasca. Va las sa judecati singuri ... de suc de lamaie - 50 g fidea pentru supa - 3 linguri de ceapa ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... de carne de curcan taiata fidea in prealabil. Apoi mi-am ... .... Dupa o vreme, am taiat, tot fidea, ceva legume, un praz, o ceapa ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... 3-4 castraveti o legatura patrunjel o varza rosie chinezeasca zeama de la o lamaie sare ... bol,se adauga varza rosie chinezeasca,castravetii taiati rondele,apoi crevetii ...
Reţetă de pe www.petitchef.ro
... fie tari (folositi hartia creponata chinezeasca), si sa va miscati repede ...
Reţetă de pe www.petitchef.ro