Cauta in 141.540 retete
Ingrediente si cantitati: 100 g apa 100 g lapte 100 g unt sau untura 130 g faina 5 oua sare Mod de preparare: 1. Se pun laptele, apa si untul la fiert. Se adauga "in ploaie" faina. Se fierb pana se desfac de pe lingura. 2. Se ia dupa foc, se adauga ouale intregi pe rand si se freaca. Se pun in tava unsa si tapetata, cu lingurita (sau cu spritul) si se coc la foc tare. Se taie pe jumatate si se umple cu crema (budinca de cacao sau vanilie). 3. Crema mai poate fi facuta si astfel (daca nu se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Cojile de eclere se fac astfel: Apa,uleiul si sarea se ... mare,se pune compozitia de eclere si se formeaza in tava ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
aluat pentru eclere sau \"pate a choux\" Ingrediente 125 g faina, 100 g unt ... aluat se prepara diverse deserturi: eclere, profiterol, gogosi cu cacao, caroline ...
Reţetă de pe www.egustos.ro
Ingrediente(12 eclere) Aluatul: 12 cl apa, 12 cl lapte, 125 ... crema deja racita. Se taie eclerele pe o parte, se umplu cu ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Eclere Ingrediente 10 oua, 2 1/2 cani de faina, 0,5 l apa, 1 cana ulei, sare ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Varianta tiparibila Retete > Prajituri > Eclere (choux) Informatii Dificultate: Timp necesar: 90 minute Portii: 12 eclere Eclere (choux) Ingrediente 225 ml apa 125 ... sa se raceasca, apoi fiecare ecler (choux) se taie pe orizontal ...
Reţetă de pe www.vulpeabucatar.com
... mai mare; apoi, aluatul de ecler se pune in cornet si ...
Reţetă de pe www.egustos.ro
... luna asta. Iar reteta de eclere este de la Angela, deci ... Coronita cu vanilie si capsuni Eclere 120 ml lapte 100 ml ... conul de ornat am modelat eclerele . *Daca nu aveti tava rotunda ... min pana s-au uscat bine eclerele . Trebuie sa sune a gol daca ... . Am taiat capacele din eclere Am umplut eclerele cu crema de ... imagini pentru a mari Aluat eclere Aluat...
Reţetă de pe www.e-retete.ro
... adauga laptele clocotit (ca la ecler). Se pune pe foc si ...
Reţetă de pe www.vulpeabucatar.com
... din panza). Se foloseste la ecler si choux-uri cu crema ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... (Cremes) Capsuni trase in ciocolata Eclere (choux) Gogosi Gogosi cu iaurt ...
Reţetă de pe www.vulpeabucatar.com
... Prepararea cojilor de eclere: apa se pune la fiert,apoi adaugam ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... pune pasta de coji de eclere in sprit si se formeaza ... -o tava cu o foaie de copt eclere dupa forma dorita.Se da ... compot ,la urma se taie eclerele pe mijloc si se pune ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Eclere: apa se amesteca cu uleiul si praful de sare si ... o crema omogena. Asamblare: se taie eclerele pe lung, doar pe o parte ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Compozitia pentru cojile de eclere:Intr-o craticioara se pune apa si ... crema obtinuta umplem cojile de eclere,iar la sfarsit ornam cu ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... ). Taiem in doua cojile de ecler si le umplem cu crema ... din urma, dupa ce toate eclerele sunt umplute, topim pe baie ... cu uleiul si turnam peste eclere. Le tinem la rece cateva ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... 1 min. 4. Asamblare:se taie capacelul eclerelor,se pune crema,frisca si ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... mic. Asamblare: Se taie capacelul eclerelor,se adauga crema,se pune ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Pregatim prima data cojile pt ecler: punem apa cu uleiul si ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Eclere: Amestecam apa cu uleiul si praful de sare si punem ... pe lung fiecare gogoshica de ecler si umplem cu crema de ... o lingurita si trecem repede peste eclere, lasand sa curga ciocolata in ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro