Cauta in 138.386 retete
... dupa o reteta Ana Pan, tortul Dobos nu poate sa va iasa ... . Incercati-l si veti vedea... Tortul Dobos se pregateste din 6 blaturi, care ... una din cele mai reusite foi de blat. Cu ajutorul unui ... se taie 16 bucati. Celelalte foi de blat se ung cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... da la rece aproximativ o ora apoi se poate servi. - 8-10 foiDobos”, 4 galbenusuri, 100-150 g zahar pudra, 1 pachet zahar vanilat, 20 g gelatina ...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Pentru foi: 8 oua mari, 160 gr. zahar, 120 gr. faina, 80 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Dobos-tort Cu Cacao Ingrediente 5 galbenusuri, 150 gr. zahar, 3 linguri faina ... si presarata cu faina. Intre foi se pune urmatoarea crema: se ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Tort Dobos Ingrediente BLATUL oua 6 buc zahar 150 g faina 150 g zahar ... . Din aceasta compozitie se coc 7-8 foi, in tava de tort, unsa ... intinde caramelul pe intreaga suprafata a foii, se traseaza cu cutitul in ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Ingrediente Foi: 500 g de faina, 100 g de unsoare sau margarina, 100 ... rezultat in 6 si se intind 6 foi care se coc pe dosul ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... aluatul obtinut se fac zece foi subtiri cat muchia unui cutit ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si presarata cu faina. Intre foi se pune urmatoarea crema: se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Tort Dobos Ingrediente Pentru foi: 8 oua mari, 160 gr. zahar, 120 gr. faina ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
dobos Ingrediente Foi: 500 g de faina, 100 g de unsoare sau margarina, 100 ... rezultat in 6 si se intind 6 foi care se coc pe dosul ...
Reţetă de pe www.egustos.ro
Mod de preparare Ingrediente o Foi: o -8 oua separate o -8 linguri zahar o -10 linguri ... de rom Mod de preparare Foi: Galbenusurile se mixeaza cu zaharul ... in 6 parti si se coc 6 foi intr-o forma de tort(24 ...
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net
... Pentru foi separi ouale. Galbenusurile se mixeaza cu 6 linguri zahar, zaharul ... intinde cu cutitul pe 5(cinci) foi de copt si se coc ... foaie in doua si le suprapui rezultand 10 foi mai mici ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Foi: Galbenusurile se mixeaza cu zaharul aprox 10 min pana devine ... in 6 parti si se coc 6 foi intr-o forma de tort(24 ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... racit. Se pregateste compozitia pentru foi : se separa ouale. Albusurile se ... rezultata se coc pe rand 7 foi in tava detasabila cu diametrul ... : se pun straturi alternative de foi si crema, ultima va fi ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... compozitie coci pe rand noua foi pe dosul unei tavi unsa ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Galbenusurile se freaca cu zaharul si zaharul vanilat pana se deschid la culoare. Faina se amesteca separat cu cacaoa. Se pune laptele peste faina si se amesteca bine inainte de a-l pune pe foc, ca sa nu se formeze cocoloase. Se toarna si galbenusurile frecate cu zahar, apoi se pune vasul pe foc mic si se amesteca incontinu sa nu se prinda crema de vas. Ciocolata se rupe bucati sau se da prin razatoare. Cand crema s-a ingrosat, luam vasul de pe foc si il lasam la racit cam 15 minute. Adaugam...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se pun ouale intr-un bol si se bat spuma cu mixerul impreuna cu zaharul si sarea, pana se topeste tot zaharul si se obtine o crema spumoasa de consistenta unei smantani. Separat intr-un bol, se pun ciocolata, cafeaua si putin unt la baie de aburi amestecandu-se incontinuu sa nu se faca cocoloase. Se mixeaza untul cu lichiorul si esenta de vanilie pana arata ca o crema fina si se amesteca putin cate putin cu crema de ciocolata si cea de oua. Se pune la rece 30 de minute. Foile de napolitana...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Pentru foi 6 oua 150 g zahar 1 plic zahar vanilat 1 varf cutit praf ... se coc pe rand cele 6 foi, la foc mic, cca 15 ...
Reţetă de pe gospodin.ro
... : de migdale, 3 lingurite esente: vanilie foi: de napolitana, 200g nuci: coapte ... asa pana seamana cu tortul "dobos". Se preseaza cu ceva greu ...
Reţetă de pe www.retete-utile.ro
Decupam 6 forme rotunde cu diametru de 26 cm din hartie de copt. Separam galbenusurile de albusuri,air albusurile impreuna cu sarea si zaharul se bat spuma. Galbenusurile le amestecam cu spuma,cu mixerul la o viteza mica. Se adauga si faina,amestecului de oua si amestecam cu dosul lingurii incet pana se omogenizeaza compozitia. Impartim compozitia in 6,ungem fiecare hartie de copt si o dam la cuptor pentru cca 15 minute. Lasam foile la racit,iar o foaie o punem deoparte pentru ornament....
Reţetă de pe www.bucataras.ro