Cauta in 139.626 retete
... Se mixeaza icrele,la inceput crude,apoi se toarna cate putin ... daca se taie salata de icre(se taie la fel ca ... (daca mai avem) o lingurita de icre crude care se incorporeaza in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
-apa se pune la fiert ,se adauga gris cat sa iasa o compozitie asemanatoare cu o mamaliguta mai tare -se lasa la racit -dupa ce s-a racit se amesteca bine cu icrele,se incepe adaugarea uleiului in fir subtire,mixand continuu Se adauga cateva linguri de apa minerala daca se intaresc prea tare -ceapa se taie cat mai fin posibil,o adaugam in compozitie ,dar si zeama de lamaie si sare dupa gust
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Punem icrele intr-un bol. Luam miezul de la 2 felii de ... in punem in bol, peste icre, impreuna cu un praf de ... se amesteca bine painea cu icrele, apoi adaugam ulei, putin cate putin, mixand continuu. Cand icrele devin prea vartoase se adauga cate ... avand rolul si de a albi icrele. Se continua cu ulei, atat ... marunt o ceapa si o adaugam in icre, mixand inca un minut. Salata ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Icrele le batem cu mixerul cca 3 minute, impreuna cu ingredientele. Pregatim o cratita mica tapetata cu hartie de copt si le bagam la cuptor la temperatura de 200 grade pentru 25-30 minute. Pana se rumenesc. Arata bine ...dar sunt si foarte bune.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Icrele se mixeaza in jur de 8 minute( singure). Se pune o lingurita ... ). Taiem ceapa si o amestecam cu icrele, apoi somonul bucatele si le ... ...garantat! Va servesc cu o felie sanatoasa de paine cu icre delicioase ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... si racit. Peste amestecul de icre se toarna ulei, foarte putin ... ton si se adauga peste icre. Ceapa se curata si se ... toaca cu robotul. Se adauga peste icre si se omogenizeaza. La ... sare, ele fiind sarate. Daca icrele nu sunt sarate, se potrivesc ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Se spala icrele si se pun la scurs. Apoi se pun ... cir. Dupa ce s-au racit icrele se adauga treptat ulei (ca ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... - apoi se mixeaza grisul cu icrele, adaugand pe parcurs si zeama ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Totul trebuie sa fie la temperatura camerei unde pregatesti icrele .Icrele se pun intr-un castron si mixam bine si punem uleiul putin cate putin ca sa avem grija sa nu se taie icrele din cand in cand se pune zeama de la lamaie si cand sunt gata se pune ceapa tocata marunt si pe deasupra se pun felii de masline Pofta buna,
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Icrele se curata de pielita si se freaca cu putina sare.Se scurg de apa care s-a format prin sarare.Icrele se pun intr-un vas si se adauga ulei ca la maioneza.Din cand in cand se adauga zeama de lamaie si apa minerala.Apa minerala are rolul de a le albi si de a le face mai pufoase.La sfarsit se adauga ceapa data prin razatoare.Se amesteca bine si................pofta buna!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se spala icrele sub jet de apa si se lasa apoi la scurs pe o hartie absorbanta.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.Se pot servi calde sau reci acompaniate de o salata. POFTA BUNA!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Frecam icrele si cand s-au albit putin punem ulei,putin cate putin, amestecam si apoi punem suc de lamaie putin cate putin, apoi grisul fiert si racit. Mixam bine de tot. Se da la rece.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se pune la fiert apa cu uleiul cand da in clocot se adauga faina si se amesteca daca incepe sa se dezlipeste de oala se ia de pe foc. Dupa ce sa racit aluatul se adauga ouale cate unul amestecad pana se incorporeaza bine. Cu ajutorul unei linguri sau pungi se fac betisoare sau cuiburi. Se dau la cuptor 25-30 min. Se bat icrele la mixer se adauga apa minerala apoi cate putin ulei la final zeama de lamaie. Se umplu gogoselele cu ajutorul unui pos se orneaza cu masline
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... pregatite.Pentru umplutura cu icre,se mixeaza icrele cu gris fiert ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Pregatim painea, decupam cu forme de fursecuri miezul, apoi le bagam la cuptor pana se usuca usor. Le ungem cu unt, peste care vom pune icre negre, rosii si somonul afumat.( untul le ia din sare, pentru ca sunt cam sarate) Le asezam frumos pe un platou si servim.( mie sincer nu mi-au placut :D)
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se curata cartofii, se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare.Dupa ce au fiert ii lasam sa se raceasca apoi ii zdrobim cu furculita, adaugam icrele proaspete ai amestecam cu mixerul, turnand uleiul putin cate putin, ca si la maioneza. Din cand in cand adaugam cate putina apa rece de la frigider care va albi icrele. Cand icrele sunt gata adaugam ceapa razuita marunt, zeama de lamaie si sarea necesara. Salata se serveste pe tartine....
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se spala icrele si se pun la scurs. Se pun pe baie de aburi pana scoat toata apa din ele amestecand continuu,dupa care se lasa la racit. Fierbem grisul cu laptele. Dupa ce s-au racit icrele adaugam ulei ca la maioneza,adaugam si grisul treptat. Ceapa o tocam marunt si o oparim putin in apa colocotita,o lasam la racit. La final punem zeama de lamaie si apa minerala. Amestecam toate ingredientele si dam la rece.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Miezul de paine se stoarce foarte bine de lapte si si amesteca pana la omogenizare cu icrele. Apoi se procedeaza ca la maioneza, turnandu-se cate putin ulei pana cand devine consistenta, apoi cate putina lamaie, si iar ulei. Dupa ce se consuma jumatate din cantitatea de ulei se poate pune mai mult odata pana cand se termina. Se serveste pe felii de paine pe care se pun cateva bucati de castravete proaspat taiat in lungime, si decorate cu ardei gras rosu.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Grisul il fierbem in apa , amestecand mereu pana ce se dezlipeste de pe peretii vasului. Racim bine apoi il amestecam cu icrele. Bagam mixerul si incepem sa adaugam in fir subtire, uleiul. Spre final adaugam ceapa tocata marunt, otetul si zeama de lamaie.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se prepara un gris mai gros care se lasa la racit foarte bine. Icrele se pun intr+un castron de mixer, se adauga putin cate putin din grisul racit, ulei si zeama de lamaie. Daca iese compozitia prea groasa, se mai subtiaza cu apa minerala foarte rece. Cand sunt gata se adauga sare si ceapa verde tocata marunt.
Reţetă de pe www.bucataras.ro