Cauta in 21.294 retete
Un clasic al bucatariei franceze - cordon bleu. Exista in 2 variante, cu ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... . unt Mod de preparare: Pentru Cordon Bleu se ia carne de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 bucati mari piept de pui, 2 castraveciori murati, vegeta, 1 ou, pesmet Mod de preparare: Se bat bine bucatile de piept de pui dezosat si se condimenteaza cu multa vegeta. Peste fiecare bucata se pune cate un castravecior (daca este prea mare taie din lungime astfel incit carnea sa se poata rula) si se ruleaza. Cele doua rulouri se dau prin ou si pesmet si se prajesc in ulei incins.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... les gestes" - scrisa de - Le Cordon Bleu - Academie d'art culinaire de ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... un pui valdostana sau un cordon bleu... Acusica ne rupem in ...
Reţetă de pe bucatarialuiflorian.blogspot.com
... pe francezii de la Le Cordon Bleu (celebra scoala culinara franceza ... pe francezii de la Le Cordon Bleu (celebra scoala culinara franceza ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... sectionarea fileurilor pentru snitele si cordon-bleu  sunt mai ieftine, au ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... bucatareasa "si , hop greseala cu cordon bleo.Gata mi-am zis ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Ingrediente: 1 piept pui (cca 1 kg) 4 felii cascaval 4 felii sunca presata 3 oua 100 gr faina 200 gr pesmet sare, piper, usturoi granulat Mod de preparare Feliem pieptul de pui si il batem bine cu ciocanul de snitele. Eu am obtinut patru felii aproximativ egale. Peste pieptul de pui asezam mai intai felia de sunca presata apoi pe cea de cascaval. Atat sunca presata cat si cascavalul trebuiesc taiate subtiri ca sa putem rula pieptul. Rulam strans fiecare felie si le prindem cu scobitori ca sa...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Pentru Cordon Bleu se ia carne de vitel, dar se poate ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 piept mare de pui dezosat sau file de porc Cateva ciuperci proaspete sau conservate 300 gr cascaval taiat felii pentru Sandwich 300 gr sunca presata sau muschi 2-3 oua, faina si pesmet pentru prajit Condimente, sare si piper 1 ardei capia rosu Putin mustar Pieptul se taie in felii mai mari, se pune fiecare bucata intr-o punga de plastic si se bate usor cu ciocanul de snitele ca sa se intinda. Condimentam carnea, ungem fiecare portie cu mustar, asezam o felie de cascaval, una de sunca,...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Se bat bine feliile de carne si se presara pe ambele parti piper si boia. Pe fiecare jumatate de felie se aseaza cate-o felie de sunca si una de cascaval, dupa care carnea se pliaza in doua si se fixeaza cu scobitori. Se dau apoi, pe rand, prin faina, ou si pesmet (care se apasa bine cu degetele), se lasa putin sa se odihneasca si se prajesc 5 minute pe fiecare parte, mai intai la foc iute, apoi la foc potrivit. Cand s-au rumenit frumos, se scot pe un platou, se garnisesc cu felii de lamaie...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... como si queremos hacer un cordon, de otro modo no se ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... retete al celor de la Cordon Bleu, reputatul institut gastronomic parizian ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro