Cauta in 139.505 retete
... max 9min. impreuna cu morcovii Tortelinii se fierb si ele conform ... si usturoi se pune peste tortelinii se decoreaza cu morcovii, cascaval ...
Reţetă de pe www.gospodine.net
Tortelinii se fierb in apa sarata. Intre timp, se taie sunca marunt si se pune la prajit in putin ulei de masline. Se adauga ciupercile scurse de apa, se asezoneaza totul de sare si piper dupa gust. Dupa ce s/au rumenit cele de mai sus, se adauga sosul de smantana (smantana se amesteca cu amidonul si verdeata taiata marunt pana la omogenizare). Se mai lasa sa dea un clocot si se amesteca cu pastele scurse de apa. Pofta buna!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... max 9min. impreuna cu morcovii Tortelinii se fierb si ele conform ... si usturoi se pune peste tortelinii se decoreaza cu morcovii, cascaval ... max 9min. impreuna cu morcovii Tortelinii se fierb si ele conform ... si usturoi se pune peste tortelinii se decoreaza cu morcovii, cascaval ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Se fierb 10 minute tortelinii in apa cu sare( se introduc in momentul cand apa da in clocot). Sunculita se taie cubulete si se pune la prajit. Cascavalul se rade. Mustarul se amesteca cu smantana si eventual usturoiul. Se adauga sare si piper apoi sunculita prajita si cascavalul ras. Se pune sosul pe foc sa se incalzeasca putin ( nu dati in clocot ca se taie ca si maioneza) Pastele fierte se strecoara si se adauga peste sosul incalzit. Se amesteca si se poate servi. Pofta...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... . Estuve en macro y he encontrado tortelini con setas, claro como nos ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Pastele se fierb, iar somonul il cumparam gata afumat. Pentru sos: 1. Incingem uleiul intr-o tigaie, adaugam ceapa, ciupercile si usturoiul si le calim 8-10 minute pina se inmoaie 2. Adaugam vinul si fierbem la foc iute, amestecind, pina se evapora cea mai mare parte a lichidului 3. Micsoram focul, adaugam smintina, sucul de rosii, sare si piper si fierbem circa 2 minute la foc mic 4. Adaugam somonul, brinza si patrunjelul tocat si lasati sa se incinga sosul, la foc mic, amestecind continuu....
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc intr-un wok sau o tigaie mai mare si apoi se adauga dovlecelul curatat si taiat cubulete mici. Dupa ce am calit bine se adauga si morcovul dat prin razatoarea mare. Se adauga si maslinele (eu am pus si felii si intregi sa arate bine).La sfarsit se adauga bulionul dizolvat in putina apa fiarta atat cat sa acopere dovlecelul. Se adauga patrunjel tocat, frunza de telina, busuioc si cimbru cate putin din fiecare pentru gust. Se fierb legumele sa...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Mod de preparare reteta 1. Rosiile se pun la scazut cu ceapa si usturoiul, alaturi de zahar, de sare si de piper. 2. Se toaca marunt ambele tipuri de cascaval. Tortellini se fierb in apa sarata fierbinte, se strecoara si se amesteca cu sosul de rosii. 3 . Tortellini se pun intr-o tigaie mare unde se desarta cuburile de cascaval si se lasa la foc cu capacul pus pâna ce cascavalul incepe sa se topeasca (circu 10 minute). Se spala busuiocul, se toaca marunt si se presara peste tortellini. Va...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Intr-o cratita se pune uleiul. Cand este incins se adauga ceapa tocata marunt. Cand aceasta prinde o culoare galbuie adaugam ciupercile taiate felii si lasam la gatit pana cand se evapora zeama lasata de la ciuperci, apoi adaugam smantina si lasam putin sa fiarba totul. Adaugam sare dupa gust Separat se pune apa la fiert intr-o oala de preferinta inalta. Cand apa a inceput sa fiarba se pune 1 lingurita sare. Se adauga tortellini care se vor ridica la suprafata. Se fierb aproximativ 4-5...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Tortellini se fierb 5-7 minute in 3l de apa. Dupa ce s-au fiert se scurg de apa, apoi se pune o portie in farfurie, se adauga putina crema room lichida si se presara parmigiano reggiano rasa. Se servesc calde. Pofta buna!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
tortelini umplut cu cascaval 250 g poti folosi si umpluti cu bacon ... fiarba apa,dupa care adaugi tortelini lasi sa fiarba 8-10 minute.Dupa ce au fiert tortelini pui in sita si stropesti cu ... circa 2minute,dupa care adaugi tortelini si mai dai totul intr ...
Reţetă de pe www.lalena.ro
usturoi branza de vaci rosii 2 ulei tortellini 250 g busuioc Mod de preparare Tortelini se fierbe in apa cu putina sare aproximativ 15 minute. Se incinge putin ulei intr-o tigaie si se calesc feliile de rosii. Peste tortelini se pun rosiile, branza rasa, usturoi taiat marunt si busuioc. Sper sa va placa!
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net
Tortelini Ingrediente 2 oua, o canita de apa, faina cat cuprinde. Pentru umplutura ... da in clocot se arunca tortelini inauntru si se fierb cam ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
tortellini cu branza 250g mazare verde 150g sunca 100g ulei 4 linguri smantana 100ml sare piper Mod de preparare Fierbeti tortellini cu branza 8 - 10 minute in apa cu sare, apoi scurgeti-i de apa si pastrati-i la cald stropiti cu putin ulei. Incalziti uleiul intr-o tigaie, prajiti 5 minute sunca taiata in cubulete si mazarea. Adaugati smantana, amestecati si turnati fierbinte sosul acesta peste tortellini.
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net
Mod de preparare Ingrediente 3-4 cepe 3 linguri de ulei 40 g unt o lingura de faina 350 g tortelini 300 ml smantana o legatura de patrunjel sare piper Mod de preparare Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in unt intr-o oala. Dupa ce se caleste se pune faina si se amesteca si pune smantana si o cana de apa. Dupa ce supa fierbe se pune tortellini, sare si piper dupa gust. Se lasa sa fiarba 20 de minute. Cand se serveste se presara pe deasupra patrunjel taiat marunt. Pofta...
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net
... timpu indcat pe pachetul de tortelini sau punga:P. In final pune in farfurie tortelini sosul pe deasupra si adauga patrunjelul tocat marunt ...
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net
Faina alba calitate superioara 500 g Oua 4 buc Carne tocata amestec(vita/porc) 500 g Ceapa alba 3 buc Ulei de floarea soarelui 200 ml Unt 200 g Sare 1 linguri Piper negru 0.5 lingurite Smantana 200 g Pasi de urmat 1 Intr-un lighean se pune faina, se bat ouale, se adauga 1 lingurita de sare. Separat pregatiti un pahar de apa. 2 In amestecul de oua+faina+sare se adauga cate putina apa, pana se face un aluat care sa nu se lipeasca de maini. Se formeaza 2 bile de aluat si se lasa 10-15 min sa se...
Reţetă de pe www.lalena.ro
Faina alba calitate superioara 500 g Oua 4 buc Carne tocata amestec(vita/porc) 500 g Ceapa alba 3 buc Ulei de floarea soarelui 200 ml Unt 200 g Sare 1 linguri Piper negru 0.5 lingurite Smantana 200 g Pasi de urmat 1 Intr-un lighean se pune faina, se bat ouale, se adauga 1 lingurita de sare. Separat pregatiti un pahar de apa. 2 In amestecul de oua+faina+sare se adauga cate putina apa, pana se face un aluat care sa nu se lipeasca de maini. Se formeaza 2 bile de aluat si se lasa 10-15 min sa se...
Reţetă de pe www.lalena.ro