Cauta in 21.294 retete
Ingrediente pentru 5 portii: 2 kg crap 30 g boia dulce 300 g ceapa sare ... g ardei gras ardei iute Pregatire: Crapul se curata, se taie fileuri ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... langa masa aranjata in mod festiv. Aperitiv Crap cu maioneza : 1 kg ... Mod de preparare: Se fierbe crapul impreuna cu zarzavatul si ienibaharul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
200 gr icre, 1 pahar ulei, 1 lamiie, ceapa Mod de preparare: Icrele se pun intr-un castron deasupra unui vas cu abur, ca sa-si schimbe culoarea. Se aleg bine pielitele cu o furculita, se pune sare si apoi se iau de pe abur si se bat bine cu ulei, ca maioneza. La urma, se adauga zeama de lamiie, iar ca sa fie mai tari, se adauga un bob de sare de lamiie, dizolvata in putina apa rece. Se mai bat putin si se asaza pe farfurie. Se fac garnituri cu spritul si se orneaza cu masline taiate in forma...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente pentru 4 portii: 900 g crap fara cap si coada 20 g sare 200 g lapti si icre de crap 20 g boia de ardei 500 g cap de crap 10 g ardei iute (cireasa) 250 g ceapa rosie l lamaie ... Pregatire: Ceapa se taie rondele, crapul fara cap si coada se ... felii, se spala capul de crap, laptii si icrele, lamaia se ... . Preparare: Ceapa si capul de crap se pun in apa, se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gr. icre (Tarama sau de crap), 80 ml zeama de lamaie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg de peste (crap, hering, stavrid, macrou), 400 gr. ceapa, 300 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... din Tape > Supa pescareasca de crap a la Szeged Felul doi > Gulas ... de vita (Marhaporkolt) > Papricasul de crap al morarului > Pui cu vin ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Luigi,iti recomanda o reteta: Plachie de Crap (pentru zece portii): Ingrediente : crap fara cap - 1,400 Kg; ceapa - 1 kg; telina-codite -0,150 kg ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... zile. Ingrediente si cantitati: 1 kg crap sau somn dezosat 100 g slanina ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... scufunda in apa rece. Pielita crapa si prunele se pot curata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se curata crapul, se spala bine si se taie in doua. Se piseaza usturoiul, se adauga sare si se freaca cu ulei pana se obtine o pasta. Se adauga in pasta, piper si boia. Crapul se aseaza in tava (cu pielea in jos), se unge cu pasta obtinuta mai sus, se adauga apoi sucul de rosii si se completeaza cu apa. Se coace apoi la foc potrivit, aproximativ 1 ora.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... primit de la mama soacra 3 crapi mari si frumosi (nu, nu 6 crapi frumosi, cum ar zice Tibi draga :)) ) si i-am facut la ... usora si rapida reteta. Ingrediente: - crap (cate bucati, depinde de cati ... de des. Garnisim de obicei crapul la cuptor cu orez simplu ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... trimis la pachet un ditamai crap romanesc, pe care l-am savurat ... preparat aici, iar din restul crapului am facut o reteta pe gustul nostru: crap la cuptor cu multe legume! Se prepara foarte repede ... la pestele nostru. Ingrediente: - un crap (cca 4 kg cu totul, vreo ... cu amestecul asta. Am asezat crapul romanesc peste legume, am turnat ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Se curata crapul, se sareaza la exterior si interior si se lasa un sfert de ora. Se asaza apoi într-un vas pentru cuptor în care sa încapa bine. Se adauga ceapa taiata felii subtiri, usturoiul, vinul, uleiul, foile de dafin, piperul, feliile de rosie si sarea. Se unge bine crapul cu ulei, se da la cuptor, se tine o ora si jumatate. Se unge din când în când cu sosul din tava. Daca scade prea mult înainte de a fi pestele gata, se mai pune putina apa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Crapul se curata de intenstine si de solzi, se portioneaza, se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata pestele, se taie în bucati, se sareaza si se lasa deoparte pâna se pregateste zarzavatul. Se caleste în ulei ceapa taiata felii, iar când este transparenta se adauga un morcov, un patrunjel si telina, taiate felii; când acestea încep sa se înmoaie, se adauga rosiile, mazarea, fasolea verde taiata în bucati si piper. Când sunt aproape fierte, se pun doua linguri de ulei si pestele si se lasa sa fiarba înabusit la cuptor. Mâncarea trebuie sa fie scazuta; daca se observa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se curata crapul, se sareaza pe afara si pe dinauntru si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1.Taie pestele în bucati, stropeste-le cu lamâie si presara sare. Asaza-le într-o tava, toarna 100 ml de ulei si lasa la cuptor sa se patrunda bine. 2.Separat, înabusa ceapa în restul de ulei. Adauga faina dizolvata în 100 ml de apa. 3.Pune rondele de morcov si usturoi, cubulete de rosie si ardeiul iute tocat fin. Toarna pasta de rosii dizolvata într-un litru de apa calduta. 4.Da sosul în câteva clocote, dupa care pune-l peste bucatile de peste si baga la cuptor. Spre final,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Bucatile de crap sarat se tin cateva ore in apa rece ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toate legumele curatate,spalate,taiate dupa dorinta fiecaruia dar nu prea groase, le punem in tava,le pudram cu sare si piper,deasupra pestele condimentat,printre bucatile de peste punem rondele de rosii si felii subtiri de lamaie,usturoiul,rasturnam vinul,uleiul,acoperim si dam la cuptor 30min;dupa acest timp descoperim tava si mai lasam 10min sa se rumeneasca. Se serveste cald dar si rece este bun.
Reţetă de pe retete.eva.ro