Cauta in 21.294 retete
Morcovul se taie batonele subtiri. Se calesc usor, la foc iute, 2-3 minute in ulei , apoi se adauga ceapa tocata marunt, si ardeiul taiat rondele. Se calesc în continuare înca 2-3 minute, apoi se adauga cartofii, curatati de coaja, taiati cubulete. Se presara sare si piper, dupa gust, se adauga rosiile taiate in patru si dovlecelul taiat cubulete in apa calda cat sa acopere toate legumele si se lasa sa fiarba acoperit aproximativ 15 minute, la foc potrivit. Între timp, se fierb separat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . de cartofi, 1/2 kg. carne de pasare, 100 gr. slanina afumata, 100 ... se stinge cu supa de pasare. Se trece carnea prin masina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 albus, 1 lingurita branza de vaci, 1 ficat de pasare fiert, 1 rosie, marar verde, sare, 2 frunze de salata verde Mod de preparare: Se fierbe oul tare, se tine putin in apa rece, apoi se curata. Se taie in doua, se scoate galbenusul si se inlocuieste cu branza amestecata cu ficatul fiert si tocat, cu marar verde tocat si sare. Mod de servire Se asaza pe farfurie cu salata verde si rosia taiata sferturi
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... buc. ficatei de pasare, 2 buc. rosii, 1 buc. ardei gras, 1 buc. ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. ficati de pasare, 2-3 linguri faina, 150 gr. unt, 150 gr ... preparare: Se iau ficateii de pasare, se sareaza, pipereaza apoi se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 gr. carne fiarta de pasare, 1 kg. cartofi fierti in coaja ... cu restul de carne de pasare taiata fasii si rondele de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... piept si un picior de pasare, 1/2 kg cartofi, 1 telina mare, 2 mere ... Mod de preparare: Carnea de pasare fiarta se taie in felii ... cu felii de piept de pasare si frunze de salata verde ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, 200 gr. ficati de pasare, unt, o cana smantana, sare, piper ... masina de tocat ficatii de pasare fierti, precum si galbenusurile rascoapte ... sunca fiarta, sau resturi de carne de pasare date prin masina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
150 gr. carne de pasare (gaina), 70 gr. orez, 1 buc. morcov ... pune la fiert carnea de pasare cu apa rece si sare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si o parte din spinarea unei pasari, 2-3 oase de vaca, 1 buc. morcov ... . Se spala bine bucatile de pasare, se verifica bine sa nu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 g orez, 600 g piept de pasare, un ardei gras, o legatura ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
150 gr. carne de pasare, 75 gr. orez, 10 gr. unt, sare, verdeata Mod de preparare: Se fierbe carnea de pui in apa cu sare. Orezul se adauga curatat si spalat, dupa aproximativ 10 minute. Se fierbe inabusit si se scade la cuptor. Mod de servire Se serveste cu unt si patrunjel tocat deasupra
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de pasare (piept, pulpe), 100 g ciuperci, 50 ml untdelemn ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... tomate, 2 linguri de concentrat de pasare, 1 litru ulei, 1 lingurita de piper ... Mod de preparare: Se macereaza pasarea, timp de 24 ore in ... pune piperul si concentratul de pasare. Se lasa sa se scurga ... incinge uleiul si se prajeste pasarea (preferabil in ulei de masline ... de tomate in care a stat pasarea 10 minute, dupa aceea se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Maruntaie de pasare sau piept de vita, morcov, patrunjel, telina, o ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 piept de pasare fiert, 2 salate verzi, 4 linguri maioneza, 12 masline sau aspic, 2 oua Mod de preparare: Se taie salata si se asaza pe fundul farfuriei. Desupra se pun sferturile de oua rascoapte si se acopera cu maioneza, se adauga carnea de pasare taiata cuburi mici si se garniseste cu masline sau cu cuduri de aspic.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. sparanghel, 1 buc. piept de pasare, 3 oua, 250 ml ulei, zeama ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , maruntaie, aripi si git de pasare, patrunjel verde, sare Mod de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
orez 1 kg carne de pasare, 100 g morcovi, 100 g telina, 100 g ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100-150 gr. piept de pasare, o lingura zarzavat fiert tocat marunt, 1 albus, sare, verdeata Mod de preparare: Se da carnea fiarta prin masina de tocat de doua ori impreuna cu zarzavatul, se amesteca cu albusul, sarea si verdeata. Se formeaza crochete de grosimea unui deget si lungi de 6-7 cm, care se coc la cuptor, intr-o tava fara grasime, 15-20 minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com