Cauta in 21.294 retete
... care au gustat din carnea iepurilor adusi din nordul Africii. Si ... mot-a-mot din italiana prin iepure ca la tara) este o tocana ... tocata se gateste din orice iepure, dar cel mai bine din carne de iepure vanat, fiert pe indelete alaturi de legume in ... mod ideal, aceasta tocana de iepure se gateste la ceaun sau ... Timp de preparare: 3 ore Ingrediente: 1 iepure mare 6 linguri...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... pentru masa de sarbatori! Ingrediente: 1 iepure 1 l vin rosu 500 ml supa ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Iepurele are o carne miraculoasa, insuficient exploatata. Mai dulce decat majoritate carnurilor ... cea de oaie, carnea de iepure este usor de transformat intr ... : 120 minute Ingrediente: 1 spate de iepure sau 2 pulpe din spate 1 ceapa ... si spalati bine carnea de iepure. Daca aveti un spate de iepure, taiati-l in doua jumatati. Curatati ceapa, morcovii, telina, usturoiul si ... -un vas termorezistent...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , recunoastem! Buuun. Dar carne de iepure chiar nu am crezut ca ... familia tatalui meu s-au crescut iepuri dintotdeauna. Nu m-a tentat niciodata si ... acum, m-am vazut cu un iepure in mana si nu am ... o bataie de cap. Ingrediente -un iepure portionat (nici prea mare, nici ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... Mod de preparare: Carnea de iepure taiata bucati mici se prajeste ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... fierbinte se prajesc bucatile de iepure, se adauga ceapa taiata pestisori ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... preparare: Se lasa muschiuletii de iepure o zi la marinat cu vin ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ce se scoate carnea de iepure din bait, se separa pulpele ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Aveti nevoie de carne de iepure (stiati ca e cea mai sanatoasa ... foarte frageda. Dar depinde ce iepure aveti. L-am servit cu cartofi ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
300-400 g carne ,1/2 kg mazare boabe,1/4 suc de rosii ,50 ml untdelemn sau 50 g unt, 25 g faina ,frunze de patrunjel,telina si marar,50 g ceapa,sare. Mod de preparare: Carnea se prajeste cu ceapa si grasimea de pui.Mazarea tinara fierbe in circa 30 minute ;deci ,daca se pregateste cu carne de pui,mazarea se adauga imediat,dupa ce carnea a fost inabusita cu ceapa in untdelemn.Se toarna apoi circa 1/4 l apa cat sa cuprinda mazarea ,se adauga o lingurita de "Vegeta " sau 1/2 lingurita cu sare si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... sa ne simtim mai bine. Iepure cu prune uscate in slow ... cu nuci Ingrediente pentru iepure : bucati de iepure, ceapa, morcovi, unt ... de masline, sare Bucatile de iepure se vor rumeni in tigaie ... . Superputerile acestei retete Carnea de iepure si prunele uscate contin cantitati ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
300-400 g carne ,ceapa (300 g ), 100 ml untdelemn, 100 ml suc de rosii, 50 ml vin, o foaie de dafin, un varf de lingurita de piper sau ienibahar, sare. Mod de preparare: Ceapa curatata si intreaga, se tine in apa rece ,pentru a pierde din iuteala.Se taie in felii subtiri si se caleste 8-10 minute,in tot untdelemnul,impreuna cu 1/2 lingurita de sare, la foc mic,pina cind devine lucioasa.Se adauga ,atunci ,un varf de lingurita cu boia dulce sau pasta de ardei ,se amesteca de 2 ori si apoi se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Am gatit iepure in fel si chip, la cuptor, cu vin ... mi-a placut cel mai mult 1 iepure de crescatorie de la lidl ... , marar, frunze de telina Portionam iepurele si tocam marunt legumele. Calim ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
1 kg carne, 200 g slanina afumata, 25 fire arpagic, o lingura unt, 1/2 lingura faina, 2 pahare vin rosu, o ceasca zeama de la amrinata, 3-4 catei de usturoi, sare, piper, patrunjel, cimbru, 300 gr ciuperci Mod de preparare: Se rumenesc, intr-o cratita cu o lingura de unt, 200 gr slanina sau costita afmata si vreo 25 fire arpagic. Cand s-au rumenit, se scot, iar in locul lor se pun bucatile de carne, scoase din marinata si bine scurse (marinata: apa amestecata cu vin, 2-3 linguri otet, 2-3 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 g carne ,40 g faina ,30 -50 g unt sau untdelemn, 500-600 ml supa in care a fiert carnea cu zarzavat.100 ml smantana sau lapte,patrunjel ,"Vegeta", sare. Mod de preparare: Carnea se fierbe in circa 1 1/2 l apa clocotita ,ca sa se coaguleze repede la suprafata si sa ramina sucul in ea ,adaugindu-se imediat zarzavat de supa (morcov,telina, patrunjel,o ceapa alba) si o lingurita rasa de sare .In oala obisnuita sau in oala sub presiune ,zarzavatul fierbe impreuna cu carnea.Cind carnea este ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Carnea de iepure taiata bucati mici se prajeste intr-o cratita cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... din carne de vitel, miel, iepure domestic tinar se pregateste la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pun la fiert cartofii in coaje dupa ce in prealabil s-au spalat si separat se pun la fiert si cele 4 oua. Intre timp se taie gogosarii fideluta si castravetii rondele subtiri si se pun intr-un castron. Cand s-au fiert se adauga in castron si ouale taiate rondele si mai tarziu si cartofii taiati la fel. Dupa ce se adauga sarea, mustarul si iaurtul se amesteca cu grija sa nu se farame prea mult dar sa se omogenizeze bine. Se poate servi calda sau rece. - 1 kg cartofi, 4 oua, 2 gogosari in...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se inabusa impreuna cu ceapa taiata marunt in 4-5 linguri de untdelemn.Dupa ce s-a fragezit bine carnea, se freaca faina cu sucul de rosii rece, adaugat cite putin la inceput, ca sa nu se formeze cocoloase si apoi se toarna peste carne, completind sosul cu apa sau suc de rosii (in total, cca 500-600 ml).Se lasa sa fiarba citeva clocote ca sa se lege, apoi cratita se ia imediat de pe foc, adaugind usturoiul si sare, dupa gust.Ostropelul se poate servi cu piure de cartofi.Cind se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se fierbe in supa de carne cu zarzavatul. Orezul curatat de impuritati, spalat in sita de sirma, bine scurs, se caleste, 2 minute, cu ceapa intr-o cratita cu 2 linguri de untdelemn sau 30 g unt, amestecind mereu ca sa nu se rumeneasca, apoi se stinge cu supa de carne cintarita si o lingurita cu virf de "vegeta" pentru gustul mai bun, care si sareaza si sare cit mai trebuie. Se fierbe la foc mic, acoperit circa 20 minute. Cait inca nu a scazut complet lichidul , se adauga carnea fiarta...
Reţetă de pe www.eculinar.ro