Cauta in 73.266 retete
Un clasic al bucatariei franceze - cordon bleu. Exista in 2 variante, cu carne de vaca sau cu carne ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Iti trebuie: 4 fileuri de piept de pui 4 felii sunca de pui 150 g branza cu mucegai albastru 2 linguri cu lapte dulce 3 oua 100 g pesmet 1 legatura de ceapa verde 1 legatura de marar 4 linguri cu faina sare piper ulei pentru prajit. Pregatesti asa: Bucatile de piept de pui se acopera cu folie de plastic si se bat usor ca sa se intinda putin. Se lasa la rece pana se prepara umplutura. Ceapa verde se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei. Intr-un castron se pune branza albastra si se...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... , 3 linguri de pesmet, 30 gr. unt Mod de preparare: Pentru Cordon Bleu se ia carne de vitel, dar se poate folosi si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se condimenteaza carnea cu sare, piper, cimbru si busuioc. Se curata portocala de coaja si se taie rondele. Se aseaza cate o rondela de portocala pe o felie de muschi de vita si apoi se ruleaza carnea, in asa fel incat sa nu se desfaca in timpul coacerii. Se pot fixa rulourile cu scobitori. Se unge o tava cu ulei si se pune rulourile in tava. Se presara busuioc verde, se stropesc rulourile cu ulei de masline si vin rosu, se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 20 de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cuisine - Toutes les techniques, tous les gestes" - scrisa de - Le Cordon Bleu - Academie d'art culinaire de Paris. Pentru a obtine cartofi crocanti in ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... pieptului de pui, ramase dupa sectionarea fileurilor pentru snitele si cordon-bleu  sunt mai ieftine, au aceeasi calitate, gust si textura cu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... preteaza a fi bine batut, impachetat si servit ca snitel sau cordon bleu. Dulceata mazarii fierte in sos de rosii pigmentat cu marar ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , a nemultumit lumea culinara, in special pe francezii de la Le Cordon Bleu (celebra scoala culinara franceza absolvita de Julia Child, invocata in ... , a nemultumit lumea culinara, in special pe francezii de la Le Cordon Bleu (celebra scoala culinara franceza absolvita de Julia Child, invocata in ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... sau spalacita. Sursa : Manuel pratique de la cuisine - Ecole le Cordon Bleu Paris - Hachette Practique 2005
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... cuprinsa intre 10 si 15 ani; inscriptiile Napoleon, Vieille Reserve, Cordon Bleu, Extra, Triomphe, X.O. indica un amestec de coniac in care distilatul ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... 1 kg adica 2 bucati de piept. Dintr-un piept se fac 4 cordon bleu. Oua 3 buc Cascaval clasic 200 g Sunca afumata 200 g De preferat ... din cascaval sau sunca. 6 Din 2 piepti de pui se fac 8 cordon bleu-uri. Se pastreaza foarte bine congelati in aceasta forma(Eu ... . 11 Se topeste untul pe o tigaie plata si se aranjeaza cordon bleu-ul, se acopera cu ...
Reţetă de pe www.lalena.ro
... Cordon Bleu is of French origin definition "blue ribbon", the term likewise ... pastry for a simple and fast surface. This dish is chicken Cordon Bleu done the simple method. I like classic Chicken Cordon Bleu in all its gloriousness, often I want a simpler method. Less work ... have on their minds. This Cordon Blue is tasty and simple ...
Reţetă de pe bucatarasul-vesel.blogspot.com
... trecute, am pregatit pentru cina Cordon Bleu, alternativa usor pretentioasa la banalul snitel vienez. Mot-a-mot, Cordon Bleu se traduce prin panglica albastra si este, de fapt, numele ... preparatului gresita: Gordon in loc de Cordon :(. Se poate folosi pentru Cordon Bleu atat carne de porc, cat ... si o singura felie, dar am zis sa fie mai bogat...
Reţetă de pe gurmandino.ro
Ieri am gatit Cordon Bleu. E un fel de snitel cu sunca si cascaval, usor de preparat care se serveste cu sos de ciuperci. Se poate gati din piept de pui dar si din carne de porc. Pentru 1 bucata avem nevoie de: 100 gr carne de porc ( pt ...
Reţetă de pe www.haisagatim.ro
Timp de preparare: 1 ora (complexitate redusa) Ingrediente: 7 felii lungi bacon 7 bucatele cascaval 7 felii piept de pui fara os sau cotlet de porc , depinde de preferinte vegeta sau sare dupa gust pesmet 2 oua faina alba de grau Mod de preparare: Pieptul de pui se feliaza ( eu l-am cumparat gata feliat ) , se bate bine cu ciocanul de carne pe ambele parti ( cu atentie pentru a nu se rupe ) apoi se condimenteaza dupa gust . Se adauga peste pieptul de pui fasia de bacon apoi cascavalul , se ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Ingrediente: 1 piept pui (cca 1 kg) 4 felii cascaval 4 felii sunca presata 3 oua 100 gr faina 200 gr pesmet sare, piper, usturoi granulat Mod de preparare Feliem pieptul de pui si il batem bine cu ciocanul de snitele. Eu am obtinut patru felii aproximativ egale. Peste pieptul de pui asezam mai intai felia de sunca presata apoi pe cea de cascaval. Atat sunca presata cat si cascavalul trebuiesc taiate subtiri ca sa putem rula pieptul. Rulam strans fiecare felie si le prindem cu scobitori ca sa...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Timp de preparare: 30 minute (complexitate redusa) Ingrediente: 4 felii carne de vita 4 felii sunca 4 felii cascaval afumat sare, piper 1 ou faina pesmet ulei Mod de preparare: Se bate carnea de vita, se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza peste feliile de sunca si cascaval. Se ruleaza si se prind cu scobitoare. Se trec prin faina, ou , pesmet si se prajesc in ulei. Se servesc cu cartofi pai si salata .
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Cordon Bleu Ingrediente 400 gr. piept de pui, 90 gr. sunca fiarta ... . faina, 1 ou, 3 linguri de pesmet, 30 gr. unt Preparare Pentru Cordon Bleu se ia carne de vitel, dar se poate folosi si ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Timp de preparare: 30 minute (complexitate redusa) Ingrediente: 1 piept de pui dezosat 100 grame cascaval 100 grame kaiser 30 grame pesmet 2 oua ulei pentru prajit Mod de preparare: Carnea de pui se taie in fasii late si subtiri. Se taie cascavalul si kaiserul in bucati mici. Acestea se aseaza pe fasiile din piept de pui, apoi se ruleaza. Se inchid cu un betisor sau cu betisoarele de la friteuza. Rulourile se dau prin ou apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei pana se rumenesc bine.
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Mod de Preparare: Am taiat vanata in rondele subtiri (numar cu sot), pe care le-am pus in apa cu sare pt. 10 min. Eu am ales 8 rondele potrivite ca marime. Le-am scos din apa si le-am uscat cu hartie absorbanta. Am taiat 4 felii de cascaval pe care le-am ajustat dupa marimea rondelelor de vinete. Am pus pe o rondea de vanata o felie de cascaval si una de bacon (ajustata si ea). Am acoperit cu cealalta rondea de vanata, presand putin. Le-am fixat cu scobitori. "Snitelele" respecvtive le-am dat...
Reţetă de pe www.gospodine.net