Cauta in 49.757 retete
... , stafide, nuci si alune, mini-covrigei. Fa-i o surpriza placuta - amesteca si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Covrigei cu sare si chimen Ingrediente Faina 900 g smantana 250 g margarina 250 g galbenusuri 2 buc drojdie 50 g lapte 150 ml zahar 2 lingurite sare Mod de preparare Se freaca drojdia cu laptele si cu zaharul, adaugand laptele pana se lichefiaza. Se lasa sa creasca putin , la loc caldut. Apoi se face un aluat cu ingredientele de mai sus. Aluatul se intinde mai grosut. Se taie covrigei cu forma. Se ung cu albus si se presara cu sare si chimen. Se coc la foc...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... glasati Cuvinte cheie: albus , covrigei , galbenus , glazura , margarina , zahar Ingrediente: Aluatul ...
Reţetă de pe www.retete-culinare-online.com
... bucati i se unesc capetele, formind covrigei.Deasupra se ung cu pensula ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... cu lamaie Cuvinte cheie: covrigei , covrigei cu lamaie , lamaie , margarina , nuci ...
Reţetă de pe www.retete-culinare-online.com
Ingrediente Aluatul: 300 g faina, 200 g unt (sau 150 g margarina si 50 g unt), 100 g zahar, un galbenus, un virf de cutit cu sare fina, un plic cu zahar vanilat.Glazura: un albus, 150 g zahar, 2 linguri zeama de lamiie. Mod de preparare Untul moale se freaca cu zaharul, sarea, vanilia si galbenusul pina cind se omogenizeaza, apoi, se adauga faina, amestecind cu mina pina ce se incorporeaza bine, fara sa se framinte.Dupa aceea, aluatul se tine la rece 30 minute.Covrigeii se fac exact ca si " ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Ingrediente 160 g faina, 50 g unt sau margarina, 100 g zahar pudra, 50 g nuci macinate, coaja si zeama de la o lamiie mare. Mod de preparare Intr-un castron, se freaca untul moale cu zaharul, se adauga coaja rasa si zeama de lamiie, se amesteca bine, apoi se pune faina impreuna cu nucile, amestecind cu lingura pina se incorporeaza bine.Dupa ce aluatul a stat la rece 30 minute, se ia din el cite o bucata de marimea unui ou, si, pe masa presarata cu putina faina, se modeleaza suluri subtiri ca...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... cheie: amoniac , coniac , covrigei , covrigei cu amoniac , covrigei de post , gris ...
Reţetă de pe www.retete-culinare-online.com
... grosime .Daca se fac sub forma de covrigei( cu forma de covrigei) aluatul intins va fi mai mare, iar daca se fac ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... . Din aceste suluri se modeleaza covrigei sau opturi, cat mai mici ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... batute si se toarna peste covrigei. Patrunjelul tocat si ceapa taiata ... se incorporeaza in compozitia cu covrigei. Se sareaza, se pipereaza, se ... se servesc imediat. - Pentru crochete: 3 covrigei mai vechi (circa 250 g), 1/4 l lapte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si din aluatul obtinut faci covrigei mici, cu capetele incrucisate spre ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... decupeaza aluatul cu o forma de covrigei ( aluatul ramas de la decupat ...
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
... dulce, de sarbatori am pregatit covrigei sarati, cu telemea si tot ... in jur de 80 de covrigei, mai multe decat suficienti zic ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Poti manca o suta. Eu sustin Ca nu te-mbeti din covrigei cu vin Decat in cazu-n care, insetat, Servesti si vin la sticla, separat. INGREDIENTE 250 gr faina 100 ml vin rosu 100 ml ulei 1 lingurita chimen 1 lingurita sare PLAN DE LUCRU covrigei cu vin va veti convinge ca acesti covrigei se fac [&] Post-ul COVRIGEI CU VIN ROSU FACUTI IN CASA apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... si le dai forma de covrigei. Ii asezi in tava unsa ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Ingrediente Covrigei cu vin alb 250 gr faina alba (BL55) 60 ... rozmarin) Bucati: aprox. 50 Preparare Covrigei cu vin alb Se amesteca ...
Reţetă de pe www.e-retete.ro
... se impletesc sub forma de covrigei. Se tapeteaza o tava cu hartie ... Savurati cu placere " Reteta Culinara : Covrigei deliciosi " Va dorim " Pofta Buna ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... se obtina un fel de covrigei. Se prajesc in ulei fierbinte ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1kg faina 150g margarina 150g untura de porc 150g branza telemea 4oua 5 linguri mari cu smantana 2 linguri otet 25g drojdie 50ml lapte 1 ou pt uns chimion, susan, mac drojdia o punem in laptele cald la dospit frecam cu mana faina cu branza, untura si margarina pana nu se mai simt cocoloasele apoi adaugam ouale, smantana si otetul. framantam bine pana obtinem un un aluat neted pe care il lasam la crescut intindem aluatul pe masa presarata cu faina si se decupam cu forma covrigeii. aseazam ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com