Cauta in 124.091 retete
... 20 g sare 200 g lapti si icre de crap 20 g boia de ... capul de crap, laptii si icrele, lamaia se taie in doua ... minute se adauga laptii si icrele de peste si se mai ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se da deoparte la racit... Icrele se pun intr-un castron ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente 1 ceasca de gris, 3 cesti de suc dulce de rosii, 2-3 cepe, 1 ceasca de ulei, sare, piper Mod de preparare Sucul de rosii se pune la foc mic sa clocoteasca. Se adauga in ploaie grisul, se amesteca cu grija pana ce grisul se umfla. Se ia de pe foc si se lasa sa se racoreasca. Se adauga putin cate putin uleiul, frecandu-se cu lingura de lemn sau cu mixerul pana se incorporeaza tot uleiul. La sfarsit se adauga, dupa gust, ceapa fin tocata, sarea si piperul.
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
200 gr. icre, 1 buc. ceapa, 1-2 catei de usturoi, piper, sare, ulei, lamiie, masline Mod de preparare: Se strivesc cu furculita icrele impreuna cu zeama de lamiie si piperul, se adauga sare, ulei cite putin, iar la sfirsit ceapa si usturoiul tocate marunt. Se amesteca totul foarte bine. Mod de servire Se garniseste cu masline negre
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... fin. Pentru a imita mai bine icrele adevarate, se pot adauga citeva ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
1 conserva icre negre, 2 buc avocado, 1 lamiie Mod de preparare: Se curata fructul de avocado de coaja, ca si cartoful. Se sectioneaza fructul pe lung, pe jumate si se elimina samburele din mijloc. Se taie felii de-a lungul (circa 1 cm grosime). Scobitura rezultata din scoaterea simburelui se umple cu icrele negre. Mod de servire Se pune pe o farfurie si se orneaza cu jumatati de felii de lamiie
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 gr.icre negre, 200 gr.ulei, 1 felie franzela, 1 lamiie Mod de preparare: Icrele negre proaspete sau tescuite se piseaza si se amesteca cu o felie de franzela inmuiata in lapte si bine stoarsa. Se freaca pana devin ca o pasta. Se adauga apoi putin cite putin ulei, iar la urma zeama de lamiie. Se bat foarte bine si cind sunt gata se asaza pe o farfurie, in forma de piramida sau in forma dreptunghiulara. Mod de servire Se orneaza cu felii de lamiie,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... rasa mustar. Mod de preparare Icrele proaspete, fara sa se spele ... fel in punga timp indelungat. Icrele proaspete se pun intr-un ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... Drob de miel Fasole batuta Icre Oua umplute Pate din somon ...
Reţetă de pe www.vulpeabucatar.com
... , resturile de la curatat si icrele se pun in cratita, se ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... 500g fileuri de peste, 50g icre, 50g franzela, 150ml ulei, 150g ... se lasa sa se inmoaie. Icrele se prepara cu franzela inmuiata ... o scobitoare si se umplu cu icre cu un sprit cu taietura ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... ceva rapid atunci salata de icre de crap este cea mai ... poza " Un bol cu salata de icre de crap. " Ingrediente 200 g icre de crap 1 pahar ulei 1 lamaie 1 ceapa Mod de preparare Alegeti ... masa atunci cand preparati icrele. Puneti icrele deasupra unui vas cu ... nu aveti o cantitate suficienta de icre, miez de paine inmuiat. Menciuni ... preparare: 45 de minute Complexitate: medie...
Reţetă de pe www.retete-on-line.ro
... aperitiv, incercati aceasta salata de icre de crap care este usoara ... de facut. Mareste poza " Paine cu icre de crap. " Ingrediente 200 ... fin Mod de preparare Spalati icrele si lasati-le sa se ... intr-un castron impreuna cu icrele si amestecati adaugand ulei treptat ... . Menciuni Este bine sa amestecati icrele in aceeasi directie cu mixerul ... : 50 de minute Complexitate: mica Tagged with :...
Reţetă de pe www.retete-on-line.ro
Iti trebuie: 2 linguri de icre de stiuca sarate circa 350 - 400 ml ulei sucul de la 1 lamaie 4-5 linguri de apa minerala 1 ceapa mica sau 2-3 fire de ceapa verde. Pregatesti asa: Freci icrele sarate cu ulei, turnand cate putin sa nu se taie. Adaugi treptat si sucul de lamaie. Cand incep sa se intareasca icrele, torni cate 1-2 linguri de apa minerala, care le albeste si le inmoaie. La sfarsit, amesteci icrele cu ceapa taiata...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... sarate de peste 2 lingurite sau icre proaspete de crap, sarate bine ... pus gris fiert. 2 Am folosit icre de hering din comert. 3 Intr ... fiert. 4 Am adaugat 2 lingurite de icre si am amestecat bine. 5 Am ... groasa compozitia de gris cu icre, apa minerala i-a dat o consitenta f.buna ... , ca nu se mai simt icrele. Gustati pe parcurs, pana vedeti ... , dar aveti grija pt ca icrele...
Reţetă de pe www.lalena.ro
Iti trebuie: 2 linguri icre tarama (50 g) 250 ml ulei 2 linguri zeama ... minerala o ceapa mare. Pregatesti asa: Icrele se pun intr-un vas ... apa minerala, care le confera icrelor un aspect pufos, de spuma ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... peste incercati aceasta reteta de icre de peste. Mareste poza " Doua ... de peste. " Ingrediente 100 g icre 2 linguri gris 1 ceapa zeama de la ... de preparare Adaugati sare la icre si lasati-le timp de ... lasati-l sa se raceasca. Puneti icrele intr-un castron, adaugati ceapa ... le amestecati adaugand ulei. Cand icrele devin pufoase, adaugati zeama de ... cand aceasta se incorporeaza. Puneti...
Reţetă de pe www.retete-on-line.ro
... facea parte si salata de icre. Mereu mi s-a parut mult mai ... arat reteta) si plin de icre. Mi-a fost mila sa le ... cele mai bune si pufoase icre pe care le-am mancat in "toata viata mea de icre", cum ar zice prietena mea Lulu. Ingrediente: - 200g icre de crap (asta am avut eu, dar ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Pune apa la fiert si toarna în ploaie grisul, amestecând pâna obtii o consistenta mai tare. Grisul se lasa la racit. Amesteca icrele cu mixerul si toarna câte putin din uleiul de masline pentru a se omogeniza bine. La final adauga grisul, condimentele, zeama de la o lamâie si ceapa, amestecându-le cu mixerul. Daca salata de icre are o consistenta prea tare, mai adauga putina apa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se mixeaza icrele,la inceput crude,apoi se toarna cate putin ulei,ca la maioneza, pana se leaga.Cand incep sa-si mareasca volumul,si sa capete consistenta se picura cate putin suc de lamaie,alternand cu picuratul uleiului,iar cand incep sa se intareasca bine,se picura apa minerala ,care are rolul de a le inmuia si de a le albi .Se procedeaza astfel pana ce se inghit toate ingredientele,la sfarsit incorporand si ceapa taiata cat mai marunt sau presarata deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro