Cauta in 21.308 retete
... sarbatori nu este completa fara piftie. Preparata cu mult usturoi, va ... . Poti adauga in zeama pentru piftie si rondele de morcovi, pentru ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si supa si legumele aranjeaza piftia de peste fie in vase ... de peste, in farfuri. Seveste piftia cu mamaliga moale. Daca vrei poti incerca sa servesti piftia cu mamaliga prajita (o mamaliga mai tare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... inchege. Ca sa se obtina o piftie frumoasa, limpede, trebuie sa fiarba ... aproape acoperit. Cea mai gustoasa piftie este aceea pregatita din picioare ... astfel se poate prepara si piftia din picioare de vaca sau ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apare la suprafata, pentru ca piftia sa fie cat mai limpede ... toata spuma, se pun 1-2 cepe. Piftia trebuie sa fiarba numai la ... . Se lasa sa se inchege. Piftia se incearca daca este suficient ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... : Carnea cea mai potrivita pentru piftie sunt picioarele, de la gennchi ... fiecare farfurie si se pun la rece, sa se prinda piftia ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... secunde in apa fierbinte si piftia se desprinde usor. Se rastoarna ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... usturoi, sare. Mod de preparare: Piftiile se pot face din picioare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si de unde te inspira! Piftie de porc Salata de boeuf ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Salata de bulgur cu ton Piftie de crap Ghiveci de peste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... zeama in care au fiert piftiile deoarece contine gelatina. Lasati usturoiul ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Daca piftia de porc este gustarea hard a sarbatorilor de iarna, cea ... sau cocosul, gasca sau curcanul, piftia (aspicul), cunoscuta regional si ca ... aitura (aluzie directa la usturoi), piftia de pasare se umfla in ... pe masa de Craciun. Pentru o piftie de calitate nu aveti nevoie ... minim 6 ore inainte de a consum. Piftia se consuma rece, rasturnata pe ... si improprii pentru consumul intr-o...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Piftia de porc, numita regional racituri sau aituri (de la usturoi ... adevarat cadou pentru musafiri, o adevarata piftie de porc este simplu de ... a obtine rezultate de calitate. Reteta: Piftie de porc Ingrediente: 1 ciolan de ... a doua zi. [tip]Puteti face piftia si intr-o singura zi, cu ... rece pana in momentul servirii. Piftia se serveste rece, direct din ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se pune la fiert soriciul, capatâna si piciorul de porc. Când sunt aproape gata se adauga si carnea si se lasa pâna se fierb bine si zeama devine gelatinoasa. Apoi se pune usturoiul pisat si sare dupa gust. Se scoate carnea în vase, distribuita în mod egal, având grija sa nu ramâna oase. Se mai pot adauga si legume fierte (morcovi, frunze de telina etc) dupa preferinte. Se strecoara zeama ramasa si se toarna peste carnea asezata în vase, minim cât sa o acopere. Se lasa la racit...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... depoziteaza farfuriile si castronasele cu piftie pentru mai multe ore intr ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ... multe case de colindat... multe piftii sau racituri de degustat, insa ... vrea sa ma laud, dar piftii (racituri) ca la noi acasa ... . Cam asa arata la final piftia pe care noi o mancam de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
1. Puneti piciorul de porc si carnea de vita cu os in vasul de gatit sub presiune. 2. Adaugaticeapa, morcovii, radacinile de pastarnac curatate in prealabil, sarea, boabele de piper negru, foile de dafin. Turnati apa. 3. Preparati in modul LA ALEGERE, temperatura: 101ºC, timpul de preparare: 2 ore si 30 de minute, nivelul de presiune: 3. 4. Dupa semnalul sonor reduceti cu grija presiunea. Mai intai setati nivelul 1, apoi treptat schimbati in pozitia zero, nu admiteti stropirea cu supa de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , daca se lipeste de degete, piftia este gata. Se asaza carnea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , cunoscute prin alte zone drept piftie. Asadar ingrediente : picioare de porc ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Se curata bine (parlesc) si spala picioarele apoi se pun la fiert in multa apa impreuna cu carnea se aduna spuma si se lasa la fiert la foc mic descoperit. Apoi se curata legumele si se pun si ele intregi in oala la jumatatea timpului de fierbere si se lasa impreuna la fiert (se adauga sare, piper boabe, si cativa catei de usturoi, foi de dafin) pana cand carnea se desprinde de pe oase, zarzavatul se scoate si se arunca, mai putin morcovii pe care o sa-i folosim pentru decor. Asezati carnea...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Adica piftie fusion, sau combinata, sau din mai multe feluri de ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com