Cauta in 141.200 retete
Se amesteca ingrendientele pentru aluat pana se omogenizeaza si se pune la rece o ora. Apoi se rup bucatele cu care se captusesc formele. Se coc la 180C pentru 20-25 de minute pana se rumenesc putin pe margini. Intre timp se amesteca pastrama de pui maruntita la robot cu crema de branza Almette. Se ung mini tartele si se orneaza.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se framanta aluatul si se lasa la dospit. Intre timp se pregateste umplutura. Cascavalul si pastrama se dau prin razatoare. Se toaca ciupercile si patrunjelul. Se amesteca toate si se condimenteaza. Se intinde aluatul si se decupeaza forme rotunde mai mari. Se pune in mijloc umplutura si se impacheteaza, ridicand si presand marginile. Se ung boccelutele cu ou si se presara cu mac. Se coc aproximativ 25-30 de minute, pana se rumenesc.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
1 kg pastrama de oaie 1-2 pahare vin rosu 1/4 pahar ulei condimente pentru oaie, piper, 1/2 lingurita chimen
Reţetă de pe www.retete-mancare.ro
Timp de preparare: cea 2 ore Cca 500 kcal/portie Mod de preparare reteta 1. Carnea se fierbe aproximativ 1 1/2 ora. Se scoate si se toaca. Banana se decojeste si se taie in felii. Ceapa se taie in cuburi mici, se indeparteaza samburii de la ardei si acestia se taie in rondele subtiri. Se indeparteaza cotorul de la rosie si se taie in cuburi. 2. Untura se pune la incins, se prajeste banana, se scoate apoi din untura si se pastreaza la cald. in tigaie se pune ceapa, ardeiul si rosia si se...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... Ingrediente 1 conopida medie, 200 gr pastrama (sau orice del de carne ... taie in bucatale de 2-3 cm. Pastrama ( sau afumatura) se taie in ... se asaza conopida, peste conopida pastrama si pe deasupra se acopera ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Mod de preparare: Conopida se fierbe la aburi si se taie in bucatele de 2-3 cm.Pastrama (sau afumatura) se taie in bucati de 2-3 cm, iar cascavalul se rade.In caserola care merge la cuptor se aseaza conopida, peste conopida pastrama si deasupra se acopera cu cascavalul ras.Se lasa la cuptor 15 minute la 200 grade sau pana cand cascavalul e complet topit si rumenit. - Ingrediente: 1 conopida medie - 200 g pastrama (sau orice fel de carne...
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro
... ulei. dupa ce ati maruntit pastrama cubulete, maslinele si ciupercile, le ... din cand in cand ) - Ingrediente: pastrama de pui/porc/carnaciori/salam ...
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro
Iti trebuie: 500 g spaghete 250 g pastrama 300 g ghebe 3-4 catei de usturoi ... un strop de unt, adauga pastrama taiata fideluta si ghebele taiate pe lungime. Cand s-a crocantit" pastrama adauga usturoiul pisat. Separat, intr-o alta ... -o farfurie o portie de spaghete, adauga pastrama si ghebele, iar la final ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... . carne de pui fiarta sau pastrama afumata de pui, 1/2 cutie de ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Bors Pescaresc (oceanic) Ingrediente bors, peste oceanic de mai multe feluri, otet, lamaie, sare, piper, sos de peste, leustean, rosii pruna, ceapa dulce, telina verde, ceapa verde, sparanghel alb, jalapeno, ardei gras verde, bacon sau pastrama afumata Preparare Borsul se fierbe, se oparesc rosiile si se cojesc, se toaca zarzavatul si se caleste sau se pune la brezat. Servire Il recomand seara, intre 17-19. Durata 40 min
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
4 buc. cartofi mari fierti, 3 felii sunca, 2 oua, 2 linguri unt, sare, cascaval ras, pesmet Mod de preparare: Se toaca sunca si se dau cartofii prin masina. Se amesteca totul cu galbenusurile si sarea. Se adauga la urma albusurile batute spuma. Se pune compozitia intr-o forma unsa bine cu unt si presarata cu pesmet sa se coaca la cuptor potrivit. Deasupra se pun bucatele de unt sau se presara cascaval ras. In loc de sunca se pot pune mezeluri, pastrama sau limba fiarta.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... sunca se pot pune mezeluri, pastrama sau limba fiarta. Durata 35 ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... adevarat picanta, cauta la magazin pastrama de porc picanta, eu am ... -o in aluat de foietaj. - 800 g pastrama de porc o foaie aluat de ... , dupa gust) Mod de preparare Pastrama picanta de porc in foietaj ...
Reţetă de pe www.ghid-culinar.ro
... ulei si zeama de lamaie. Pastrama se taie bucatele foarte mici ... . Intr-un bol se amesteca pastrama,rosia si verdeata. Oul se ... se toarna in bolul cu pastrama. Se invart bine toate ingredientele ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se taie pastrama de porc marunt, pe lipie se aseaza cartofii prajiti-pastrama-castraveti acri- castraveti cruzi-rosiile, apoi punem maioneza si kechup-ul, rulam si papam.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Pastrama se taie fasii subtiri, si se trage la tigaie la ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Pastrama se taie fasii subtiri, se pune intr-o tigaie teflonata cu o lingura de ulei de masline, se lasa cateva minute, apoi se adauga vinul rosu, cimbrul, ardeiul iute taiat marunt, usturoi pisat sau mujdei, dafinul si sucul de rosii. Se lasa la foc iute pana este gata carnea si scade putin sosul. Am amestecat totul cu cartofi prajiti intr-un castron, si am savurat cu un pahar de vin rosu alaturi:))
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se taie pastrama in bucati potrivite .Muschiuletul se cresteaza din loc in loc. Pregatim jaratecul ,ungem gratarul cu o bucata de slanina si apoi asezam bucatile de carne.Pregatim un mujdei de usturoi(usturoi, apa, sare, piper) cu care stropimdin cand in cand carnea .O intoercem pe ambele parti iar cand este gata facuta servim cu mamaliguta si acompaniem cu un pahar cu vin de buturuga. Un deliciu. Pofta buna!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Pastrama se taie in fasii subtiri, se amesteca bine cu putin ulei de masline si jumate de capatana de usturoi pisat. Se lasa asa 2-3 ore, apoi se pune pe foc intr-o tigaie de teflon, fara a mai aduga ulei, caci pastrama va lasa destula zeama. Iese fff buna, frageda! Noi am mancat cu cartofi prajiti si branza de oaie rasa de-asupra, mujdei de usturoi si sfecla cu hrean. Deliciu!:))
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... de ulei incins se prajeste pastrama [ desarata daca e cazul ] taiata fasii ... ] serviti pastele cu sosul proaspat , pastrama crocanta si decor de busuioc ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro