Cauta in 21.294 retete
... vinul, supa si rosiile, apoi dafinul, se asezoneaza cu sare si ... pun în supa. Se scot foile de dafin si se serveste calda ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ,sare, piper si foi de dafin.Calim pana se inmoaie putin ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-o cratita care merge la cuptor se aseaza pestele spalat si curatat in prealabil, legumele taiate rondele, se adauga patrunjelul, sarea, piperul, foile de dafin si usturoiul, iar la final vinul si supa. Se adauga sucul de lamaie si se da la cuptor la foc potrivit pana se rumeneste frumos.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... boabe de piper, foile de dafin si patrunjelul tocat. 3 ) Tot acest ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
o pulpa de miel [ din spate ]. ptr bait : 100 ml vin , 50 ml ulei ,sare , , foi de dafin ;cate o lingurita de salvie ,rozmarin , chimen , scortisoara macinata , piper boabe . 200 gr bacon 1 lingurita boia rosie de ardei 1 lingura untura porc 4 catei de usturoi 1 legatura ceapa verde 1 legatura usturoi verde 1 legatura patrunjel verde 2 pahare vin rosu 1 kg cartofi nu foarte mari sare crengute de rozmarin verde
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare Se curata pulpa de pielite si, cu un cutit, se fac niste buzunare in care se introduc feliile de bacon. Se condimenteaza si se pune intr-o tava in care se adauga 50 ml ulei si un pahar cu apa, piper si foaie de dafin. Se pune la cuptor si, pe durata coacerii, se stropeste carnea cu sosul din tava. Cand e aproape gata, peste carne se pun usturoiul pisat si vinul si se lasa pana prinde o crusta. Mod de servire Pulpa de miel impanata se serveste cu salata verde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de piper si foile de dafin. Se acopera totul cu apa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de piper negru, foile de dafin. Turnati apa. 3. Preparati in modul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fina, apoi adaugati foile de dafin rupte bucatele si zdrobiti-le ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierbe bine fasolea(se schimba apa de 3 ori),intr-o tigaie calim usor ceapa si o adaugam si pe ea la fiert,dupa ce fierbe bine adaugam 2 linguri de secretul gustului si 2 frunze de dafin si lasam sa fiarba.Apoi dupa ce a fiert bine si zeama devine tulbure adaugam si bulionul si bagam crenguta de cimbru si o lingura doua de ulei.Dupa ce a fiert de tor scoatem cimbrul si frunzele de dafin si adaugam carnatii pe care i prajim separat. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ml vin alb, o foaie de dafin, piper, ienibahar, boia, sare, 2-3 catei ... de rosii, vinul, foaia de dafin, piperul,snitelele si apa cat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 oua, sare, piper boabe, o frunza dafin, 2 fire cimbru, 10-12 catei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... boabe de piper, o foaie de dafin si putin suc de rosii ... suc de rosii, o foaie de dafin si adauga peste sarmale apa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vin.Se adauga 2 foi de dafin,se sareaza si pipereaza dupa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de rosii si foaia de dafin si lasa zacusca pe foc ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... zarzavaturile bucati mari, foaia de dafin si piperul. Se lasa la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apa cu sare, frunzele de dafin si boabele de piper. Dupa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... carnea inapoi in tigaie, adaugam dafinul, cimbrul, ienibaharul, rosiile rupte cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 2 oua, sare, piper boabe, o frunza dafin, 2 fire cimbru, 10-12 catei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... in suc propriu - ceapa - usturoi - dafin - boabe de piper - sare Mod ... dea fo' 2 clocote. Se pun dafinul, piperul boabe si usturoiul pisat ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com