Cauta in 138.393 retete
... iepure, 3 linguri ulei, 4 cepe, 250 g arpagic, 209 g masline, 1 paharel de vin, 1 lingurita bulion, sare, piper Se curata si se marineaza iepurele. Se scoate bucata potrivita pentru friptura, iar restul se taie ... ingalbeneasca, se pun bucatile de iepure si se lasa sa se ... mancare. La ultimele clocote, cand iepurele este destul de fraged, se ...
Reţetă de pe gospodin.ro
... iepure, 3 linguri ulei, 4 cepe, 250 g arpagic, 209 g masline, 1 paharel de vin, 1 lingurita bulion, sare, piper. Se curata si se marineaza iepurele ca mai sus. Se scoate bucata potrivita pentru friptura, iar ... ingalbeneasca, se pun bucatile de iepure si se lasa sa se ... mancare. La ultimele clocote, cand iepurele este destul de fraged, se ...
Reţetă de pe www.reteteonline.com
... aroma in timp ce se marineaza carnea. Se lasa sa se ... . Caprioara se tine 8 zile, iepurele, 2-3 zile. Iepurele se poate prepara si ... ca cel marinat. Vanatul se marineaza in vase de lemn sau ... aroma in timp ce se marineaza carnea. Se lasa sa se ... . Caprioara se tine 8 zile, iepurele, 2-3 zile. Iepurele se poate prepara si ... ca cel marinat. Vanatul se...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... aroma in timp ce se marineaza carnea. Se lasa sa se ... . Caprioara se tine 8 zile, iepurele, 2-3 zile. Iepurele se poate prepara si ... ca cel marinat. Vanatul se marineaza in vase de lemn sau ...
Reţetă de pe www.gospodine.net