Cauta in 21.294 retete
Ingrediente si cantitati: 4-5 cotlete sau felii de muschi; 100 g unt; 150 g cascaval; 1 lingura cu pesmet; sare, dupa gust; piper. Mod de preparare: 1. Cotletele sau feliile de muschi se bat putin cu ciocanul de lemn, se sareaza, se pipereaza si se dau prin cascaval ras amestecat cu pesmetul fin. 2. Untul se pune intr-o tigaie, la incins, dupa care se adauga carnea si se prajeste pe ambele parti.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Ingrediente si cantitati: 8 felii de cotlet scurt dezosat; 30 g unt; 1 lingura ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Ingrediente si cantitati: 3-4 cotlete; 4 linguri ulei; 2 linguri faina; 2 cepe; 200 g smantana ... gust; piper. Mod de preparare: 1. Cotletele se curata, se spala, se ... minute. 5. La sfarsit, se adauga cotletele, care se incorporeaza in sos ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Mod de preparare: Bucata de cotlet se spala, se presara cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... spala, se curata si se taie cotlete (cu osul respectiv). Fiecare cotlet se bate usor cu un ciocan de lemn, se presara ... batut si apoi prin pesmet. Cotletele astfel pregatite se prajesc intr ... se rumenesc 15-20 minute. Cotletele prajite se asaza pe un ... acelasi mod se poate prepara cotlet natur, fara sa fie dat ... pesmet. In acest caz, peste cotlet se pune sosul ramas de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 cotlete frumoase, 1 lingura ulei, sare, piper Mod de preparare: Cotletele, nu mai groase de 2 cm, se ung pe ambele parti cu ulei si se pun pe gratarul bine incins. Se rumenesc pe ambele parti, dupa care se presara cu sare si piper. Mod de servire Se aseaza imediat pe un platou fierbinte si se servesc cu cartofi prajiti si salata de castraveti. La fel se prepara si cotletele de porc.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cotlete de porc (bucata intreaga), sare, putin ulei Mod de preparare: Se taie cu satirul oasele sirei spinarii, se sareaza si se pune bucata intreaga pe tava unsa cu putin ulei, cu 2-3 linguri de apa. Se lasa la cuptor circa 1 1/2 - 2 ore, stropind mereu cu zeama din tava. Mod de servire Se taie felii si se serveste cu garnitura de cartofi (pireu sau prajiti) sau varza calita. Se poate servi si rece, taiata felii subtiri.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. muschi de porc sau cotlet, 150 gr. ciuperci, o ceapa, 2 buc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... carnea de porc, mai precis cotletele. Incearca-le si iti garantam ... savuroasa... Pofta buna si sarbatori frumoase! Cotlete de porc cu smantana ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cateva clocote. Se serveste cu mamaliguta. Cotlet de porc la gratar ... Mod de preparare: Se taie cotletele de grosimea unui deget. Daca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de minute. Separat, se curata cotletele de grasime, se amesteca verdeturile ... proaspat macinat si se tapeteaza cotletele de miel. Se scoate tava ... legume din cuptor, se întorc, cotletele se asaza peste legume, în tava ... pentru 10 minute. Se intorc cotletele si se rumenesc înca 10 ... sau pâna când legumele si cotletele sunt patrunse si rumenite. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Decongelam cotletele si le uscam cu ajutorul unor prosoape absorbante. Punem doua linguri de ulei de masline in tigaie (eu am folosit ulei Monini cu piper). Taiem ghimbirul si usturoiul felii si le rumenim usor. Adaugam untul. Condimentam cotletele, stoarcem peste ele zeama de lamaie si le punem in tigaie. Le rumenim usor pe ambele parti apoi turnam vinul. Cand da in clocot adaugam sosul de soia si mai lasam 2-3 minute. Servim cu zeama de lamaie si cartofi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , ci e numai potrivita pentru a da cotletelor de porc o aroma fosrte speciala ... facut. Ingrediente: - 500 gr de cotlet de porc fara os (6 felii ... ml) - sare si piper Batem cotletele ca si pentru snitele si ... sare si piper. Pe fiecare cotlet punem dulceata de merisoare, 2-3 lingurite ... , o intidem bine si apoi rulam cotletul. Acum intra in schema si ... bacon pentru fiecare bucata de...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... mare la foc mediu. Unge cotletele cu ulei pe fiecare parte ... untul în tigaia în care ai prajit cotletele, pune amestecul de zahar si ... foc, si aranjeaza-le deasupra cotletelor, având grija sa pastrezi ... îngroasa putin. Toarna apoi sos cu lingura peste cotlete si mere ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa facem un fel principal: cotlete de porc proaspete, fara strop ... de Cimbrisor . Ingrediente: - 6 felii de cotlet de porc - 6 linguri de miere ... condimentele intr-un bol. Pulverizam cotletele cu ulei, pe ambele parti ... folosi mai putin ulei. Asezati cotletele intr-o tava tapetata cu hartie ... cuptor (daca nu ati taiat cotletele foarte groase, ar trebui sa ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
6 cotlete potrivite, 3 linguri ulei, 4 buc. rosii, 1 pahar vin, cimbru, menta, sare, piper Mod de preparare: Intr-o cratita, se prajesc cotletele in ulei incins. Intre timp, rosiile curatate de pielita si seminte se dau intr-un clocot, se paseaza si se pun din nou la fiert cu vinul, sarea si piperul. Cotletele se presara cu cimbru si menta, tocate; se toarna sosul si se mai lasa 10 minute la foc moale, in cratita acoperita. Mod de servire Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg cotlete, 1-2 oua, faina, pesmet, 2 linguri grasime, sare, piper Mod de ... legat de coaste. Se despart cotletele una cite una. La fiecare cotlet, se dezlipeste carnea de pe coaste, incepind cu partea dinspre ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... urma m-am decis asupra unor cotlete, pentru ca deja le vedeam ... si facut! Ingrediente: - 5-6 felii de cotlete de porc, fara os - smantana ... , piper Mod de preparare: Condimentam cotletele cu sare si piper. Intr ... o lingura de unt si punem cotletele la rumenit pe ambele parti ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
cotlet de porc cu os taiat felii, usturoi, piper, sare, boia ... alb sec. Mod de preparare: Cotletul taiat felii se sareaza, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 g cotlete de miel, 100 g parmezan sau svaiter, 100 g unt, 1 ou, sos de rosii Mod de preparare: Se taie cotletele, se inmoaie in unt fierbinte pe ambele parti, apoi se tavalesc in branza rasa. Se bate bine un ou, se dau cotletele prin ou si din nou prin branza si se aseaza pe un gratar incins. Se ung cu unt topit in timp ce se frig. Se prepara un sos de rosii mai gros, se pune in el putina sare si piper si se serveste la friptura.
Reţetă de pe www.retete-bune.com