Cauta in 141.140 retete
In borsul la temperatura camerei se dizolva drojdia dupa care si praful de copt se adauga untura lichida zaharul vanilat si faina cat sa iasa un aluat potrivit Se intinde o foaie destul de subtire iar la un capat se insira una langa alta bucati mici de rahat, se ruleaza putin (de cateva ori) si se portioneaza. Se coc cam 20-30 min iar cat sunt calde se trec prin zahar pudra.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
In vasul de framantare se adauga untura, apoi se adauga borsul incalzit, drojdia, sarea, coaja de lamaie si faina cat cuprinde sa iasa un aluat asemanator celui de cozonac ca si consistenta. Eu las cam jumatate de ora la crescut. Apoi intind foaia, tai in triunghiuri, pun umplutura si rulez. Se pune tava la cuptorul preincalzit, depinde de fiecare aragaz cat lasi, eu de exemplu, las circa 20-25 minute. Se pudreaza calde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se prepara un maiaua amestecând zaharul, 2 linguri faina, drojdia si putina apa calda. Maiaua se lasa la crescut 10 minute apoi se amesteca cu restul ingredientelor cu exceptia brânzei. se framânta un aluat elastic care se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul. Se rup bucati de marimea unui mar, se întind sub forma unui disc de cca.0,5 cm si se taie sub forma unor ,,raze,,. Telemeaua se taie in bastonase potrivite si se învelesc în aluat. Se coc 30-35 minute in cuptorul încins la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
300 gr untura 800 gr. faina 1 cana smantana sau ulei 1 cana bors otet 3 lg 1 lg bicarbonat sare ... 3 lg de nutela ptr. nuca Preparare: etapa 1 Din faina ,untura,smantana,bors,bicarbonat stins cu otet, vanilie , sare se framanta un ... patratele ,pornind dintrun colt. etapa 3 Cornuletele se pun in tava, si ...
Reţetă de pe www.petitchef.ro
Se freaca zaharul cu untura dupa care se adauga borsul.Dupa ce s-a amestecat bine, se adauga faina putin cate putin pana ce aluatul devine bun.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
-dizolvam drojdia ,zaharul,sarea in borsul caldut,adaugam uleiul si faina cat sa iasa un aluat potrivit -lasam la temperatura camerei sa se odihneasca intre timp taiem cubulete rahatul -intindem aluatul in foaie de 1/2 cm grosime decupam patratele ,adaugam rahat si rulam fiecare patratel in parte -asezam in tava de copt si tinem in cuptor pana se rumenesc frumos -dupa ce s-au racit le trecem prin zahar pudra.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se amesteca toate ingredinetele, se adauga faina treptat si framantam. Intindem o foaie, taiem tringhiuri, punem cate o bucata de rahat pe partea mai lata si invartim. Asezam in tava si dam la cuptor pana se rumenesc frumos. Le trecem prin zahar pudra cand le scoatem.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... zaharul vanilat si cana de bors. Margarina am lasat-o la temperatura ... -o cubulete si am amestecat-o cu untura. Sseparat am cernut faina peste ... am adaugat untura cu margarina si amestecul din bors cu drojdie. Se framanta un ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... un aluat din: margarina, drojdie ,bors,ulei si faina. Acest aluat ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro