Cauta in 109.964 retete
Se aleg agrise parguite (numai date in copt), se spala, se curata de seminte cu un ac inoxidabil, se pun in castron si se stropesc cu alcool sau vodca, apoi se lasa la frigider. Se pregates ...
Reţetă de pe www.retetelebucatarului.ro
Curatam agrisele de mustata si codita. Le spalam bine si le punem la fiert cu apa. Punem atata apa cat sa le acopere.Lasam sa fiarba pana cand scade si apoi adaugam zaharul si esenta de vanilie. Lasam sa fiarba in continuare pana cand dulceata este bine legata. Se pune fierbinate in borcane. Pofta buna!!!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Mod de Preparare: Se lasa agrisele cateva ore presarate cu zahar. Apoi se pun pe foc cca 30 minute daca avem mai multe agrise, practic pana cand se ingroasa putin zeama. Se pune fierbinte in borcan, sse pune capacul si se tin cu gura in jos pana la racire. .
Reţetă de pe www.gospodine.net