Cauta in 140.588 retete
... (tahini) si hummus . Ingrediente pentru Falafel 200 gr naut 2 felii franzela ... ulei pentru prajit Bucati: 30 Falafel - Preparare Se pune multa apa ...
Reţetă de pe www.e-retete.ro
Falafel Ingrediente 300 g boabe de naut, patrunjel, o capatana de usturoi, un praf de copt Mod de preparare Se lasa boabele de naut la inmuiat, ca si fasolea boabe. Cand sunt bine de tot inmuiate se dau prin masina de tocat impreuna cu ingredientele. Din aceasta compozitie se fac chiftelute mici care se prajesc in ulei.
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Falafel Ingrediente 300 gr. boabe de naut, patrunjel, o capatina usturoi, 1 praf de copt Preparare Se lasa boabele de naut la inmuiat, ca si fasolea boabe. Cind sint bine de tot inmuiate se dau prin masina de tocat impreuna cu ingredientele. Din aceasta copozitie se fac chiftelute mici care se prajesc in ulei. Servire Se pun in "pita", piine turceasca, sau in baghete taiate, impreuna cu diferite salate proaspete, dupa preferinta Durata 45 min
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... Arabia serveste cel mai bun falafel din afara Marocului, restaurantul Alberto ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... aflux constant de doner kebab, falafel si alte specialitati ce pot ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se amesteca toate ingredientele si se da la rece. Se serveste la fripturi, cu shaorma sau falafel. - 1 cana thina, 2 cutii mici de naut pasat sau una mare, 4 catei usturoi pisati, 4 linguri suc de lamaie, 2 linguri ulei de masline, patrunjel pt. ornat.
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Sos Thina Israelian Ingrediente 1 borcan thina (400 gr.), 400 ml. apa, 2-3 legaturi de parunjel tocat, 10 catei usturoi pisati, 1 lingurita sare, 1/4 lingurita piper, 1/4 lingurita chimen, sucul de la 2 lamai mari Preparare Se amesteca toate ingredientele si se da la rece. Servire Se serveste la fripturi, falafel si shaworma. Durata 30 min
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Se toaca cu blenderul patrunjelul, usturoiul si ardeiul. Se amesteca cu condimentele si se dilueaza cu apa. Se da la rece. Se serveste la fripturi, cu shaworma sau falafel. - 150 g ardei iute rosu, 6 lingurite coriandru, 6 lingurite chimen, 5 lingurite piper, 2,5 lingurite hel (cardamon), 20-24 catei de usturoi, 2 lingurite sare, 450 g patrunjel verde tocat.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Shug Israelian Ingrediente 150 gr. ardei iute rosu, 6 lingurite coriandru, 6 lingurite chimen, 5 lingurite piper, 2 lingurite jumate hel (cardamon), 20-24 catei de usturoi, 2 lingurite sare, 450 gr. patrunjel verde tocat Preparare Se toaca cu blenderul patrunjelul, usturoiul si ardeiul. Se amesteca cu condimentele si se dilueaza cu apa. Se da la rece. Servire Se serveste la fripturi, cu shaworma sau falafel. Durata 30 min
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Falafelul este un amestec din naut, humus si condimente arabesti din ... gust mai personalizat. - o punga de falafel (se gaseste la mega image ... la prajit) Mod de preparare Falafel cu branza 1 Se pune praful de falafel intr-un vas 2 Se adauga apa calduta 3 Se amesteca ...
Reţetă de pe www.ghid-culinar.ro
Se prajesc falafel in ulei si se scot pe hartie absorbanta. Lipia se taie in doua si se umple cu falafel, salata cu pasta de susan,castraveciori murati feliati si pasta de ardei iute. Se ruleaza sandviciul si se consuma cu ceai fiebinte. Pofta buna!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... sa incercam  cel mai bun falafel  din oras, conform ghidului pe ... nimerit peste  Las du falafel . N-am luat falafel, am luat kebap ...
Reţetă de pe www.foodblog.ro
Falafel arabesc este o mancare orientala sanatoasa cu legume. Nautul se acopera ...
Reţetă de pe www.culinar.ro
... cartofi prajiti, muraturi sau legume. Falafel sunt satioase si foarte frumos ... din excesul de ulei. Chiftelele falafel se servesc alaturi de salate ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... Teoretic falafelul e doar cu naut, dar eu aveam o conserva de amestec ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Pregatirea nautului: Se spala nautul si se lasa in apa +1 lingutita bicarbonat, de seara pana dimineata (eu l-am lasat ~15 h). A doua zi se clateste bine, si se lasa putin la scurs.Se pune ceapa si usturoiul intr-un blender si se maruntesc putin.Adaugam apoi nautul, si-l lasam pana se marunteste bine,oprind din cand in cand pentru a apasa in jos nautul lipit pe peretii vasului. Nu se adauga apa. Se adauga celelalte ingrediente, se amesteca bine si se lasa ~30 minute la frigider. Se formeaza...
Reţetă de pe www.culinar.ro
... - 3 linguri ulei de masline - sare Pentru falafel am folosit: - 200 g amestec ... ) - ulei Se incepe cu pregatirea chiftelutelor falafel: continutul celor doua plicuri falafel se amesteca cu 250 ml apa si se lasa la ... . Se formeaza chiftelute plate din falafelul inmuiat, care se prajesc in ... formeaza o crusta aramie. Chiftelutele de falafelul sunt bune atat calde cat ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... rezultat o masa la care s-a servit falafel cu sos de rosii picant ... tocat; ulei; sare; piper. Preparare falafel cu sos de rosii picant ...
Reţetă de pe www.all-food.ro
Nautul, nefiert impreuna cu ceapa, usturoiul, patrunjelul se amesteca intr-un mixer pana devin pasta. Se adauga condimentele si bicarbonatul si se mixeaza bine. Lasa pasta sa se odihneasca 1/2 ora. Cu mana putin uda formeaza bile, pe care le dai prin pesmet si le asezi pe o farfurie. Pune la incins uleiul intr-o tigaie. Prajeste falafelul pe toate partile, pana devine auriu. Se serveste cald, cu salata tabouleh (de patrunjel).
Reţetă de pe www.bucataras.ro