Cauta in 21.308 retete
... marunt si se calesc in untura (se poate si ulei, dar ... pentru cozonac sau rotunda) cu untura apoi presarati cu boabele de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... faina intr-un vas, pui untura (nu topita) si framanti pana cand faina a cuprins toata untura. Pui drojdia la inmuiat in lapte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si le rulam pentru a forma cornulete. Le asezam in tava acoperita ...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
Aluatul: 1 ceasca caimac, 1 ceasca faina, un praf sare; Umplutura: sunca tocata, 1 ou Mod de preparare: Se face un aluat bine lucrat din caimac, faina si sare. Se lasa sa se odihneasca 10-15 minute. Se intinde o foaie subtire, se taie cu paharul forme rotunde. Se pune peste fiecare bucata o lingurita de sunca tocata, se fac suluri, intorcind capetele in forma de corn. Se ung cu ou batut si se coc in tava bine unsa.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
600 g faina, 400 g unt, 2 galbenusuri, 1 ou intreg, 3 linguri smantana, vanilie, fructe din dulceata Mod de preparare: Se freaca untul cu doua galbenusuri, se adauga un ou intreg, smantana, vanilie si faina. Se framinta bine si se imparte aluatul obtinut in trei parti egale. Se intind trei blaturi si se coc. Dupa ce se racesc se umplu cu fructe din dulceata taiate foarte marunt.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Se infasoara in forma de cornulete si se coc la foc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Aluat: 420 g.faina, 2 galbenuse, o lingura si jumatate rom, o lingura si jumatate smantana, apa minerala la temperatura camerei; 280 g. osinza, 3 linguri faina, sucul de la o lamiie Mod de preparare: Se face un aluat din ingredientele de aluat. Se framinta, se bate cu sucitorul sau se loveste de planseta. Osinza se amesteca cu cele 3 linguri de faina, si sucul de lamiie. Se fac trei cocoloase. Aluatul se intinde pe planseta, iar deasupra se intinde uniform grasimea. Se impatureste si se da la...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... li se da forma de cornulete. Se tapeteaza o tava cu hartie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pana se ingroasa. Se fac cornulete care se pot umple cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... continua calatoria noastra culinara in ,,Ardealul slaninii cel gustos" (cum isi ...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
... ruleaza aluatul pe diagonala formand cornulete. Se ung cu galbenus, se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se spala si se pune la fiert intr-o oala maricica (se ia in considerare faptul ca supa va scadea), se fierbe la foc mic, se spumeaza. Dupa ce a disparut spuma complet, se adauga zarzavatul curatat si spalat (morcovii se crapa in patru, dar nu de tot, la fel si patrunjelul, pastirnacul si telina), se adauga sarea si piperul. Pentru reusita, se fierbe 5-6 ore si obligatoriu la foc foarte mic pentru a iesi foarte limpede. Dupa fierbere se strecoara si in zeama se fierb taitei sau se fierb...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se face un aluat, se intinde foaia si se taie semilune cu un paharel, se coc 15 min. la foc potrivit si se tavalesc fierbinti prin zahar farin. - 1 pahar smantana, 1 pahar nuca macinata, 1 pachet margarina sau unt, drojdie cat o nuca, faina cat cuprinde, zahar farin. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se prajeste ceapa rasa in ulei, se presara boia, se adauga zarzavatul taiat rondele, maruntaiele curatate si se condimenteaza. Se acopera cu 2 litri de apa si se fierb pana se inmoaie toate ingredientele. Se fierbe orezul in zeama strecurata de pe zarzavat si maruntaie, se amesteca cu zarzavatul si se asaza pe un platou fierbinte. Maruntaiele fierte se aranjeaza peste orez si se acopera cu ceapa taiata rondele si rumenita. Se garniseste cu orez romanesc. - Maruntaiele de la o gasca, 1...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si se calesc Aluatul: Oul ,untura ,laptele ,sarea si praful de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... lamaie cu portocala,cana de untura topita(sa fie calduta),sare ... de copt si pun putina untura sa nu se lipeasca cand ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si drojdia, deasupra se pune untura ," sa-i tina cald" la drojdie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
o pulpa de miel [ din spate ]. ptr bait : 100 ml vin , 50 ml ulei ,sare , , foi de dafin ;cate o lingurita de salvie ,rozmarin , chimen , scortisoara macinata , piper boabe . 200 gr bacon 1 lingurita boia rosie de ardei 1 lingura untura porc 4 catei de usturoi 1 legatura ceapa verde 1 legatura usturoi verde 1 legatura patrunjel verde 2 pahare vin rosu 1 kg cartofi nu foarte mari sare crengute de rozmarin verde
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Inainte de incepe, untura trebuie sa fi stat in jur de ... , zaharul si sarea. Se adauga untura rece si se amesteca rapid ... foaie. Este foarte important ca untura din compozitie sa ramana foarte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... uleiul, putin cate putin si untura. Se continua framantatul pana cand ... aluat. Astfel cozonacul va iesi fraged si pufos. Cand veti vedea ...
Reţetă de pe retete.eva.ro