Cauta in 69.187 retete
... aceasta friptura speciala din carne de mistret care le va placea foarte mult. Mareste poza " Un platou cu friptura de porc mistret alaturi de garnitura de cartofi prajiti si legume sote. " Ingrediente 1 pulpa porc mistret 200 g slanina 1 foaie de ... turnati fierbinte peste feliile de carne. Menciuni Aceasta friptura o serviti fierbinte ... Fotografia prezentata in...
Reţetă de pe www.retete-on-line.ro
Carnea de porc mistret tanar se pregateste, dupa ce a fost curatita de piele, de par si de vine, ca orice carne de porc. Daca mistretul este mai batran, se tine cateva zile intr-o marinata facuta din vin alb si otet, putin ulei, felii de morcov, ceapa, cimbru, dafin, usturoi, sare, piper.
Reţetă de pe www.reteteonline.com
Ingrediente: 300-400 g carne mistret (merge foarte bine si carnita de porc) 2 bucati ceapa, 1 ardei gras, 2-3 bucati ... gust, 1 lingurita boia dulce, Preparare: Carnea o portionam bucatele potrivite. Ceapa curatata ... lasam legumele la calit. Adaugam carnea portionata, condimentam cu sare si ... in care apa scade si carnea nu e fiarta mai adaugam cate ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Ingrediente: 1 kg ceafa mistret (se poate folosi la fel de bine si ceafa de porc, cotlet sau pulpa) 100 gr ... sau demisec 1 litru supa de carne (2 cuburi de supa dizolvate intr ... care adaugati 1/2 lingurita zahar) Preparare: Carnea se taie felii de grosimea ... dupa care se toarna peste carne. Se adauga si restul de ... . Se fierbe sub capac pana carnea se inmoaie ( daca mai e nevoie...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... necesare Materii prime (cantitate bruta pt. 100 kg) : carne de porc mistret fara os calitatea I 40kg; carne de vita calitatea I 25 kg; carne de porc calitatea I 25 kg; grasime bucati, rezultata din fasonarea carnii de porc 10 kg; usturoi 2 kg ... capata o culoare rosie uniforma (in toata masa carnii). Carnea de...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Ingrediente necesare Materii prime (cantitate bruta pt. 100 kg) : carne de porc mistret fara os (pulpa si spata) 147 kg; slanina afumata 3 kg ... kg. PROCES TEHNOLOGIC Operatii pregatitoare Carnea se spala. Slanina se taie ... amesteca cu silitra. Tehnica prepararii Carnea se presara cu zahar, usturoi ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... (cantitate bruta pt. 100 kg) : muschi de porc mistret 75 kg; carne de porc calitate superioara fara os (pulpa) 70 ... kg. PROCES TEHNOLOGIC Operatii pregatitoare Carnea se spala. Usturoiul se curata ... amesteca cu silitra. Tehnica prepararii Carnea se presara cu zahar, usturoi ... . La sfarsitul macerarii carnea se spala. Carnea de vita,...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... stoofkarbonaden este o tocanita consistenta din carne de vita in care insa ... specifice. Waterzooi este o tocanita din carne de pasare, vita, peste cu ... traditionale, pateuri si carnati din vanat, in special din carne de porc mistret. Influenta germana se regaseste in specialitatile belgiene de carnati, Braadworst ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Braconne, vasta si deasa, furnizeaza mistret si alte animale bune de ... fi inlocuit cu o tocana de porc facuta cu ceapa, usturoi, morcovi ... cele mai sanatoase tipuri de carne. Grasimi putine, proteina de calitate ...
Reţetă de pe www.adihadean.ro
... ). Se folosesc cu sosuri din carne de vanat, in principal, iar ... numit Sagra della pappardella al cinghiale (Sarbatoarea pappardellelor cu carne de porc mistret) ce se organizeaza in fiecare an in localitatea Gemmano (luna ... , inclusiv pappardelle cu ragu de mistret. Timp de fierbere: intre 7 si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Azi ma asteapta o masa copioasa la care se va consuma si carne de mistret. Va fi prima mea experienta de acest gen. Cam tirziu. Oricum, o voi trece la palmares, alaturi de carnea de cal, de sarpe, de muflon sau de capra nepaleza . UPDATE: Cam asta a fost (foto) carnea de mistret. N-am prins-o cruda in poza. Carne fara grasime, mai tare la textura decit cea de porc...
Reţetă de pe www.foodblog.ro
... necesare Materii prime (cantitate bruta pt. 10 portii) : pulpa de porc mistret 1,500 kg; ceapa 0,100 kg; morcovi 0,050 kg; usturoi 0,030 ... pt. o portie de produs finit : carne 90 g; aspic si decor 35 ... se curata si se spala. Carnea se spala, se impaneaza cu ... frunza in parte. Tehnica prepararii Carnea impanata se inabusa in cuptor ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Ingrediente necesare Materii prime (cantitate bruta pt. 10 portii) : carne de porc mistret fara os 0,825kg; ceapa 0,700 kg; untura 0,150 kg sau ... pt. o portie de produs finit : carne 50 g; sos 200 g. *) numai cand ... respectiva. PROCES TEHNOLOGIC Operatii pregatitoare Carnea se tine in bait circa ... se taie marunt. Tehnica prepararii Carnea se inabusa in untura sau ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... necesare Materii prime (cantitate bruta pt. 10 portii) : cotlet de porc mistret 1,500 kg; faina 0,100 kg; untura 0,150 kg; patrunjel radacina ... 80 g. PROCES TEHNOLOGIC Operatii pregatitoare Carnea se spala, se portioneaza, se ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... necesare Materii prime (cantitate bruta pt. 10 portii) : carne de porc mistret fara os 0,825kg; untura 0,200 kg sau ulei**) 0,200 kg ... pt. o portie de produs finit : carne 50 g; sos 100 g. *) se preia ... untura. PROCES TEHNOLOGIC Operatii pregatitoare Carnea se tine in bait circa ... se taie marunt. Tehnica prepararii Carnea se inabusa in untura sau ... -o tava se asaza bucatile...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... pt. 10 portii) : pulpa de mistret fara os 1,100 kg; untura ... pt. o portie de produs finit : carne 85 g; sos 100 g. *) numai cand ... respectiva. PROCES TEHNOLOGIC Operatii pregatitoare Carnea se tine in bait circa ... si se portioneaza. Bucatile de carne se bat si se sareaza ... felii. Tehnica prepararii Bucatile de carne se trec prin faina, se ... unt. Se scot bucatile de carne...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Iti trebuie: 1 kg carne de porc mistret 6 cartofi 2 cepe 1/2 telina 1/2 radacina patrunjel frunze de patrunjel 4 ardei grasi ... la o lamaie 2 galbenusuri sare piper Pregatesti asa: Speli bine carnea de mistret si o pui la fiert in apa rece cu un ... cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de mistret " Va dorim " Pofta Buna ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... de Mistret-Disznosajt normal se pregateste in stomacul de porc, dar ... . Se poate pregati din porc mistret sau porc.Este deosebit preparat din mistret, dar si toba pregatita din porc este superioara celei ... Toba de Mistret-Disznosajt 1/2 cap porc mistret ( sau porc domestic), 1 bucata ... apa cat...
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
Ingrediente necesare Materii prime (cantitate bruta pt. 100 kg) : carne de porc mistret 150 kg; usturoi 0,500kg; boia ardei dulce 0,600 kg; silitra ... kg. PROCES TEHNOLOGIC Operatii pregatitoare Carnea se fasoneaza, se spala si ... piseaza cu sare. Tehnica prepararii Carnea se presara cu sare amestecata ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... pt. 100 kg) : piept de porc mistret cu os 80 kg; carne de vita (bradt I) 40 kg; limba de porc 25 ... pielite si se spala. Carnea de porc mistret se dezoseaza. Bumbarele se tin in apa rece. Tehnica prepararii Limba si carnea de porc mistret se presara cu sare amestecata cu silitra si ...
Reţetă de pe www.retete-online.com