Cauta in 21.308 retete
... mai buna solutie sunt fursecurile fragede... Putine ingrediente cu efecte maxime ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ruleaza spre varf. Se aseaza cornuletele in tavi si se lasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: - 250 g. margarina/unt - 300 g. faina - 150 g. nuci macinate - 100 g. zahar pudra - esenta de vanilie - 1 lingura rom/coniac (optional) - zahar pudra Mod de preparare: Se freaca untul cu zaharul si vanilia, se adauga nucile macinate, romul, apoi, treptat, faina. Aici Laura a facut altfel, insa eu am intins o foaie si am taiat cu un pahar cornuletele :) pe care le-am asezat apoi pe hartie de copt, in tava. Au iesit MI-NU-NA-TE !!!!! Multumim, Laura!!!
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... cornuletele astea cred ca vor fi ultimele pe care vi le ... putin zahar (la baza) Formati cornulete (rulati usor de la baza ... !!!!!!!!!!!!!!!!! Sectiune :))) ...ca sa vedeti ce fragede sint ;) ...nici nu zici ca ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... v-am pregatit o reteta Dukan, niste cornulete foarte pufoase. Eu am ales ... umplutura de mai sus. Rulam cornuletele si le asezam intr-o tava ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
... tratat "ranile" cu aceste minunate cornulete, cu aroma de vanilie... Asta ... . 8 cm, din care se fac cornulete (mai groase la mijloc si ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... lua miel), am facut o friptura frageda la tava, o reteta preluata dintr ... ca e delicioasa si mai ales... frageda... Asadar ingrediente: 500 gr pulpa ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... fructe, strudel si chiar si cornulete cu dulceata ;) Grill-ul pe ... aici - Proiectul Radu Anton Roman ) Cornulete de Hateg Aluat 300 gr ... pana se rumenesc. La mine cornuletele au convietuit extrem de bine ... copt si doua tavi de cornulete si nu am adaugat nici ... :) PS Am uitat sa spun - cornuletele le-am copt pe aceasta ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... umplute cu nuca.... o reteta de cornulete potrivita pentru masa de Craciun ... pentru aluat: 400g smantana 200g untura de porc sau margarina ori ... zahar vanilat esenta de rom Untura se freaca cu jumatate din ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
140 gr. unt, 60 gr. nuci macinate, 70 gr. zahar, 170 gr. faina Mod de preparare: Se freaca bine untul cu zaharul si nucile, se adauga faina si se framinta. Se ia cite o bucata din coca obtinuta si se face un rulou de grosimea unui deget. Se taie ruloul in bucati lungi de 1-5 cm, se curbeaza fiecare bucata dindu-i forma unui cornulet. Se asaza pe o tava unsa cu unt si se coc la foc moale. Cind se scot din cuptor, se tavalesc prin zahar pudra vanilat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 gr. unt, 250 gr. smantana, 1 ou, 1 lingurita zahar, 5 gr. drojdie, faina cat cuprinde, rahat Mod de preparare: Se amesteca untul cu zaharul, drojdia, oul, smantana si faina cat cuprinde. Se face o coca potrivit de moale. Se intinde o foaie mai subtire, se taie triunghiuri mai mici, pe partea de baza a triunghiului se pune rahatul, se ruleaza, dindu-se forma de cornulete. Se pun in tava si se dau la cuptor. Se pot prepara fara ou si fara drojdie Mod de servire Se servesc...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ruleaza spre varf. Se aseaza cornuletele in tavi si se lasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Iata o reteta perfecta pentru Sarbatorile de iarna si nu numai. Ingrediente 150 grame margarina, 4 oua, 150 grame faina. Pentru compozitia cu nuci 150 grame zahar, albusurile de la cele 4 oua, 150 grame nuci macinate, arome (rom, vanilie etc). Mod de preparare 150 grame de margarina se freaca bine si se incorporeaza treptat 4 galbenusuri. Se adauga 150 grame faina. Acest aluat se tine la rece cateva ore. Se fac bilute de marimea unei masline mai mari si se pun iarasi la frigider cateva ore....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... a doua zi cand va fi frageda si o putem portiona. Pudram cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 200 gr faina 100 gr unt sau margarina 1 ou 6 linguri apa un praf sare Mod de preparare: Punem intr-un vas faina ,sarea, margarina la temperatura camerei, oul si apa. Framantam si obtinem un aluat sfaramicios, dar omogen care in sectiune trebuie sa arate cam asa: Punem aluatul intr-o folie alimentara si dam la frigider pentru cel putin 3 ore. Impartim aluatul in 6. Presaram masa de lucru cu faina si intindem o foaie de aluat rotunda . Punem foaia de aluat in forma de tarta unsa cu...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... bunatati. Astazi am pregatit o prajitura frageda cu dovleac care ne-a placut ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... pentru ca dupa ce se racesc sunt fragede si super delicioase ...
Reţetă de pe bunatati-delicatese.blogspot.com
Ingredientele sunt ca si cele cu gem 453gr de unt de unt (sau in USA 4 bastonase ) 226 gr de cream cheese (crema de branza Phildelphia) 4 galbenuse de oua o lingura de praf de copt 450 gr de faina (4 cups de faina ) pentru umlut gem de prune sau nuca Cum se procedeaza Se va mixa untul cu branza bine cu mixerul pe urma o sa punem tot cate un ou pana va de veni o compozitie omogena pe urma s eva pune faina cernuta inpreuna cu parful de copt .. !nu se pune zahar deloc Se va face un aluat molcut...
Reţetă de pe anca-retetedelicioase.blogspot.com