Cauta in 49.777 retete
Un clasic al bucatariei franceze - cordon bleu. Exista in 2 variante, cu carne de vaca sau cu carne ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Iti trebuie: 4 fileuri de piept de pui 4 felii sunca de pui 150 g branza cu mucegai albastru 2 linguri cu lapte dulce 3 oua 100 g pesmet 1 legatura de ceapa verde 1 legatura de marar 4 linguri cu faina sare piper ulei pentru prajit. Pregatesti asa: Bucatile de piept de pui se acopera cu folie de plastic si se bat usor ca sa se intinda putin. Se lasa la rece pana se prepara umplutura. Ceapa verde se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei. Intr-un castron se pune branza albastra si se...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... , 3 linguri de pesmet, 30 gr. unt Mod de preparare: Pentru Cordon Bleu se ia carne de vitel, dar se poate folosi si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se condimenteaza carnea cu sare, piper, cimbru si busuioc. Se curata portocala de coaja si se taie rondele. Se aseaza cate o rondela de portocala pe o felie de muschi de vita si apoi se ruleaza carnea, in asa fel incat sa nu se desfaca in timpul coacerii. Se pot fixa rulourile cu scobitori. Se unge o tava cu ulei si se pune rulourile in tava. Se presara busuioc verde, se stropesc rulourile cu ulei de masline si vin rosu, se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 20 de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cuisine - Toutes les techniques, tous les gestes" - scrisa de - Le Cordon Bleu - Academie d'art culinaire de Paris. Pentru a obtine cartofi crocanti in ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... , a nemultumit lumea culinara, in special pe francezii de la Le Cordon Bleu (celebra scoala culinara franceza absolvita de Julia Child, invocata in ... , a nemultumit lumea culinara, in special pe francezii de la Le Cordon Bleu (celebra scoala culinara franceza absolvita de Julia Child, invocata in ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... preteaza a fi bine batut, impachetat si servit ca snitel sau cordon bleu. Dulceata mazarii fierte in sos de rosii pigmentat cu marar ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... pieptului de pui, ramase dupa sectionarea fileurilor pentru snitele si cordon-bleu  sunt mai ieftine, au aceeasi calitate, gust si textura cu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... sau spalacita. Sursa : Manuel pratique de la cuisine - Ecole le Cordon Bleu Paris - Hachette Practique 2005
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... cuprinsa intre 10 si 15 ani; inscriptiile Napoleon, Vieille Reserve, Cordon Bleu, Extra, Triomphe, X.O. indica un amestec de coniac in care distilatul ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... Cordon Bleu is of French origin definition "blue ribbon", the term likewise ... pastry for a simple and fast surface. This dish is chicken Cordon Bleu done the simple method. I like classic Chicken Cordon Bleu in all its gloriousness, often I want a simpler method. Less work ... have on their minds. This Cordon Blue is tasty and simple ...
Reţetă de pe bucatarasul-vesel.blogspot.com
... trecute, am pregatit pentru cina Cordon Bleu, alternativa usor pretentioasa la banalul snitel vienez. Mot-a-mot, Cordon Bleu se traduce prin panglica albastra si este, de fapt, numele ... preparatului gresita: Gordon in loc de Cordon :(. Se poate folosi pentru Cordon Bleu atat carne de porc, cat ... si o singura felie, dar am zis sa fie mai bogat...
Reţetă de pe gurmandino.ro
Ieri am gatit Cordon Bleu. E un fel de snitel cu sunca si cascaval, usor de preparat care se serveste cu sos de ciuperci. Se poate gati din piept de pui dar si din carne de porc. Pentru 1 bucata avem nevoie de: 100 gr carne de porc ( pt ...
Reţetă de pe www.haisagatim.ro
Ingrediente: 1 piept pui (cca 1 kg) 4 felii cascaval 4 felii sunca presata 3 oua 100 gr faina 200 gr pesmet sare, piper, usturoi granulat Mod de preparare Feliem pieptul de pui si il batem bine cu ciocanul de snitele. Eu am obtinut patru felii aproximativ egale. Peste pieptul de pui asezam mai intai felia de sunca presata apoi pe cea de cascaval. Atat sunca presata cat si cascavalul trebuiesc taiate subtiri ca sa putem rula pieptul. Rulam strans fiecare felie si le prindem cu scobitori ca sa...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
O placinta delicioasa, mai deosebita, cu carne de pui. Un Cordon Bleu la tava. Ingrediente Placinta Cordon Bleu 1 piept de pui potrivit de mare 100 g sunca 150 g cascaval 1 lingura unt 1 lingura pesmet Sos 4 linguri unt 4 linguri faina 400 ml lapte 2 linguri suc de lamaie 1 lingura mustar [&] The post Placinta Cordon Bleu appeared first on Bucataria - marea aventura .
Reţetă de pe dragomirnadina.blogspot.com
Pentru Cordon Bleu se ia carne de vitel, dar se poate folosi si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 piept mare de pui dezosat sau file de porc Cateva ciuperci proaspete sau conservate 300 gr cascaval taiat felii pentru Sandwich 300 gr sunca presata sau muschi 2-3 oua, faina si pesmet pentru prajit Condimente, sare si piper 1 ardei capia rosu Putin mustar Pieptul se taie in felii mai mari, se pune fiecare bucata intr-o punga de plastic si se bate usor cu ciocanul de snitele ca sa se intinda. Condimentam carnea, ungem fiecare portie cu mustar, asezam o felie de cascaval, una de sunca,...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Se bat bine feliile de carne si se presara pe ambele parti piper si boia. Pe fiecare jumatate de felie se aseaza cate-o felie de sunca si una de cascaval, dupa care carnea se pliaza in doua si se fixeaza cu scobitori. Se dau apoi, pe rand, prin faina, ou si pesmet (care se apasa bine cu degetele), se lasa putin sa se odihneasca si se prajesc 5 minute pe fiecare parte, mai intai la foc iute, apoi la foc potrivit. Cand s-au rumenit frumos, se scot pe un platou, se garnisesc cu felii de lamaie...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de fita la restaurant era un pui valdostana sau un cordon bleu... Acusica ne rupem in figuri cu quattro formaggi, humus cu ...
Reţetă de pe bucatarialuiflorian.blogspot.com
Medalioane crocante din dovlecei, cu umplutura de branza sau cascaval. O mancare cu adevarat surpriza, dupa "modelul,, cordon bleu! Ingrediente pentru dovlecei surpriza: 2 dovlecei, 2 oua, 200-300 g cascaval sau branza, pesmet, faina, sare, piper. Cum se prepara dovlecei surpriza: Dovleceii se curata de coaja, se taie rondele si se presara cu sare. Se lasa [&]
Reţetă de pe dragomirnadina.blogspot.com