Cauta in 21.294 retete
Într-o oala de supa, marime mica (4-5 litri), încalziti uleiul, la temperatura medie. Adaugati ceapa si condimentele. Sotati pentru 2 minute. Reduceti focul la ceapa, acoperiti oala si fierbeti 5 minute; adaugati morcovii taiati cuburi si supa de pui. Aduceti la fierbere, fierbeti la foc mic cu oala pe jumatate acoperita, timp de 30 de minute sau pâna când morcovii devin moi. Lasati supa sa se raceasca si mixati cu un blender pâna devine cremoasa. Adaugati smântâna pentru gatit si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se toaca varza cât mai mic, se freaca cu sare si se lasa la înmuiat aproximativ 10 minute. Imediat dupa aceea, aceasta se caleste împreuna cu ceapa si morcovul în uleiul deja încins, având grija sa amestecam cât mai des pentru a evita sa se lipeasca. Merele razuite vor fi si ele adaugate ulterior, apoi 250 ml de apa, putina sare si piper. Lasam la fiert aproximativ 30 de minute, completam cu zaharul, otetul si doua foi de dafin si ne pregatim ca în 5 minute sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... graunte de mustar - 2 linguri de otet de vin alb - 3 linguri rase ... dupa gust - un varf de ghimbir in pudra Curatati si tocati ... celelalte ingrediente in afara de otet, zahar si sare. Amestecati din ... la fiert, aproximativ 30 minute pe foc domol, cu zaharul, otetul, ghimbir, sare si piper dupa gust. Lasati sa fiarba pana cand ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... , se fierb in zeama de otet pana cand se inmoaie. Se ... pere, o lamiie netratata, 600 ml otet din vin rosu, o bucata de radacina de ghimbir proaspat, 2 batoane de scortisoara, o frunza ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... susan oriental, 2 lingurite sos de soia, 2 lingurite otet de orez, 1 lingurita ghimbir tocat, 1 lingurita miere, 100 g ulei. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
o punga de spanac congelat, fiert, 2 bulbi de ceapa, taiati; pentru sos: 2 cepe verzi, taiate marunt, un catel de usturoi tocat, 2 lingurite ulei de susan oriental, 2 lingurite sos de soia, 2 lingurite otet de orez, o lingurita ghimbir tocat, o lingurita miere, 100 gr ulei Mod de preparare: Se amesteca ingredientele pentru sos cu mixerul, cu exceptia uleiului, care se adauga treptat. Se lasa 30 de minute la temperatura camerei. Se amesteca spanacul cu ceapa...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de soia si presara usturoiul, ghimbirul, chilli, sucul de lime si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
În uleiul încins se pun semintele de coriandru, ghimbirul si curry, dupa care se adauga ceapa tocata. De îndata ce s-a calit putin ceapa, se adauga bucatile de dovleac si rondelele de morcov. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa care se acopera cu apa si se lasa la fiert aproximativ 20-30 de minute. Se pune supa în blender si se amesteca pâna obtii o consistenta cremoasa. Se poate servi cu ardei iute, crutoane, ardei iute sau patrunjel proaspat tocat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... usturoiul, chili si 2 linguri de ghimbir proaspat ras. Se ia de ... si jumatate de lingura de ghimbir ras si zaharul brun. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fie coapte dar tari . Punem ghimbirul confiat la inmuiat in 50 ... ricotta cu mierea de albine, ghimbirul taiat cubulete si stafidele umflate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... s-a înmuiat, aproximativ cinci minute. Adauga ghimbirul si mai soteaza înca un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Daca va era dor de o reteta culinara care sa fie buna si pentru pitici si pentru adulti, atunci ati gasit-o! Crema asta de morcovi a fost una dintre cele mai apreciate mancaruri pe care le-a servit Luca in cei 2
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Se încinge uleiul, se adauga curry, ghimbirul, coriandrul, semintele de chimen si fulgii de ardei iute. Se adauga apoi ceapa care se lasa putin la calit, dupa care se pune usturoiul, morcovul, telina si nautul. Se stinge totul cu sucul de rosii si apa cât sa acopere alimentele, lasându-se sa fiarba la foc mic aproximativ 15 minute. Se consuma atât calda, cât si rece cu o salata de varza murata sau de verdeturi proaspete.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se stropeste fiecare strat cu otet balsamic. Se sareaza, dupa gust ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate ingredientele, iar la servire se pot adauga cuburi de gheata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de peste. Sosul de usturoi: Ghimbirul si usturoiul curatat se taie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune morcovii, ceapa, apa, supa si ghimbirul într-un vas si pune-l la fiert la foc mare. Da focul mic si mai lasa vasul acoperit înca 10-12 minute. Lasa apoi la racit 5 minute. Toarna continutul într-un blender si lasa-l pâna se obtine o crema. Pune-o apoi iar la foc mic timp de 2-3 minte. Toarna supa în vase si asezoneaza cu piper dupa gust si coriandru. Se serveste cu pâine.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... înauntru varza chinezeasca, apoi pestele, ghimbirul si usturoiul. Toarna sosul de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune o tigaie la foc si unge-o cu ulei de masline, apoi pune ceapa la calit. Adauga usturoiul, ghimbirul si chimenul si mai lasa la foc 1-2 minute. Pune apoi cartofii dulci, morcovul, apa si da focul mare si lasa la fiert. Apoi da focul mai mic si mai lasa 15-20 de minute, pâna se fac legumele. Lasa la racit. Împarte compozitia în doua si pune-o la blender. Pune apoi supa într-o tigaie curata la foc mic si las-o la încalzit. Se serveste cu iaurt si arpangic.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se taie ceapa si se lasa putin la calit în ulei de masline. 2. Se adauga celelalte legume, apa si se lasa la înabusit 10-15 minute. 3. Se toarna legumele în blender, se condimenteaza, se amesteca si se adauga apa în functie de consistenta dorita. 4. La final, se toarna supa în farfurie si se orneaza cu putin iaurt / smântâna slaba sau rondele de ceapa. Credit foto: http://fitvillains.tumblr.com
Reţetă de pe retete.eva.ro