Cauta in 138.643 retete
... : materii primetrei felii somon fume , foietaj placinta 15gr caviar,15gr icre pastrav,15gr manciuria de somon,trei oua prepelita, lime ,50gr brinza ... pt a-l umple dupa aceea cu icrele pe care le avem pregatite ... cu cite un fel de icre, ,oualele de prepelita le vom ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... stacoji, farfurioare mai mici cu icre proaspete de morun, licurini jupuiti ... Tessalia, gramadite in forma piramidala, icre tari de chefal, smochine de ... farfurii lunguiete cu mihalti si pastravi rasol muiati in otet si ...
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
Ingrediente: 1 kg aripioare de pui, 500 gr castraveti murati, o ceapa, 3 linguri de bulion, 1 legatura marar,1 foaie dafin, sare, piper Preparare Pentru inceput se taie rondele castravetii murati si se lasa in apa rece la desarat. Se curata ceapa si se caleste in putin ulei si apa. Se adauga aripioarele spalate peste ceapa si se lasa ~ 15 minute sa se rumeneasca un pic, intorcandu-se pe ambele parti. Se adauga castravetii murati, bulionul si foaia de dafin. Se da in cateva clocote si se...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
... sa nu te mire daca pastravul are carnea ferma si gustoasa ... ceva vanat daca ai noroc. pastrav la gratar cu legume si ... maduva cu patrunjel si usturoi, pastrav suos-vide afumat in scoarta ... rosii si seminte de floarea soarelui crocante, la cuptor Icre de pastrav cu turtite coapte Supe / Ciorbe: Ciorba de potroace cu ... smantana si hribi de padure Pastrav la gratar afumat cu...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
Skagenröra se serveste de obicei langa somon afumat sau carpacio de somon (“gravad lax”). Se poate unge si pe paine, sau se poate folosi ca si umplutura la Avocado, alaturi de creveti si somon afumat. De data asta l-am servit langa peste proaspat. Am pregatit sosul amestecand ingredientele, am pos cartofii la fiert in coaja si am marinat bucatile de fileu in sare si zahar si le-am lasat la rece 30 de minute. Apoi am infierbantat ulei intr-o tigaie de tuci si am prajit pestele pe ambele...
Reţetă de pe www.bucataras.ro