Cauta in 21.294 retete
Pentru inceput pregatim o cafea din 2 cani mari de apa si cele 6 lingurite de cafea si se lasa sa se raceasca. Galbenusurile se freaca cu zaharul pana aproape ca se topeste zaharul. Se adauga crema Mascarpone si se amesteca cu mixerul pana devine consistenta ca frisca. Se introduce la frigider. Se bat albusurile spuma cu 3 lingurite zahar pudra dupa care se adauga praful de frisca (fara sa se dizolve în lapte) si se mai bate cu mixerul pana se încorporeaza praful de frisca în spuma. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se freaca 2 linguri de zahar cu galbenusurile pana cand amestecul devine spumos, apoi se adauga mascarpone si se amesteca bine, folosind mixerul. Separat se bate frisca si se pune peste compozitia de mai sus, amestecand pana cand se omogenizeza bine si adaugam 1 lingurita esenta de rom. Albusurile se bat bine cu un varf de sare. Cand s-au intarit, adaugam 2 linguri de zahar si zaharul vanilat si batem in continuare cu mixerul pana cand devine suficient de tare ca sa nu cada din vas. Spuma de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 6 galbenusuri 200 gr zahar 2 linguri lapte 500 gr mascarpone 400 ml frisca lichida 2 pliculete zahar vanilat 2 cani cafea tare un pachet mare piscoturi cacao Mod de preparare: Mixam galbenusurile cu zaharul pana se albesc si devin cremoase. Adaugam laptele amestecam si punem pe foc la bain-marie. Fierbem amestecand pana nu se mai simte zaharul fara a da insa in clocot. Dam deoparte si lasam comp ozitia la racit. Cand compozitia este rece adaugam branza mascarpone si mixam bine....
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
Ingrediente: 200 gr frisca lichida 250 gr mascarpone 3 galbenusuri 100 gr zahar pudra 2 linguri ness Mod de preparare Mixam frisca pana se intareste. Frecam nessul cu o lingurita de zahar si un strop de apa fiarta pana devine cremos si il adaugam la compozitia de frisca. Omogenizam. Ouale cu zaharul le mixam pana isi dubleaza volumul si devin cremoase. Le punem intr-un vas pe bain marie pana incep sa se ingroase. Le lasam sa se raceasca apoi incorporam mascarponele in crema de oua. Amestecam...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Batem frisca lichida pana devine tare. Frecam 2 pliculete de nes cu 1 lingura zahar si o lingura apa si adaugam peste frisca.Omogenizam. Frecam galbenusurile cu zahar pana devin cremoase. Punem vasul la bain marie si frecam in continuare pana incepe sa se ingroase.Lasam sa se racoreasca putin si adaugam la compozitia de frisca. Mascarponele il mixam pana devine cremos. Adaugam peste compozitie. Dizolvam pliculetul de gelatina conform indicatiilor de pe ambalaj si adaugam in compozitie. Luam...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru inceput separam albusurile de galbenus, galbenusurile le frecam foarte bine cu zaharul pana devine o compozitie cremoasa unde vom adauga si cutia de mascarpone si frisca care in prealabil a fost batuta amestecam bine toate cele trei ingrediente si vom da compozitia la rece pentru un sfert de ora. Cat crema sta la rece vom prepara cafeaua unde vom adauga si acel 50 ml de amareto cand este rece ne vom apuca de piscoturi.Am folosit o forma de copt cu peretii detasabili ,am asezat pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 g piscoturi Savoiardy, 500 g crema Mascarpone, 4 oua, 150 g zahar, 10 linguri lichior Amaretto, 1 ceasca cafea pregatita foarte concentrat si amesctecata cu zahar, 10 g gelatina praf, cacao pentru presarat desupra Mod de preparare: Galbenusurile se bat spuma cu zaharul, se adauga Mascarpone, lichiorul si gelatina, se bat pana devine o crema spumoasa. Albusurile se bat spuma si apoi se amesteca cu crema obtinuta anterior. Cafeaua racita in prealabil se pune intr-o farfurie, si apoi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Aceasta reteta de tiramisu cu piersici a fost construita pornind de la ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se albesc,se pun pe foc la bain marie aproximativ 7 minute,pana se ingroasa,timp in care se adauga treptat vinul.Se lasa crema la racit.Se bate frisca. Se incorporeaza mascarpone amestecandu-se cu putere,de preferat fara mixer,cu o paleta sau o lingura de lemn.Se adauga si frisca,amestecandu-se cu grija de jos in sus. Se pastreaza in frigider pana cand ansamblam prajitura.Se pregateste cafeaua.Dupa ce s-a racit se amesteca cu vinul de Marsala/Lacrima...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dupa ce este facuta cafeaua, se lasa sa se raceasca apoi se adauga coniacul (2 sferturi de pahar de vin). Crema: 5 galbenusuri de ou frecate cu 100 de grame de zahar(3 sferturi de pahar de vin). Branza se pune intr-un castron si de amesteca bine cu lingura de lemn, pana ajunge o pasta, dupa aceea se rastoarna galbenusurile frecate cu zahar peste branza si se pun 2 esente de rom si una de vanilie si se amesteca din nou pana la omogenizare. Se bat albusurile spuma si se rastoarna peste toata...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ziua de Sf. Maria fiind o zi de mare sarbatoare pentru crestinatate, dar si cea mai speciala zi pentru familia noastra, ziua de nastere dar si ziua de nume a fiicei mele, conformandu-ma dorintei ei, am pregatit acest delicios tortulet. Pentru blat am folosit: - 2 oua - 70 g zahar - 30 g faina - 20 g amidon - 10 g cacao - 1/2 plic praf de copt Pentru blat se separa ouale; albusurile se bat cu mixerul sau cu ajutorul robotului de bucatarie, se adauga zaharul si 1 lingura apa fierbinte. Cand ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
Ingrediente: 200 gr piscoturi (24 bucati) 250 gr frisca lichida 1 plic intaritor frisca 500 gr mascarpone 5 galbenusuri 200 gr zahar pudra 4 linguri ness 2 linguri cacao Mod de preparare Batem frisca lichida cu pliculetul de intaritor pana se intareste. Doua linguri ness le frecam cu o lingura de zahar si un strop de apa pana se dizolva zaharul. Crema de ness obtinuta o adaugam peste frisca si o incorporam in compozitie. Frecam galbenusurile cu zaharul pudra pana devin cremoase. Punem vasul...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
pentru crema cu mascarpone: 8 oua, 200g zahar, 2 plicuri zahar vanilat, 1 plic gelatina, 400ml frisca , 2 linguri zahar pudra, 2-3 linguri de lichior amaretto 500g mascarpone + -60buc. piscoturi 400-500ml cafea usor indulcita, 1 esenta de rom Frisca se mixeaza bine. Se bat ouale cu zaharul si se pun la fiert pe baie de aburi, se bate crema mereu pana se ingroasa. Gelatina se hidrateaza cu 50ml apa timp de 10 minute apoi se topeste la foc mic. Se incorporeaza in crema de oua calduta, se adauga...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Cu asa desert stiti sigur ca Punctati si la impresia artistica!
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Ingrediente 24 cupcakes: 200g unt la temperatura camerei 200g zahar 4 oua 250g faina 50g cacao de buna calitate 1 lingurita praf de copt un praf de sare 200ml smantana pentru frisca Preparare: Se mixeaza untul cu zaharul, apoi se adauga cate un ou, incorporandu-se treptat. Intr-un vas se amesteca faina cu cacaua, praful de copt si sarea. Dupa ce au fost incorporate ouale, se adauga
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
Cine-a spus ca e usor Sa faci pe placul tuturor Cu un desert super parfumat Deloc nu s-a inselat.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Ingrediente: 500 gr mascarpone 400 ml frisca lichida 150 gr zahar esenta de rom 2 lg miere de albine o cafea(250 ml) 1 1/2 pachet piscoturi 1 lg cacao Mod de preparare: Se face o cafea tare si se lasa la racit. Mascarpone se bate bine cu zaharul si esenta de rom. Frisca se bate 'batz' cu mierea de albine, apoi se adauga crema mascarpone si se mixeaza. Intr-o tava asezam un strat de piscoturi
Reţetă de pe bucatariadenysei.blogspot.com
Ingrediente: 113g unt 250g zahar pudra 2 linguri ness 100 ml smantana pentru frisca 100g mascarpone Preparare: Se mixeaza untul cu zaharul pana se topeste si se obtine o crema alba si catifelata. Se adauga doua linguri de ness si se omogenizeaza, apoi se adauga smanta pentru frisca si se mixeaza cca 3-4 minute. La urma se adauga mascarpone si se uniformizeaza. Cu frosting-ul rezultat se
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
Intr-un platou cam de 25 x 25 cm si inalt de 4-5 cm se pune jumatate din piscoturi, nu prea inghesuite. Se mixeaza capsunile si zmeura iar la urma se trece printr-o sita sa nu fie simburi. Se toarna jumatate din cantitate pe piscoturi. Se separa galbenusurile si se freaca cu 80 gr. de zahar pudra, se spumeaza. Se adauga sucul de portocala si coaja rasa. Separat, se amesteca cu lingura de lemn in brinza italiana sa se inmoaie si se adauga putin cite putin amestecul cu oua. Din nou, jumatate...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Blatul: Se lasa cuptorul sa se incalzeasca pina la 175 grade C. Se bat ouale si zaharul (la mixer). Se amesteca faina, faina de cartofi, cafeaua pulbere si praful de copt. Se pune amestecul in compozitia cu oua si zahar. Se amesteca. Se pune compozitia intr-o forma unsa cu grasime si tapetata cu faina, cu margine care se detaseaza, cam 24 cm in diametru. Se coace prajitura in partea de jos a cuptorului cam 30 min. Se lasa prajitura sa se raceasca putin inainte de a se scoate din forma. Se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro