Cauta in 119.671 retete
Daca ai exclus din meniul tau produse pe baza de carne si ai adoptat un regim vegetarian, iti voi recomanda in continuare un preparat realizat din soia. Ingrediente si cantitati: 4 cutii de pateu de soia - cu sau fara arome o canita de orez 2 cepe 2 legaturi de usturoi 1 legatura marar si una de patrunjel 3 morcovi 3 ou o conserva de ciuperci 100 g cascaval ulei Mod de preparare: 1 . In prima faza se fierbe orezul in apa pentru a se umfla. Apoi, alaturi de el se pun pateurile de soia, ceapa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... catre cineva. Vom prezenta astazi "Drob de urzici cu oua si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Drob de miel Ingrediente Ficat de miel 300 g plamani de miel ... poate folosi o foaie de coca. Drobul se mananca cu garnitura de ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... necesar: 120 minute Portii: 8 - 10 Drob de miel Ingrediente organele de ...
Reţetă de pe www.vulpeabucatar.com
In locul drobului si al fripturii obisnuite, ce ar fi daca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... copilarie preparatele traditionale de Paste. Drob, oua, peste marinat sau cas ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si se acopera cu maioneza. Drob de miel: maruntaiele de la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , cornulete cu sunca, foaie pentru drob etc. Se prepara usor si ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... Chec de ciuperci Ciuperci umplute Drob de miel Fasole batuta Icre ...
Reţetă de pe www.vulpeabucatar.com
... Mingiute umplute cu pui Chec aperitiv cu ciuperci Drob de soia ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb pipotele si ficatul si apoi se toaca marunt. Se toaca la fel si restul verdeturilor. Se amesteca apoi maruntaiele cu verdeturile ,4 oua, si se asezoneaza cu sare,piper si condimente dupa gust. Se unge o tava cu ulei, se tapeteaza cu pesmet si se toarna compozitia. Se aseaza deasupra oua fierte taiate pe jumatate. Se bat bine 2-3 albusuri de ou cu sare si piper si se intind peste drob. Se coace la foc potrivit, aprox.45min .Se portioneaza rece.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... strat gros . Turnam compozitia de drob, distribuind-o in mod egal in ... de pesmet procedam astfel: Acoperim drobul cu un strat de pesmet ... oul capata o culoare aramie , iar drobul se desprinde de marginea tavii ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... de miel puteti face acest drob cu organe de pui: inimi ... . Anul trecut asa am facut drobul si a fost fff bun. Curatam ... si pesmet o tava mare, adaugam drobul si il bagam la cuptor ... vor forma o crusta la suprafata drobului. In momentul in care vedem ca drobul se desprinde singur de pe marginile formei si este ... . Ca sa nu obtineti un drob uscat puneti foarte multa verdeata iar...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
se taie cartofii dupa preferinte si se pun in tigaie la prajit, dupa ce s-au prajit punem ouale batute cu sare si piper, formam o omleta, o intoarcem pe ambele parti ajutandu-ne de un capac, dupa care punem drobul taiat cubulete si cascavalul ras, o impaturim si mai lasam putin pana se topeste cascavalul.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Pieptul de pui il fierbem. Dupa ce l-am fiert il amestecam cu ciupercile din cutie, mararul tocat, ceapa tocata si ea si le dam prin masina de tocat, apoi amestecam cu plicul de condimente de drob. Adaugam ouale batute, asezam compozitia intr-o tava de yena si dam la cutor pana se rumeneste putin deasupra si in parti. Este foarte bun si se papa cu ridichi mici.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Fierbem ficatul si pipotele, dupa care le tocam marunt impreuna cu verdeturile. Potrivim de sare si piper, adaugam ouale batute usor si omogenizam compozitia. Umplem, pe sfert, o tava de ena, adaugam ouale fierte (tari) si deasupra, din nou, umplutura de drob. Le punem la cuptor pentru aproximativ o ora Va doresc un Paste Fericit!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... obligatoriu sa prepari reteta de drob de miel ... ...spalam maruntaiele si ... ... ...adaugam 2 lingurite cu condiment pentru drob...verificam de sare si piper ... sunt introduse in campozitie... ...finalizam drobul si il punem la cuptor ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Am fiert organele si le-am tocat marunt. Am tocat marunt si verdeturile. Am amestecat organele maruntite cu verdeturile, ouale batute si condimentele. Intr-o tava am asezat prapurele si peste el am pus umplutura. Am acoperit umplutura cu marginile de la prapure. L-am pus in cuptor la foc potrivit pentru 45 de minute. S-a rumenit asa frumos ... mmmm:) Desi miroase minunat cand este scos din cuptor, eu prefer sa-l mananc rece. Pofta buna!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se spala bine pipotele si inimile si se pune la fiert cu putina sare Ficatu se curata bine apoi se spala si dupa ce sant fierte pipttele si inimile se ameteca toate si se pun impreuna cu putin ulei intr-o cratita Pieptul de curcan se taie bucatele si se fierbe si el putin cu sare apoi se ameteca cu ficatu si inimile Dupa ce au fiert toate impeuna putin se la sa la racit apoi se toaca prin masina de carne impreuna cu usturoiul ,ceapa si patrunjelul verde iar la final se pune paine inmuiata in...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... acoperiti tocatura cu prapurele. Ungeti drobul cu ulei si puneti tava ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro