Cauta in 138.439 retete
... , de targ si sarbatoare, puiul la ceaun este expresia unui fast-food arhaic romanesc. O friptura consistenta ... fast-food-urilor moderne. Puiul la ceaun nu este atat o reteta in sine, ci consta mai ... pentru servire Preparare: Daca folositi pui intregi, desfaceti carnea in bucati ... groase. Incingeti untura intr-un ceaun (sau alt vas gros in ... un servet de hartie....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Preparare : spalam bine puiul, il decupam in bucati mici si le ... de o ora. Dupa o ora punem ceaunul la incins si adaugam uleiul ... minute asezam capacul si lasam ceaunul la foc mic pentru 10 ... . Intre timp pregatim legumele ce vor avea sa insoteasca puiul in ceaun. Scoatem apoi carnea cu o spatula, este deja rumenita si ... carnea adagam in uleiul din ceaun legumele( ceapa si...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Puiul curatat,portionat,spalat il pun in ceaun cu ulei si feliile de lamaie;dupa ce s-a rumenit adaug vinul,condimentez iar dupa ce s-a evaporat alcoolul,usturoiul pisat;dupa cateva minute se poate servi pe farfurie alaturi de branza rasa si mamaliguta.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... caleste ceapa apoi se pun pipotele( fierte dinainte in apa cu ... 15 minute apoi se pune ficatul ,cartofii taiati cubulete si ardeiul ... fals) si am papat cu ficatei si bineteles varza murata proaspata ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... si rosia se toaca marunt.Pipotele se spala bine si se ... 5-10 minute apoi se adauga pipotele si ficateii se acopera cu ... sa se acopere ficateii si pipotele) Se lasa sa fiarba pana ... capata consistenta se verifica daca pipotele sunt fierte apoi se adauga ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Curatam inimile si pipotele, le spalam si le punem in ceaun .Adaugam un pahar cu apa,ulei , condimentam cu sare si piper si lasam sa fiarba la foc mic pana cand apa se evapora si ramane doar uleiul .Lasam la prajit circa 3-4 min. pana cand atat inimile cat si pipotele se rumenesc frumos pe ambele parti. Am servit cu mujdei de usturoi si mamaliguta. Pofta buna!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... rondele.Punem putin ulei in ceaun si adaugam legumele,punem si ... foc 5minute. Taiem pieptul de pui(dezosat) cubulete si le punem in ceaun,peste legume,acoperim cu apa ... cubulete si ii adaugam in ceaun si mai lasam pe foc ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... de ceapa cu pulpele de pui, dupa cateva minute adaugam sare ... putina apa pentru ca la ceaun se face incet si nu ... . Cat timp fierb pulpele de pui ne ocupam de mamaliga. Am ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Pulpele de pui se spala bine de tot si se taie in doua. intr-un ceaun se pune putin ulei la incins. se adauga pulpele de pui ,se acopera cu un capac ... si si il puneti in ceaun. il mai lasati cam 10 ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Pui la ceaun Ingrediente Pui 1 kg ulei 400 g usturoi 30 g sare Mod de preparare Puiul se curata, se sareaza si se pune la prajit intr-un ceaun cu ulei fierbinte si se lasa in ulei, pana ce puiul s-a rumenit. Se mananca cu mujdei de usturoi.
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... , pieptul facut bucati, maruntaiele …practic tot puiul mai putin spatele de ... de lemne am preparat tot. Am pus la foc in ceaun puiul condimentat si o lingura de ... apa ( din fantana ) si lasam ceaunul la foc mic timp de ... , cat sa legam sosul din ceaun. Lasam sa mai clocoteasca putin si luam ceaunul de pe foc. Dupa ce se racoreste putin ... am facut un pui...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Pulpele de pui se spala, se lasa la scurs si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Am pus in ceaun ulei , l-am incins, am pus pulpele si am lasat la foc potrivit pana s-au rumenit frumos.Le-am scos apoi pe un prosop absorbant .Se servesc alaturi de o garnitura sau cu mamaliguta si mujdei de usturoi.Noi am preferat varianta a doua. Pofta buna!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... destul(untura!)sare,piper,paprica. Puiul scutit de tacamuri si maruntaie ... .Se incinge grasimea intr-un ceaun,cat sa acopere pasaroiul. Se pune puiul gras si carnos sa fiarba ...
Reţetă de pe www.sa-gatim.ro
pui la ceaun Ingrediente Pui 1 kg, ulei 400 ml, usturoi 30 g, sare Retete cu poze de la cititori Am lansat recent o rubrica cu retete culinare de la cititori . Vrei sa vezi si retete cu poze facute de utilizatorii si postate pe forum ? Preparare Puiul se curata, se sareaza si se pune la prajit intr-un ceaun cu ulei fierbinte si se lasa in ulei, pana ce puiul s-a rumenit.
Reţetă de pe www.egustos.ro
... de gaina in felii si apoi se prepara umplutura astfel: ficatul, pipota, miezul de franzela muiat in lapte si bine stors, resturile ... pesmet. Se rumenesc si se servesc fierbinti. - 1 piept de gaina, 1 ficat, 1 pipota, 1 ou, unt, sare, piper, grasime, miez de franzela muiat in ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Mod de Preparare: In pulpele de curcan dezosate se pun ficateii prajiti, ciupercile taiate, frunze de patrunjel verde, iar deasupra se presara vegeta, piper si boia. Se coase pe margine fiecare pulpa, se pune intr-o cratita in care am pus ulei amestecat cu mustar si o cana cu apa. Deasupra se presara piper, boia si vegeta, se pune capacul si se lasa sa fiarba pulpele. Cind sunt fierte bine si apa s-a evaporat, adaugam o lingura rasa de untura (ulei) si lasam sa se prajeasca putin. Cind este...
Reţetă de pe www.gospodine.net
Se taie ceapa marunt, se caleste in ulei 5-6 minute, se adauga mirodeniile, pasta de tomate si un pahar de apa. Se lasa pe foc 3 minute si se adauga carnea taiata in cubulete, ficatul si peste 3 min carnatii. Se mai lasa pe foc cam 20 de min. - 300 g pulpa porc, 300 g ficat pui, 300 g carnati (orice, dar nu proaspeti), 3 cepe, 2 linguri pasta de tomate, 3 linguri ulei, mirodenii.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... piept de gaina, 1 ficat, 1 pipota, 1 ou, unt, sare, piper, grasime, miez de franzela muiat in ... de gaina in felii si apoi se prepara umplutura astfel: ficatul, pipota, miezul de franzela muiat in lapte si bine stors, resturile ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Mod de preparare: Maruntaiele si ceapa se pun al fiert si se ia spuma.Cand este fiarta carnea,se scoate ceapa si se adauga merele curatate si taiate.Se lasa sa dea in clocot de 5-6 ori.Se drege cu smantana frecata cu galbenusul si o lingura de apa rece.Se acreste cu corcoduse.La final se presara patrunjelul tocat. - Ingrediente: ficatul si pipota,aripile, spatele de la 1-2 pui, 1 galbenus de ou,5-6 mere,1 cana de smantana,corcoduse verzi,1...
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro
Ficateii se spala si se curata de pielite. Ceapa se toaca marunt, morcovul se da pe razatoare si se pun la calit in cateva linguri de ulei, timp de 5 minute. Se adauga ciupercile taiate felioare si se mai calesc 2-3 minute. Se pune apoi ficatul si o cana de apa si se lasa la fiert , la foc mic,15-20 minute . Adaugam pasta de tomate, sare, piper, busuioc si usturoiul pisat si mai lasam putin pe foc. Se serveste alaturi de piure de cartofi sau mamaliguta. pofta buna! Sursa
Reţetă de pe www.bucataras.ro