Cauta in 109.961 retete
... noi, de neuitat! Friptura de porc cu legume Caltabosi moldovenesti Carnati ... inedite pentru felul intai Gazpacho Drob de urzici cu oua si ... Craciun! Mancare cu carne de porc si varza dulce Tocanita de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si se acopera cu maioneza. Drob de miel: maruntaiele de la ... serveste cu mamaliguta. Cotlet de porc la gratar : 6 cotlete o lingurita de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 500 g carne (pui, vita sau porc) 400 g ciuperci proaspete 2 legaturi de ... o lingura cu pesmet si unge drobul deasupra. Da din nou la ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... ras iar putina compozitie de drob.Se pune apoi doi carnati ... mijloc si iar compozitie de drob.Au iesit doua tavi de drob.Deasupra se pune ou batut amestecat cu cascaval.Se da ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se toaca verdeturile. Separat se curata organele si se taie in bucati mai mici, rinichii se pun pentru ½ de ora in otet sa le dispara mirosul dupa ce au fost curatati bine, dupa care se vor da prin masina de tocat, se sareaza, pipereaza si se amesteca cu verdeata. Separat se taie marunt 2 cepe si se calesc in putin ulei.Dupa ce s-a aurit un pic se scot si se amesteca cu carnea tocata, se sareaza si se pune boia. Se amesteca totul organele si carnea cu 3-4 oua pana rezulta o pasta. Se pun la...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... in cuptorul incins si coace drobul, la foc potrivit circa 60 ... 15 minute inainte de a scoate drobul din cuptor, unge-l pe deasupra ... oul ramas, bine batut. Lasa drobul sa se raceasca, apoi taie ... verde. - 400 g carne tocata (amestec vita, porc), 400 g ficat (vita sau porc), 200 g salam, 3 oua, 2 leg. patrunjel, 2 leg. marar, 1 ceapa mare, 3 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - 500 g maruntaie de miel si porc (ficat, splina, plamin), patrunjel, ceapa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 1/4 kg unt (margarina, untura de porc), 1/4 kg brinza de vaci. Mod ... , cornulete cu sunca, foaie pentru drob etc. Se prepara usor si ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Carnea se condimenteaza,morcovii se fierb si cabanosul se prajeste putin. Ouale se bat spuma si se adauga pesmetul.Se pune peste carne,impreuna cu ceapa verde ,usturoiul pisat si verdeata.Se mai condimenteaza daca este cazul. Din feliile de bacon se face o "tesatura" pe care se aseaza jumatate din cantitatea de carne. Peste ea asezam morcovii,carnatii si felii de gogosar.Se acopera cu restul de carne.Se "inveleste" cu baconul si se pune intr-o tava de chec unsa cu putin ulei. Se pune in ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... , cornulete cu sunca, foaie pentru drob etc. Se prepara usor si ... faina, 1/4 kg unt (margarina, untura de porc), 1/4 kg brinza de vaci ...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
... mult timp la dispozitie ,incercati aceasta reteta usoara de drob de porc. Mareste poza " O farfurie cu drob de porc. " Ingrediente 1/2 kg carne de porc 200 g ficat de pasare 6 oua 2 legaturi ... . Adaugati restul de compozitie. In aproximativ o ora drobul este gata. Menciuni Drobul se poate prepara si uns cu oua crude pe deasupra ... minute Complexitate: medie Tagged...
Reţetă de pe www.retete-on-line.ro
... de pasare si limba de porc, in apa cu sare, piper ... strat gros . Turnam compozitia de drob, distribuind-o in mod egal in ... de pesmet procedam astfel: Acoperim drobul cu un strat de pesmet ... oul capata o culoare aramie , iar drobul se desprinde de marginea tavii ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... se farama. Spalam organele de porc. Le punem intr-o oala la ... cuun rand de compozitie de drob(eu am facut si cu ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Fierbem ficatul si pipotele, dupa care le tocam marunt impreuna cu verdeturile. Potrivim de sare si piper, adaugam ouale batute usor si omogenizam compozitia. Umplem, pe sfert, o tava de ena, adaugam ouale fierte (tari) si deasupra, din nou, umplutura de drob. Le punem la cuptor pentru aproximativ o ora Va doresc un Paste Fericit!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Am fiert organele si le-am tocat marunt. Am tocat marunt si verdeturile. Am amestecat organele maruntite cu verdeturile, ouale batute si condimentele. Intr-o tava am asezat prapurele si peste el am pus umplutura. Am acoperit umplutura cu marginile de la prapure. L-am pus in cuptor la foc potrivit pentru 45 de minute. S-a rumenit asa frumos ... mmmm:) Desi miroase minunat cand este scos din cuptor, eu prefer sa-l mananc rece. Pofta buna!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... feluri de carne tocata de porc si de vitel.Mentionez ca eu am cumparat pulpa de porc pe care mi-au tocat ... 4 oua,astfel cand vom taia drobul sa se vada frumos oul fiert.Acest drob il fac in fiecare an de pasti deoarece ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Iti trebuie: 3 kg maruntaie de porc ( ficat, plamani, splina, rinichi ) 300 g ceafa de porc 2 oua 3 cepe 2 linguri cu smantana 2 linguri cu unt ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... , 200 - 300 G DE CARNE DE PORC SAU PIEPT DE PUI, ORI ...
Reţetă de pe www.petitchef.ro
Ficatul se pune la fiert in apa cu sare.Cand este gata fiert se scurge de apa si se trece prin masina de tocat impreuna cu carnea de poc,usturoiul si ceapa. Acest amestec se inabuse in putin ulei.Se lasa sa se racoreasca si se amesteca apoi cu marar, patrunjel(taiate marunt) din abundenta.Se poate folosi marar si patrunjel atat verde cat si uscate.Se mai adauga 4 oua,coniacul si se amesteca bine, bine…….. Pentru copt eu am folosit tavi din aluminiu dar se poate folosi orice alta...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Ficatul se pune la fiert intr-un vas cu apa, atata cat sa il acopere.Cand incepe sa fiarba si sa se formeze spuma , cu ajutorul unei spumiere aceasta se inlatura .Cand este gata fiert se scurge de apa si se trece prin masina de tocat impreuna cu carnea de poc,usturoiul si ceapa. Separat carnatii se taie bucati groase de circa 1-2 cm care se rumenesc in ulei.Adaugam amestecul de mai sus si lasam la foc potrivit circa 10-15 min amestecand continuu.Luam de pe foc si lasam sa se racoreasca apoi...
Reţetă de pe www.bucataras.ro