Cauta in 142.186 retete
Intr-o gramajoara de faina se toarna apa clocotita,se framanta ,apoi se incorporeaza margarina.Se intinde o foaie din care se taie patrate,pentru a se forma cornulete umplute cu nuci,rahat sau magiun.Se coc la foc iute.Se tavalesc calde prin zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu cacao Pentru umplutura: 150 g rahat Pentru sirop: 1 cana cu zahar ... triunghi pune cate un cubulet de rahat. Ruleaza usor si asaza cornuletele intr-o tava neunsa. Coace la cuptor ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
cornulete foarte fine Ingrediente Faina (300 g), smintina (200 g), unt (200 g), sare, rahat. Retete cu poze de la ... cite 4 cm, pentru a se obtine cornulete foarte mici, si la mijloc se pune o bucatica de rahat. Se rasucesc incepind cu un ...
Reţetă de pe www.egustos.ro
Ingrediente Faina (300 g), smintina (200 g), unt (200 g), sare, rahat. Mod de preparare Se cerne faina pe o planseta, la mijloc se pune untul taiat in bucate, smintina si sarea. Se framinta un aluat care se da la rece o noapte. Se intinde o foaie care se taie in patrate cu laturile de cite 4 cm, pentru a se obtine cornulete foarte mici, si la mijloc se pune o bucatica de rahat. Se rasucesc incepind cu un colt al patratului. Se coc la foc...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Cornulete De Rahat Ingrediente 250 gr. unt, 250 gr. smintina, 1 ou ... , 5 gr. drojdie, faina cit cuprinde, rahat Preparare Se amesteca untul cu ... de baza a triunghiului se pune rahatul, se ruleaza, dindu-se forma de cornulete. Se pun in tava si ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Aluat Pentru Cornulete Ingrediente 300 g faina, 200 g unt, 200 g smantana, putina sare Preparare Se framanta faina cu untul sau margarina, se adauga smantana. Se formeaza un aluat moale si se lasa la rece cateva ore. Se pot face cornulete cu branza, saratele sau cornulete dulci (cu rahat, nuca sau gem) care se pudreaza cu zahar. Durata 15 min
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Cornulete Ingrediente 3 pahare faina, 1 pahar smintina, 200g unt, 10g drojdie Preparare Se amesteca drojdia cu smintina si apoi cu faina si untul. Se framinta bine. Se intinde o foaie de A? cm grosime, se taie triunghiuri, se pune la mijloc putina marmelada sau nuci amestecate cu zahar sau rahat. Se da forma de cornulete, se ung cu ou deasupra. Se coc la foc potrivit. Imediat ce se scot de la cuptor se pudreaza cu zahar. Durata 1 h20 min
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Cornulete Cu Smintina Si Rahat Ingrediente 300 gr. faina, 200 gr. smintina, 200 gr. unt, sare, rahat Preparare Se cerne faina pe ... cite 4 cm, pentru a se obtine cornulete foarte mici, si la mijloc se pune o bucatica de rahat. Se rasucesc incepind cu un ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Se framanta faina cu untul sau margarina, se adauga smantana. Se formeaza un aluat moale si se lasa la rece cateva ore. Se pot face cornulete cu branza, saratele sau cornulete dulci (cu rahat, nuca sau gem) care se pudreaza cu zahar. - 300 g faina, 200 g unt, 200 g smantana, putina sare
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Ingrediente: faina (300 g), smantana (200 g), unt (200 g), sare, rahat. Mod de preparare: Se cerne faina pe o planseta, la mijloc se pune untul taiat in bucate, smantana si sarea. Se framinta un aluat care se da la rece o noapte. Se intinde o foaie care se taie in patrate cu laturile de cite 4 cm, pentru a se obtine cornulete foarte mici, si la mijloc se pune o bucatica de rahat. Se rasucesc incepind cu un colt al patratului. Se coc la foc...
Reţetă de pe www.sa-gatim.ro
... (prajitura cu crema de branza) Clatite Cornulete cu gem, jeleu sau rahat Cornulete cu nuca Cozonac Crema de zahar ars Cremsnit (Cremes) Capsuni ...
Reţetă de pe www.vulpeabucatar.com
... praf de sare 5-6 cuburi de rahat sau nuci pentru umplut zahar ... . Fiecare sectiune a cercului o umpli cu rahat taiat bucati mici sau cu ... . Rulezi coca si asezi fiecare cornulet in tava. Coci la foc ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... uscata 1 praf de sare 300 g rahat zahar pudra. Pregatesti asa: Amesteci ... doresti sa faci de mari cornuletele. Asezi pe fiecare dreptunghi cate o bucata de rahat si rulezi. Le asezi intr ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... familiei si prietenilor atunci alegeti aceasta reteta de cornulete fragede cu ... . Mareste poza " O farfurie cu cornulete cu rahat. " Ingrediente 125 g unt 125 g smantana 125 g rahat 1 ou 1 lingura zahar 1 pachet praf ... mari si puneti pe fiecare triunghi o bucatica de rahat. Rulati bine cornuletele si puneti-le ... la foc mediu. Menciuni Cand cornuletele sunt gata,...
Reţetă de pe www.retete-on-line.ro
... de sare 2 linguri zahar 2-3 cuburi rahat sau marmelada Pregatesti asa: Amesteci ... de ora. Intre timp, tai rahatul in fasii lungi si subtiri ... 8 triunghiuri. Pui pe fiecare o bucata rahat sau putina marmelada si o rulezi ... la baza inspre varf. Lasi cornuletele sa creasca cateva minute si ... de apa si sa ungi cornuletele cu ou inainte de a le ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... de bere 1 lingura otet, 1/2 kg rahat, faina cat cuprinde, 50 g zahar ... pun la mijloc bucatele de rahat si se ruleaza, dand forma de cornulet. Se pun in tava pudrata ...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
... foarte hotarata atunci alegeti aceste cornulete de post, fragede si gustoase. Mareste poza " O farfurie cu cornulete de post. " Ingrediente 1 pachet margarina 5 linguri ... otet 1 lingurita sare faina gem rahat nuca Mod de preparare Amestecati ... cu gem, fie o bucatica de rahat, fie un sfert de nuca ... 10 minute. Menciuni La sfarsit, cornuletele se pot servi ornate cu ... : 1 ora 15 minute...
Reţetă de pe www.retete-on-line.ro
... de dulceata se poate folosi rahat taiat cubulete, miez de nuca ... ca sa nu iasa din cornulete in timpul coacerii. Se pun ... pudra. Se servesc reci, ca desert. Pofta buna! Cornulete cu dulceata
Reţetă de pe reteteilustrate.blogspot.com
... si margarina pentru tava 300 g rahat cu fructe Pregatesti asa: Cu ... timp, tai fiecare cub de rahat in patru bas-tonase, pe ... triunghi pui cate o bucatica de rahat si rulezi aluatul spre varful triunghiului. Asezi cornuletele in tava mare a aragazului, in ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Iti trebuie: 250 g margarina opt linguri de apa clocotita faina cat cuprinde 100 g nuci 200 g rahat taiat cubulete sau 100 g magiun doua pliculete de zahar vanilat. Pregatesti asa: Intr-o gramajoara de faina se toarna apa clocotita, se framanta, apoi se incorporeaza si margarina. Se intinde o foaie care se taie in patrate, pentru a se forma cornuletele umplute cu nuci, rahat sau magiun. Se impaturesc pe diagonala si se coc la foc iute. Se...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro