Cauta in 21.308 retete
... moment, le stropim cu putin coniac si adaugam cateva frunze de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se raceasca apoi se adauga coniacul (2 sferturi de pahar de vin ... in cafeaua (deja rece) cu coniac si se aseaza pe tava ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pentru creveti, preparat din maioneza, ketchup, coniac si sos de portocale ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la racit. Cand e rece adaugam coniacul. Taiem blatul in trei. Pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... adauga smintina si romul (sau coniacul). Se amesteca bine. Fileurile de ... smintina, 3 linguri de rom sau coniac (facultativ). Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 l vin alb, 250 gr. zahar, coaja de la o lamiie, 2-3 varfuri de cutit de cuisoare, 50 ml coniac Mod de preparare: Se amesteca toate ingredientele (in afata de coniac), se fierbe inainte de a se servi, se adauga coniacul si se da la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... vita, ciuperci albe, cartofi, 2 morcovi, 1/2 l coniac, 1/2 l vin de masa rosu, ceapa ... , cuisoare. Se toarna peste carne coniacul si se acopera cu nylon ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... un miel, un paharel de coniac Mod de preparare: Se fierb ... , verdeata si un paharel mic coniac. Se unge o tava (ca de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
700 gr. ciocolata, 2 oua, 2 plicuri zahar vanilat, 200 gr smantana, un paharel de coniac sau lichior, alune simple Mod de preparare: Se topeste ciocolata pe baie de aburi, galbenusurile se amesteca cu zaharul vanilat si cu smantana, albusurile se bat spuma si se adauga la galbenusurile amestecate impreuna cu ciocolata topita si cu coniacul. Se amesteca bine si se lasa la frigider 4 ore. Mod de servire La servire, se pun deasupra alunele bine prajite
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... lapte, 250 g zahar pudra, 1 lingura coniac sau lichior, 1 esenta vanilie, 6 galbenusuri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... din compot, 500 g urda, 2 linguri coniac, 1 lingura esenta de vanilie, 4 galbenusuri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de peste 1 kg., 4 linguri de coniac, 1 pahar de vin alb sec ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... 5 min., dupa care se adauga coniacul si se reduce focul. Cind ... taiate 1 ardei verde iute, 1/2 cana coniac, 1 1/2 cana smintina, 1 cana lapte, 4 oua ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... rosu amestecat cu 50 ml coniac. Se lasa sa fiarba pana ... , cascaval, vin rosu, 50 ml coniac, putin unt pentru calit ciuperci ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de zahar, un paharel de coniac, o lingura de faina, o lingura de ... , sucul de la portocale si coniacul. Se potriveste de sare. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se amesteca zaharul cu otetul, se caramelizeaza si se stinge cu vin alb sec, sos Madeira, zeama de lamaie si portocale, dupa care se gusta. Se leaga cu o lingurita de amidon si se mai adauga cateva picaturi de coniac, dupa gust. Se serveste la friptura de pasare. - Sucul de la 2 portocale, sucul de la 2 lamii, 10 ml coniac, 1 lingurita de amidon, sos Madeira (din comert), 50 ml otet, 100 ml vin alb sec. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca iaurtul cu vinul si zaharul, cu romul, fructele strivite si gelatina dizolvata. Se pune in forme si se ingheata. - 1 cutie (borcan) mare cu iaurt, 1 pahar de vin (in care s-au pus 2 lingurite de zahar), 1 lingurita de rom sau coniac, 300 g fructe strivite (capsuni, zmeura, visine), 2 foi de gelatina. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... crema de oua, impreuna cu coniacul, coaja rasa de portocala, biscuitii ... . Se pun pe foc zaharul, coniacul si zeama de portocala si ... , 1/2 plic praf de copt, 6 linguri coniac, 1 portocala, grasime pentru forma. Glazura ... coaja), 250 g zahar, 12 linguri coniac, 1/4 l zeama de portocala. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... in patru, se stropeste cu coniac, i se da foc si se ... g dulceata de caise, 50 ml coniac, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 cutie (borcan) mare cu iaurt, 1 pahar de vin (in care s-au pus 2 lingurite de zahar), 1 lingurita de rom sau coniac, 300 g fructe strivite (capsuni, zmeura, visine), 2 foi de gelatina Mod de preparare: Se amesteca iaurtul cu vinul si zaharul, cu romul, fructele strivite si gelatina dizolvata. Se pune in forme si se ingheata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com