Cauta in 21.308 retete
... caju. Se orneaza cu cacao pudra si se lasa la frigider ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ), coaja rasa de lamaie, zaharul pudra, zaharul vanilat si cel Bourbon ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... il mixati bine cu zaharul pudra pana devine pufos si zaharul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , placintele se scot din tigaie si se pudreaza cu zahar pudra ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... capsunile tocate marunt si zaharul pudra, amestecând cu grija. Pune ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... iute, chimionul macinat, boia si pudra de chilli si caleste timp ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... racoreasca, apoi pudrati cu zahar pudra. Taiati-o bucati nu prea mari ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mixerul smântâna, zaharul pudra si extractul de vanilie pâna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... albusurile apoi adaugam treptat zaharul pudra si batem pana obtinem o bezea ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fiarba. 3.Amestecati iaurtul cu zaharul pudra si zaharul vanilat,apoi puneti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de crema si se orneaza cu visine si pudra de cacao ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bol mediu. Cerne împreuna zaharul pudra, cacaua, scortisoara si sarea. Adauga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fiarba. 3.Amestecati iaurtul cu zaharul pudra si zaharul vanilat,apoi puneti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca uleiul,apa(lapte soia)zaharul.Se adauga faina,stafidele,merele razuite sau tocate,nucile macinate si se amesteca bine toate.Praful de copt se cerne. Se amesteca bine toate ,se tapeteaza 3 tavi de chec cu hartie de copt,se pune compitia in tavi si se da la cuptor pentru 45 minute la 170 grade. Cand sant gata se scot din tava ,se lasa la racit dupa care se pudreaza cu zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : Se amesteca untul cu zaharul pudra, dupa care se adauga galbenusurile ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie partea de sus a capsunilor, cu tot cu frunzulite Asaza capsunile cu partea taiata în jos, apoi cresteaza-le pe fiecare în parte în patru, pâna aproape de baza. Amesteca cu mixerul crema de brânza, zaharul pudra si lichiorul pâna obtii o crema fina. Pune crema într-un con pentru ornat prajituri sau într-un colt de punga, pe care sa-l rupi putin. Toarna apoi cu conul crema în fiecare capsuna, largind usor cu degetul spatiul dintre cele patru taieturi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune intr-un vas inalt faina si se amesteca cu untura,si nu uitam de sare. Apoi adaugam galbenusul si smantana si le amestecam.Inmuiem drojdia in putina apa calda si o punem peste ingredientele din vas.Framantam bine si lasam sa dospeasca. Dupa ce a dospit aluatul luam cc 3-4 linguri de aluat si intindem bine cu sucitoarea. il taiem cu cutitul patratele ,punem gemul si il rulam.Dam la copt cc 20 min,iar dupa ce se racesc le putem pudra cu zahar! Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca pudra de cacao, uleiul de cocos si siropul de artar într-un bol, pâna când obtii o pasta omogena. Pune ciocolata în forme speciale sau în forma pentru cuburi de gheata. Lasa forma la racit în frigider pâna când ciocolata se întareste. Scoate apoi cubuletele din forma si pastreaza-le în frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
intr-un vas adins se amesteca untul, margarina si zaharul,pina se inmoaie bine,se agauga un praf de sare si se omogenizeaza rapid. se adauga ouale ,unul cite unul, se mesteca bine si se toarna faina in ploaie. in aluat se amesteca si nucile sfarimate, si esenta de lamiie.Pe o tava neunsa se aseaza fursecurile(se ia din compozitie cu o lingurita). se coc la foc iute. CIND SE DESPRIND DE PE TAVA, INSEAMNA CA SINT COAPTE.. Dupa ce se racesc putin se pudreaza cu zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-o gramajoara de faina se toarna apa clocotita,se framanta ,apoi se incorporeaza margarina.Se intinde o foaie din care se taie patrate,pentru a se forma cornulete umplute cu nuci,rahat sau magiun.Se coc la foc iute.Se tavalesc calde prin zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro