Cauta in 21.308 retete
... apa si incepem sa umplem chisca cu aceasta compozitie,umplem in ... % restul completam cu apa,legam chisca la ambele capete si o punem ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
o pulpa de miel [ din spate ]. ptr bait : 100 ml vin , 50 ml ulei ,sare , , foi de dafin ;cate o lingurita de salvie ,rozmarin , chimen , scortisoara macinata , piper boabe . 200 gr bacon 1 lingurita boia rosie de ardei 1 lingura untura porc 4 catei de usturoi 1 legatura ceapa verde 1 legatura usturoi verde 1 legatura patrunjel verde 2 pahare vin rosu 1 kg cartofi nu foarte mari sare crengute de rozmarin verde
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mat de Chisca (intestinul gros de la porc) se gaseste in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... placut. Cind se scoate din bait, se scurge de zeama care ... si cu catei de usturoi. Baitul se strecoara si se adauga ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... dorim sa fie. Eu am tinut cca 30 de min. Sosul ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... g costita (de preferinta neafumata, doar tinuta la saramura), Mod de preparare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 100g sardele(in lipsa 1/2 hering tinut in apa timp de 2-3 ore ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ardeii trebuie copti, curatati si tinuti in ulei si otet), 100 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca prafurile intre ele si se impart in 3 parti egale.Pe fundul tavii se pune hartie de copt iar apoi se presara uniform prima parte de prafuri.Merele rase se amesteca cu scortisoara si zaharul vanilat si se impart in doua parti egale.Peste primul strat de prafuri se presara( fara a se apasa ) prima parte din mere dupa care se pune din nou prafuri ,apoi stratul doi de mere si se incheie cu ultimul strat de prafuri.Dupa ce am facut toate acestea se ia untul tare si se rade uniform...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se mixeaza în robot nucile, dupa care se pun într-un bol. Se mixeaza apoi curmalele, dupa care se adauga la loc nucile maruntite, sarea de mare si se amesteca cu robotul pâna când se obtine un aluat lipicios. Formele pentru briose de tapeteaza cu hârtie de copt si se preseaza câte o lingura din amestecul de nuci. Pentru a prepara crema se amesteca bine toate ingredientele în blender. Se toarna crema în formele pentru briose, peste amestecul din nuci si se pun la congelator 1-2 ore....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si dupa cateva ore de tinut la frigider aveti un desert ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... pana se intareste. Eu l-am tinut peste noapte si tot n-am ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , iar Rozi, pisica mea mi-a tinut mai tot timpul companie. Gradina ...
Reţetă de pe bucatariacameliei.blogspot.com
... pozitia decorului pe foaie, trebuie tinut cont ca marginile blatului copt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ,desi cum se vede am tinut-o cam mult la cuptor ...stiti ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
- 1 iepure - 1 sticla vin rosu sec sau demisec - 1 capatana de usturoi - 1 ceapa rosie - 1 ceapa alba - 1 morcov - ulei de masline - ciuperci - cateva cubulete de slaninuta afumata - condimente de care va plac - sare Se face un bait din toate ingredientele si se tine iepurele acoperit cu acest sos. A doua zi se da la cuptor pana se rumeneste frumos.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... F (95 grade C). Eu le-am tinut la 90 C. Se bat albusurile ...
Reţetă de pe daneza13.blogspot.com
... fost lucruri importante care m-au tinut departe de bucatarie...dar despre ...
Reţetă de pe bucatarialuiflorian.blogspot.com
... copii, nu s-a simtit deloc, i-au tinut ocupati tot timpul cu jocuri ... ) dar si castraveciorii murati (i-am tinut peste noapte in apa, ca ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Eu pregatesc placinta asa: branza de vaci o amestec cu zaharul, vanilia, stafidele, coaja de lamaie, bat 4 oua si le amestec in branza. Apoi iau cate 2-3 foi de placinta pe care le-am tinut la temperatura camerei sa se dezghete, le ung cu ulei, adaug amestecul de branza, le rulez, le asez in tava si cand termin compozitia si foile, bat 2 oua si le dau cu ou pe deasupra foilor umplute cu branza, le dau la cuptor pana se coc, apoi le scot, le tai si le pudrez cu zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro