Cauta in 21.308 retete
... , de ce nu, si un desert sexual? Prima incercare de acest ... , cu timp de topire mai rapid ori mai redus, in functie ... lansat pe piata si un desert care pastreaza conotatia, dar face ... afine. O alta figurina transformata in desert il reprezinta pe fostul dictator ... furnici negre Polyrachis. Rezultatul: un desert racoritor, care desfunda caile nazale ... "mici comori" se inscrie si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cum aveam in congelator o foaie de blat coapta mai de mult ,am pus-o in cuptorul cu microunde 2-3 min sa se decongeleze.Crema de ciocolata aveam ramasa de la un tort de ciocolata facut pentru cineva la comanda. Uite asa repede in 10 min am relizat tarta.Am pus aluatul pe un platou,fructele de zmeura peste blatul putin insiropat si apoi crema de ciocolata(frisca si ciocolata).Decor din cateva boabe de zmeura mai frumoase. Cred ca mai rapid de atat nu se poate pregati ceva...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Biscuitii se faramiteaza (de preferat cu un robot de bucatarie, dc nu cu mana) si apoi se amesteca cu untul topit. Daca vi se pare prea faramicioasa compozitia mai adaugati una doua linguri de unt. Dupa care, asezati compozitia pe fundul unei forme rotunde de copt (diam de 18-20 cm) tapetata cu hartie de copt, si apasati cu degetele pana ce biscuitul arata ca un blat de tarta. Pe margine presati asa incat sa se ridice pe peretii formei de copt, sa arate ca un cosulet in care va sta crema de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sfert de ora, un mic desert delicios si gurmand. Eu cred ca este foarte simplu si rapid... Ingrediente - pentru 20 mendiants: - 200 ... s-a intarit, le dezlipiti si micul desert pentru o cafea calda este gata ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Topim untul la microunde si il lasam sa se raceasca. Separam albusurile de galbenusuri. Frecam galbenusurile cu zaharul praf si zaharul vanilat. Adaugam untul topit, smantana, branza dulce si coaja de lamaie. Amestecam faina cu praful de copt si o turnam in ploaie peste compozitie. Adaugam stafidele. Batem albusurile spuma cu un praf de sare si cand s-au intarit bine le incorporam in compozitia de branza. Ungem tava, turnam compozitia, o nivelam si o introducem in cuptorul preincalzit 45 de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se prepara merele: se curata de coaja, se razuie si se calesc impreuna cu 6 linguri de zahar si scortisoara dupa gust. Pentru aluat, se separa ouale. Galbenusurile se freaca impreuna cu 6 linguri de zahar pana se albesc si isi dubleaza volumul. Se adauga 100 gr margarina topita. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se amesteca peste compozitia de galbenusuri. Se adauga zaharul vanilat si faina cat cuprinde pentru a rezulta un aluat potrivit de tare pentru a fi turnat in tava. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intai taiem prunele in doua si indepartam samburii. Dupa ce am terminat aceasta treaba ne apucam sa preparam blatul ( pornim intre timp cuptorul sa fie bine incalzit). Galbenusurile de la cele 4 oua le spumam cu 250 g zahar dupa care adaugam pe rand cei 100 ml ulei si 100 ml lapte continuand mixarea. La cei 250 g faina adaugam 1/2 plic praf de copt si impreuna se adauga la compozitia de galbenus mixand in continuare. Albusurile le batem spuma cu 1 praf de sare dupa care o adaugam la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se preîncalzeste cuptorul la 176 de grade Celsius. Fulgii de cocos se amesteca cu laptele condensat, se modeleaza putin cu o lingura pentru înghetata si se pun în tava de copt tapetata cu hârtie. Se lasa la cuptor aproximativ 14-16 minute pâna când se rumenesc. Mare atentie, deoarece se pot arde foarte usor!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toate ingredientele se cântaresc si se pastreaza la temperatura camerei pentru ~15 minute înainte de utilizare. Cuptorul se preîncalzeste pentru ~15 minute la 170C. Într-o tigaie se pun la încalzit untul si zaharul pâna se topeste zaharul. Compozitia se adauga într-un bol peste musli si se amesteca pâna ce acestia devin îmbibati în mixul de unt si zahar. Se lasa la racit pentru ~5 minute. Într-o tava de prajituri se pune hârtie de prajituri si se unge cu unt. Compozitia se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Un desert rapid si delicios... Ingrediente 4 foi de napolitana, Crema: 250 gr nuca ... turnam peste crema si amestecam rapid.Crema fierbinte se adauga pe ... . Mod de servire Se serveste ca desert. Reteta in imagini Aici ...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
... Daca vreti sa faceti un desert rapid de tot, acesta este! Este un desert foarte apreciat de americani si ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... gratar, nu pierdeti ocazia de a incheia masa traditionala cu un desert rapid si foarte aromat! Ingrediente banane putin ulei de cocos amestec de zahar si scortisoara Acest desert l-am pregatit pe plita de ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se amesteca într-un bol faina cu praful de copt, bicarbonatul, sarea si zaharul. Într-un bol separat se amesteca oul cu laptele batut si untul topit, dupa care se combina cu ingredientele uscate. Amestecul de clatite se poate lasa la frigider timp de 24 de ore daca preferi. Dupa ce se unge tigaia cu putin unt/ulei se toarna câte o lingura din amestecul de clatite. Când se formeaza bule de aer deasupra poti sa întorci clatita. Toarna untul de arahide încalzit la aburi, presara fulgi de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... regasit ! Ce spuneti de un desert rapid, aromat si foarte gustos ? Ingrediente : clatite (reteta si modul de ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
Se maruntesc biscuitii si se amesteca cu untul topit. Amestecul constituie blatul prajiturii pe care îl punem într-o tava presat bine pe fund si pe marginile ei. Punem frisca lichida pe foc pâna fierbe, dupa care o adaugam peste ciocolata rupta în bucatele mici. Se amesteca bine pâna se dizolva, apoi punem gelatina înmuiata anterior în apa. Se mixeaza pâna devine o compozitie omogena putin mai groasa. Amestecul rezultat se pune peste blat si se da la rece pentru aproximativ 4 ore.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Este un desert delicios, rapid si extrem de bun. Este o varianta mai dichisita a unei ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Înainte de a te apuca de compozitie, indicat ar fi sa caramelizezi 3 linguri de zahar în cratita pe care ai ales-o pentru a face desertul. Mare grija trebuie sa ai cu aceasta procedura, este important sa nu te arzi si sa distribui uniform zaharul topit pe peretii vasului. Lasi la racit, timp în care mixezi ouale cu zaharul si aromele, ca mai apoi sa adaugi laptele amestecând usor. Adaugi compozitia în cratita si o bagi la cuptor pentru aproximativ o ora. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Un desert rapid pe care toate lumea il cunoaste inca din copilarie, grozav ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Vrei un desert rapid? Acesta-i cel mai cel Cand soarele este torid Apelam la caramel. INGREDIENTE 7 foi de napolitana (am cumparat din comert foi de napolitane cu diametrul de 25 cm) pentru crema am folosit un borcan de dulce de leche Ingrediente pentru glazura 100 gr ciocolata cu lapte (simpla) 1 lingura de unt [&] Post-ul PRAJITURA NAPOLITANA CU CREMA CARAMEL SI CIOCOLATA apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Se preîncalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius si se unge cu ulei o forma mai mica pentru chec. Se mixeaza bine untul, dupa care se adauga zaharul continuând sa le amesteci bine cu mixerul. Se adauga pe rând câte un ou, folosind în continuare mixerul pentru a omogeniza compozitia. Într-un bol separat se amesteca faina cu praful de copt, semintele de mac, vanilia Bourbon si coaja de lamâie. Se adauga peste compozitia cu oua câte putin din amestecul cu faina si laptele, amestecând...
Reţetă de pe retete.eva.ro