Cauta in 139.498 retete
Am incins tigaia 3 minute, cu capacul pus. Asezam bucatile de pastrama afumata in tigaie, dupa ce le-am stropit cu vin rosu,apoi acoperim tigaia si lasam sa se patrunda bine pastrama. Intoarcem pastrama si pe cealalta parte si lasam pana se rumeneste. Pastrama facut astfel iese frageda, nu se arde, nu se usuca si are un gust delicios. Carnea se prepara in sucul propriu, fiind astfel si mult mai sanatoasa decat dea preparata in ulei sau arsa pe gratar. Am servit-o cu mamaliguta calda si ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Curatam usturoiul si ciupercile dupa care le spalam bine si le taiem,la fel procedam si cu mararul. Punem tigaia sa se incinga, iar pana atunci batem ouale bine cu delikatul dupa care adaugam ciupercile ,mararul si usturoiul si amestecam, apoi le adaugam in tigaie si o lasam acoperita timp de 5min si....gata. POFTA MARE!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Ce sa va spun... mare lucru nu-i, tigaia face totul si pe deasupra foarte bun. Pestele l-am curatat de solzi si l-am condimentat bine. Tigaia am pus-o pe foc cu capacul pus pana s-a incins bine, apoi am uns cu putin ulei de masline si am pus pestele in tigaie la foc mic. In 15min a fost gata.Pofta buna!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Incinzi tigaia 2-3 minute , cu capacul pus. Carnea de porc am condimentat-o in prealabil cu sare, piper, cimbru. Am uns-o apoi cu putin ulei, pentru fragezime si am asezat-o in tigaia in care am pus o lingurita de ulei. A fost primul preparat facut la tigaie, dar va spun ca nu e necesar uleiul deloc in tigaie: tigaia nu lipeste deloc, chiar daca nu pui ulei. Carnatii i-am pus direct in tigaie, printre bucatile de ceafa. Pestele este doar presarat cu putina sare: fara faina, fara malai. In ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Carnea am amestecat-o cu condimentele si cu usturoiul pisat si am format un sul pe masa de lucru(masa trebuie unsa cu ulei) iar cu un cutit am taiat si am format mici. Odata incinsa tigaia am pus mici si am acoperit timp de 5min dupa care i-am intors.Micii i-am scos pe un prosop de hartie pt a absoarbe grasimea Se servesc calzi cu mustar. Pofta buna!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Pulpele le-am parlit, dupa care le-am spalat bine, apoi le-am sters cu un prosop de hartie si le-am pus in tigaia incinsa, fara nici un strop de ulei. Dupa ce s-au facut le-am condimentat. Cartofii i-am prajit si pe ei si....cam atat. Pofta mare!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... . Am ales sa servim pestele alaturi de cartofi preparati la Dry cooker si urmatorul sos:cateii de usturoi se curata, se spala ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... sareaza si se pun pe grill sau se coc la Dry Cooker. Cepa si morcovul curatate se taie rondele fine si se calesc la Dry Cooker , intr-o lingura de ulei. Scurgem dovlecelul si-l rumenim si pe ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Cartofii i-am pus intr-un vas cu apa apoi i-am curatat, i-am taiat si i-am pus in ulei incins intorcandu-i de pe o parte pe alta. Cand cartofii au fost gata i-am scos pe un prosop de hartie ,apoi i-am pus intr-o farfurie si i-am condimentat. I-am acoperit cu o alta farfurie si i-am amestecat. Carnatii i-am pregatit la tigaia dry cooker. O mancare rapida si buna...pofta buna!!!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Pieptul de pui il spalam, il taiem in cubulete si-l condimentam dupa preferinta ( sare, piper, boia). Apoi il "prajim" in tigaie. Spalam si salata verde o "scurgem" bine de apa si o rupem dupa preferinta. Asezam pe un platou salata verde, pieptul de pui, porumbul din conserva ( stors de zeama din conserva si clatit cu apa curata), branza taiata cubulete. Apoi facem si dresingul din smantana, lapte, usturoi, ceapa verde, sare, piper, marar, si turnam peste salata si amestecam. Crutoanele de...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Curatam cartofii si ii fierbem in apa cu putina sare. Cand se sfarama ii scurgem de apa si ii pasam fie cu margarina fie cu lapte cald. Daca este necesar se mai adauga putina sare si cateva fire de tarhon maruntit. Separat prajim carnaciorii, in tigaia Dry cooker - bine incalzita in prealabil, fara a mai adauga ulei (isi vor lasa carnaciorii suficienta grasime, veti vedea singuri) Pofta buna!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... unul din posesorii unei tigai Dry Cooker de la Delimano, o achizitie ... am voie. Revenind la tigaia Dry Cooker-Delimano& este perfecta pentru cei care isi doresc sa gateasca ... gust au mancarurile preparate la Dry Cooker?! O sa va raspund ca mancarea iese foarte gustoasa, pentru ca ... am ales sa pregatesc la Dry Cooker, simultan, legume cu peste...
Reţetă de pe www.all-food.ro
Carne si legume la tigaie Dry Cooker Timp de preparare: 20min Din categoria: mancaruri cu carne / non-alcoolice Ingrediente 500 grame carne 2 ardei 2 rosii 7-10 cepe arpagic Mod de preparare Carnea se taie cubulete. Noi am folosit piept de pui. Se pune la tigaia Dry Cooker. Dupa 15 minute se pun si legumele. Se mai lasa inca 5-10 minute. Se consuma cu sos de usturoi.
Reţetă de pe www.gastropedia.ro
Carnea o taiem bucati si o punem intr-o punga care se inchide etans,peste care adaugam vinul,cimbrul,piper,boia iute,foi dafin,delikat si busuioc. Apoi le inchidem si le lasam asa pana a doua zi. A doua zi le scoatem si le punem in tigaie.Eu am pus in dry cooker si nu a trebuit ulei,doar ce am uns. Sper sa va placa. POFTA BUNA!!!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... lasa jumatate de ora dupa care se pune in tigaia Dry Cooker la prajit. Adaugam apa cat sa acopere carnea, punem un ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Dovleceii se curata de coaja, se taie in 2 sau 3 pe latime, se scobesc cu o lingurita. Intr-un castron se pune carnea fiarta in prealabil si tocata marunt cu cutitul, orezul spalat, morcovii dati prin razatoare, ceapa taiata marunt, ardeii taiati marunt, sare, marar, ouale batute, usturoiul pisat, o parte din interiorul dovleceilor scobiti. Se amesteca bine si se umplu dovleceii tinandu-i in palma sa nu se scurga umplutura din ei. In cratita unsa cu ulei de masline, se pun 2 cani de apa in...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Curatam cartofii si ii taiem pai si ii punem sa se prajeasca. Am pus tigaia sa se incinga dupa care m-am apucat sa tai cotletul felii dar nu inainte de a-l spala bine si a-l lasa sa se scurga .Am taiat felii si am condimentat. O data feliile taiate si condimentate si tigaia incinsa punem la prajit. Intre timp ne apucam de varza sa o taiem marunt,dar sa nu uitam de cartofi ca altfel se ard,daca sunt gata ii scoatem si ii condimentam dupa care ii acoperim. Peste varza taiata mai punem si o...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Am pus capacul, am asezat tigaia pe aragaz, pe flacara mica si am lasat-o vreo 35 minute. Foarte simplu, rapid, gustos si sanatos. Cu siguranta am sa folosesc foarte des aceasta tigaie, poate am sa-l fac si pe Alex sa manance legume astfel, desi sunt slabe sansele.... Data viitoare am sa pun carnea mai intai si deasupra legumele.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Peste curatat si spalat bine il vom taia bucati ,apoi ii vom da cu sare si piper dupa care il vom pune in tigaia incinsa,fara pic de ulei. Cand pestele este gata pe o parte il vom intoarce si pe cealalata parte.Cand este gata il scoatem pe o farfurie si putem servi cu lamaie si mamaliguta calda.Sau pt cine vrea cu mujdei de usturoi in locul lamaiei.Pofta buna!! Foarte simplu cu dry cooker si pe desupra si sanatos
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Merele se curata si se taie cubulete apoi se dau prin faina(sa nu se afunde in aluat) Galbenusurile se fraca cu zaharul vanilat.Albusurile se bat spuma cu zaharul tos.Se adauga galbenusurile si apoi faina amestecata cu praful de copt amestecand usor pana la incorporarea ingredientelor. Tigaia se unge cu putin ulei,se toarna compozitia,deasupra se pun cubuletele de mere si se da la copt pana se rumeneste deasupra si trece testul scobitorii. Cand este gata se scoate din cuptor si se lasa la ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro