Cauta in 21.294 retete
... Constantin, bucatar si specialist cu diploma in ale gratarului, la un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se mixeaza laptele, ouale si zaharul. Gelatina se pune în 100 ml apa rece la înmuiat. Se amesteca cele doua compozitii, iar rezultatul se pune la fiert la foc mic pâna da o data în clocot. Se ia vasul de pe foc si se lasa la racit. Apoi se adauga esenta, coaja rasa de lamâie si zaharul vaniliant. La compozitia racita se adauga frisca batuta bine si fructele. Se pun piscoturile de jur împrejurul vasului si apoi se adauga compozitia. Se lasa la frigider timp de 4 ore, dupa care se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 ml. frisca, 100 g. zahar, 2 oua, 20 gr. gelatina, o cutie compot ananas, o portocala, 1 kiwi Mod de preparare: Se pune gelatina in jumatate din zeama compotului de ananas. Se bat albusurile cu mixerul cu un praf de sare. Se adauga zaharul treptat si la sfirsit galbenusurile. Cele doua compozitii se amesteca si se fierb la bain-marine pana se omogenizeaza. Se raceste si se amesteca cu frisca batuta bine cu mixerul in care se adauga fructe dupa preferinta. Compozitia se pune intr-o forma (...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 ou, 200 gr. zahar, 200 gr. lapte, vanilie, 1/2 kg. frisca batuta, 1-2 linguri gelatina topita in putina apa fierbinte, fructe proaspete, confiate sau din compot, o foaie blat tort uns cu putina crema sau 200 gr. piscoturi Mod de preparare: Oul cu zaharul si laptele se fierb pe foc foarte mic sau la bain-marie pana se incheaga putin (lingura ramine cu un strat f. subtire de crema pe ea), se ia de pe foc, se amesteca si gelatina, iar cind e racorita se adauga frisca si vanilia. Se asaza...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se pune gelatina in laptele rece la inmuiat si se lasa o ora. In acest timp, se bate frisca si apoi se da la frigider. Se bat albusurile spuma cu 400 gr. zahar si se pun la rece. Se freaca galbenusurile cu 100 gr. zahar si se amesteca cu gelatina inmuiata in lapte. Se fierb pe baie de abur pina se face ca smintina ( sa nu se ingroase prea tare). Se lasa putin la racit. Se ia un castron mare de plastic si se rastoarna acolo gelatina cu restul, jumatate din frisca, albusurile, fructele, zaharul...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
6 oua, 350 g zahar, 4 pliculete zahar vanilat, 1 l lapte, 3 pliculete gelatina, 8 portocale mari, 500 ml frisca lichida (numai lichida), 1 pumn de stafide, 24 piscoturi de sampanie (2 portii) Mod de preparare: 6 galbenusuri sunt amestecate cu 350 g zahar, dupa cre se amesteca pe foc intr-un vas cu apa, cu 3 plicuri zahar vanilat si 1/2 l lapte. 3 pliculete gelatina se amesteca cu 5 - 6 linguri de apa pe foc intr-un vas cu apa pana ce se omogenizeaza. Se toarna gelatina peste cealalta...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 gr. de cozonac, 3 oua, 2 galbenusuri, 100 gr. de zahar, 1 1/2 pahar de lapte, 100 gr. de stafide, o lingura de rom, un varf de cutit de scortisoara macinata, unt Mod de preparare: Se unge cu unt o forma de budinca, se acopera fundul cu hirtie pergament si se umple cu cozonacul taiat in cuburi mici si cu stafide. Intr-un castron, se amesteca ouale, laptele, zaharul, romul si scortisoara, se omogenieaza totul bine si se toarna compozitia peste cozonac si stafide. Se da vasul la cuptor cu...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 ml frisca, 2 oua, 2 plicuri gelatina (20 gr.), 100 gr. zahar, 2 plicuri zahar vanilat, coaja de portocala, zeama de lamiie pentru insiropat piscoturi, esenta de rom si de vanilie, 1 cutie compot de ananas, fructe (struguri, 2 banane, 1 portocala, stafide, nuci), 250 ml frisca pentru ornat, eventual o lingurita de cacao Mod de preparare: Se pune gelatina la inmuiat cu zeama de la compot si se lasa cam 1/2 de ora. Se bat albusurile cu mixerul pana devin tari, se adauga zaharul (inclusiv cel...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
8 oua, 500 gr. zahar, 400 ml lapte, 2 pachete frisca, 60 gr. gelatina, 2 pachete zahar vanilat, Mod de preparare: Se pune gelatina in laptele rece la inmuiat si se lasa o ora. In acest timp, se bate frisca si apoi se da la frigider. Se bat albusurile spuma cu 400 gr. zahar si se pun la rece. Se freaca galbenusurile cu 100 gr. zahar si se amesteca cu gelatina inmuiata in lapte. Se fierb pe baie de abur pana se face ca smantana ( sa nu se ingroase prea tare). Se lasa putin la racit. Se ia un ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
pt blat: 6 oua, 300gr zahar, 300 gr faina, 10 linguri apa; pt crema : 6 oua, 50 gr gelatina, 200 gr zahar,100 ml apa,500 ml lapte, 1 lingura cacao Mod de preparare: Blatul: se bat albusurile de la 6 oua. Cand sunt tari albusurile, se adauga 300 gr. zahar treptat, continunad sa se bata. Dupa incorporarea zaharului, se adauga galbenusurile si se amesteca usor sa se incorporeze. In continuare se adauga cate o lingura de faina si se amesteca apoi o lingura de apa si se ameseca din nou. Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
O zi speciala pentru doamne si mamici. Echipa Cevabun.ro va sarbatoreste cu o selectie de dulce si urarile noastre de bine. Tort de ciocolata cu mango si lapte de cocos Tort diplomat Creme Brulee Tort din mousse de ciocolata Cheesecake cu fructe in crema de Cassis Tort cu smantana si rodii Tort de ciocolata cu portocale Tarta cu lamaie Tort de ciocolata cu nuci si cafea Prajitura cu branza New York
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Tortul Diplomat se pregateste foarte usor, fiind o reteta de tort cu ... perioada rece. Ingrediente pentru tortul Diplomat 6 oua 200g zahar 20g gelatina ... 24cm. Mod de preparare tort Diplomat Incepem cu pregatirea fructelor care ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
Tortul (budinca sau prajitura) Diplomat a fost ani de zile mandria cofetariilor ... vitrina cofetariilor. Alb si cremos, Diplomatul are o prestanta si o culoare festiva ... nu este pe deplin lamurita, Diplomatul este cu siguranta un desert ... istoric, se cunoaste ca o budinca diplomat (care avea toate caracteristicile acestui ... a fi dat in memoria marelui diplomat rus, nascut in Portugalia, Karl ... ),...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
tort diplomat cu fructe pentru o balanta blat simplu insiropat cu suc ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Am tot incercat crema diplomat dar niciunul dintre rezultate nu m-a satisfacut ... .blogspot.com/2009/01/tort-diplomat.html Ingrediente ptr blat: 8 oua ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... -am dat seama ca Tortul Diplomat este unul dintre putinele pe ... de la mama soacra, un diplomat cu fructe, foarte usor, potrivit ... , pe lungime. Pentru crema de diplomat: - 6 oua - 4 plicuri gelatina - 400 gr ... pentru a se fixa. Dam tortul diplomat la rece peste noapte, apoi ... pont foarte util. Daca faceti diplomatul in forma rotunda, cu pereti ... formei inainte de a-i desface. Altfel,...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Macar o data ti s-a reprosat Ca n-ai fost elegant intr-o disputa Si ti s-a spus sa fii mai diplomat& O felie din acest tort poate ajuta.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
10 mai 2017 Ingrediente pentru blat: 4 oua 120gr zahar tos 1 plic praf copt 70gr cacao 80gr faina Ingrediente pentru crema: 5 galbenusuri 200 gr zahar 500 ml lapte 250 ml frisca lichida 2 pliculete gelatina 2 pliculete zahar vanilat esenta vanilie cacao Siropul: apa zahar esenta rom Fierbem apa cu zaharul pana se topeste si da cateva clocote...lasam la racit si adaugam esenta. Mod de preparare: Faina se amesteca cu praful de copt si cacaoa. Ouale se separa,albusurile se bat spuma cu un praf...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
26 iulie 2016 Ingrediente pentru blat: 8 oua 2 cani zahar 1 cana ulei 2 1/2 cani faina un pliculet praf de copt un praf Ingrediente pentru crema: 10 galbenusuri 400 gr zahar 1 litru lapte 500 ml frisca lichida 4 pliculete gelatina 4 pliculete zahar vanilat esenta vanilie sau portocala fructe proaspete sau din compot frisca pentru decor Mod de preparare blat: Mixam ouale cu un praf de sare. Adaugam treptat zaharul,mixand energic, adaugam uleiul putin cate putin. Incorporam treptat faina...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com