Cauta in 109.979 retete
tortelini umplut cu cascaval 250 g poti folosi si umpluti cu bacon ... fiarba apa,dupa care adaugi tortelini lasi sa fiarba 8-10 minute.Dupa ce au fiert tortelini pui in sita si stropesti cu ... circa 2minute,dupa care adaugi tortelini si mai dai totul intr ...
Reţetă de pe www.lalena.ro
Tortelini Ingrediente 2 oua, o canita de apa, faina cat cuprinde. Pentru umplutura ... da in clocot se arunca tortelini inauntru si se fierb cam ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... max 9min. impreuna cu morcovii Tortelinii se fierb si ele conform ... si usturoi se pune peste tortelinii se decoreaza cu morcovii, cascaval ...
Reţetă de pe www.gospodine.net
Tortelinii se fierb in apa sarata. Intre timp, se taie sunca marunt si se pune la prajit in putin ulei de masline. Se adauga ciupercile scurse de apa, se asezoneaza totul de sare si piper dupa gust. Dupa ce s/au rumenit cele de mai sus, se adauga sosul de smantana (smantana se amesteca cu amidonul si verdeata taiata marunt pana la omogenizare). Se mai lasa sa dea un clocot si se amesteca cu pastele scurse de apa. Pofta buna!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se fierb 10 minute tortelinii in apa cu sare( se introduc in momentul cand apa da in clocot). Sunculita se taie cubulete si se pune la prajit. Cascavalul se rade. Mustarul se amesteca cu smantana si eventual usturoiul. Se adauga sare si piper apoi sunculita prajita si cascavalul ras. Se pune sosul pe foc sa se incalzeasca putin ( nu dati in clocot ca se taie ca si maioneza) Pastele fierte se strecoara si se adauga peste sosul incalzit. Se amesteca si se poate servi. Pofta...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Faina alba calitate superioara 500 g Oua 4 buc Carne tocata amestec(vita/porc) 500 g Ceapa alba 3 buc Ulei de floarea soarelui 200 ml Unt 200 g Sare 1 linguri Piper negru 0.5 lingurite Smantana 200 g Pasi de urmat 1 Intr-un lighean se pune faina, se bat ouale, se adauga 1 lingurita de sare. Separat pregatiti un pahar de apa. 2 In amestecul de oua+faina+sare se adauga cate putina apa, pana se face un aluat care sa nu se lipeasca de maini. Se formeaza 2 bile de aluat si se lasa 10-15 min sa se...
Reţetă de pe www.lalena.ro
Pastele se fierb, iar somonul il cumparam gata afumat. Pentru sos: 1. Incingem uleiul intr-o tigaie, adaugam ceapa, ciupercile si usturoiul si le calim 8-10 minute pina se inmoaie 2. Adaugam vinul si fierbem la foc iute, amestecind, pina se evapora cea mai mare parte a lichidului 3. Micsoram focul, adaugam smintina, sucul de rosii, sare si piper si fierbem circa 2 minute la foc mic 4. Adaugam somonul, brinza si patrunjelul tocat si lasati sa se incinga sosul, la foc mic, amestecind continuu....
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc intr-un wok sau o tigaie mai mare si apoi se adauga dovlecelul curatat si taiat cubulete mici. Dupa ce am calit bine se adauga si morcovul dat prin razatoarea mare. Se adauga si maslinele (eu am pus si felii si intregi sa arate bine).La sfarsit se adauga bulionul dizolvat in putina apa fiarta atat cat sa acopere dovlecelul. Se adauga patrunjel tocat, frunza de telina, busuioc si cimbru cate putin din fiecare pentru gust. Se fierb legumele sa...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Intr-o cratita se pune uleiul. Cand este incins se adauga ceapa tocata marunt. Cand aceasta prinde o culoare galbuie adaugam ciupercile taiate felii si lasam la gatit pana cand se evapora zeama lasata de la ciuperci, apoi adaugam smantina si lasam putin sa fiarba totul. Adaugam sare dupa gust Separat se pune apa la fiert intr-o oala de preferinta inalta. Cand apa a inceput sa fiarba se pune 1 lingurita sare. Se adauga tortellini care se vor ridica la suprafata. Se fierb aproximativ 4-5...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Tortellini se fierb 5-7 minute in 3l de apa. Dupa ce s-au fiert se scurg de apa, apoi se pune o portie in farfurie, se adauga putina crema room lichida si se presara parmigiano reggiano rasa. Se servesc calde. Pofta buna!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Faina alba calitate superioara 500 g Oua 4 buc Carne tocata amestec(vita/porc) 500 g Ceapa alba 3 buc Ulei de floarea soarelui 200 ml Unt 200 g Sare 1 linguri Piper negru 0.5 lingurite Smantana 200 g Pasi de urmat 1 Intr-un lighean se pune faina, se bat ouale, se adauga 1 lingurita de sare. Separat pregatiti un pahar de apa. 2 In amestecul de oua+faina+sare se adauga cate putina apa, pana se face un aluat care sa nu se lipeasca de maini. Se formeaza 2 bile de aluat si se lasa 10-15 min sa se...
Reţetă de pe www.lalena.ro