Cauta in 21.294 retete
Un clasic al bucatariei franceze - cordon bleu. Exista in 2 variante, cu carne de vaca sau cu carne ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... , 3 linguri de pesmet, 30 gr. unt Mod de preparare: Pentru Cordon Bleu se ia carne de vitel, dar se poate folosi si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se bat bine feliile de carne si se presara pe ambele parti piper si boia. Pe fiecare jumatate de felie se aseaza cate-o felie de sunca si una de cascaval, dupa care carnea se pliaza in doua si se fixeaza cu scobitori. Se dau apoi, pe rand, prin faina, ou si pesmet (care se apasa bine cu degetele), se lasa putin sa se odihneasca si se prajesc 5 minute pe fiecare parte, mai intai la foc iute, apoi la foc potrivit. Cand s-au rumenit frumos, se scot pe un platou, se garnisesc cu felii de lamaie...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pentru Cordon Bleu se ia carne de vitel, dar se poate folosi si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cuisine - Toutes les techniques, tous les gestes" - scrisa de - Le Cordon Bleu - Academie d'art culinaire de Paris. Pentru a obtine cartofi crocanti in ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... de fita la restaurant era un pui valdostana sau un cordon bleu... Acusica ne rupem in figuri cu quattro formaggi, humus cu ...
Reţetă de pe bucatarialuiflorian.blogspot.com
... , a nemultumit lumea culinara, in special pe francezii de la Le Cordon Bleu (celebra scoala culinara franceza absolvita de Julia Child, invocata in ... , a nemultumit lumea culinara, in special pe francezii de la Le Cordon Bleu (celebra scoala culinara franceza absolvita de Julia Child, invocata in ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... preteaza a fi bine batut, impachetat si servit ca snitel sau cordon bleu. Dulceata mazarii fierte in sos de rosii pigmentat cu marar ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... pieptului de pui, ramase dupa sectionarea fileurilor pentru snitele si cordon-bleu  sunt mai ieftine, au aceeasi calitate, gust si textura cu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... sau spalacita. Sursa : Manuel pratique de la cuisine - Ecole le Cordon Bleu Paris - Hachette Practique 2005
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Ingrediente: 1 piept pui (cca 1 kg) 4 felii cascaval 4 felii sunca presata 3 oua 100 gr faina 200 gr pesmet sare, piper, usturoi granulat Mod de preparare Feliem pieptul de pui si il batem bine cu ciocanul de snitele. Eu am obtinut patru felii aproximativ egale. Peste pieptul de pui asezam mai intai felia de sunca presata apoi pe cea de cascaval. Atat sunca presata cat si cascavalul trebuiesc taiate subtiri ca sa putem rula pieptul. Rulam strans fiecare felie si le prindem cu scobitori ca sa...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
1 piept mare de pui dezosat sau file de porc Cateva ciuperci proaspete sau conservate 300 gr cascaval taiat felii pentru Sandwich 300 gr sunca presata sau muschi 2-3 oua, faina si pesmet pentru prajit Condimente, sare si piper 1 ardei capia rosu Putin mustar Pieptul se taie in felii mai mari, se pune fiecare bucata intr-o punga de plastic si se bate usor cu ciocanul de snitele ca sa se intinda. Condimentam carnea, ungem fiecare portie cu mustar, asezam o felie de cascaval, una de sunca,...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... , venita tocmai din sertarul cu retete al celor de la Cordon Bleu, reputatul institut gastronomic parizian. Pregatiti-le pentru micul dejun sau ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro