Cauta in 49.928 retete
Pandispanul se taie in forma de inimioara si se insiropeaza cu compot de caise. Margarina moale se mixeaza cu zaharul pudra, laptele si zaharul vanilat pana devine pufoasa. Cu aceasta crema se umple pandispanul si se imbraca. Gelatina se prepara dupa instructiunile de pe plic si se toarna peste inimioarele rezultate. Inimioarele se tin la rece o ora, apoi se orneaza cu frisca dupa preferinte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ardei capia(rosu) 1 1/2 ulei (pt prajit)1/2 ulei (pt deasupra in borcan ... fiert din noua un pic pt a obtine un bulion proaspat.Adaugam ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
si pt ca v-am povestit despre sfecla rosie am sa scriu ... . Dupa ce a stat cateva minute pt asi trage aroma eu am ... hrean pe feliile de sfecla pt ca hreanul meu a fost foate ... la rece este foarte buna pt consumul in urmatoarele zile. Daca ... o pastram mai mult timp sau pt iarna se pune sfecla fierbinte in borcane si se sterilizeaza prin ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... de tomate...........sau chiar bulion.(sant rosii decojite si puse pt iarna) Vinetele dupa ce sant curatate si scurse sa ramana 2,5 kg ... bucatarie) se pun pe o farfurie( pt a nu va arde la man ...
Reţetă de pe dragomirnadina.blogspot.com
... 08:24 30 sept.2012 Si eu pregatesc ardei copti pt.iarna. Dupa ce ii curat ,pun peste sare si otet dupa ... 07:13 Se mentine peste iarna fara a fierbe borcanele la bain ...
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
... _i se pune in cmar. Iarna se desface borcanul _i se scoate din compot dup necesitate, legandu-se apoi ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Folosesc borcane de 800g cu filet, pe care le umplu cu boabe de struguri, fara samburi si fara coji, pregatite dupa metoda folosita la dulceata de struguri. Dar nu umplu borcanele la maxim, ci las spat ...
Reţetă de pe www.retetelebucatarului.ro
Ingrediente necesare 5 kg prune, 2 kg zahr, 0,500 litri alcool sau coniac, rom. Se spal prunele, se rup in dou, se scot samburii. Se pun in borcane umplandu-se cam 3/4 . Se prepar un sirop, dup gust de legat _i se toarn peste prune in borcane. In fiecare borcan se toarn cate un phrel de alcool. Se acoper borcanele cu celofan dublu, din care prima foaie s fie udat cu ap _i se leag cu o sfoar ud care s inconjoare strans gura borcanului de 3-4 ori. Se pun in baia de ap _i se...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Ingrediente necesare 2 kg caise, 1 kg zahr, zeam de lmaie, 2 pahare ap. Se spal caisele, se scot samburii _i se a_eaz in borcane una peste alta, fr s rman spacii libere. Se prepar un sirop din zahr _i ap _i se toarn peste caise, in borcane. Se acoper cu celofan dublu, prima foaie s fie ud _i se leag bine cu sfoar care s inconjoare gura borcanului de 3-4 ori. Se a_eaz borcanele in baie de ap _i se pun la fiert pentru 12-15 minute din clipa cand apa a inceput s fiarb....
Reţetă de pe www.retete-online.com
Ingrediente necesare 1 kg mere, 500 g zahr, 2 ce_ti cu vin, 2 ce_ti cu ap, zeam de lmaie. Se curc merele, se taie sferturi _i se scot samburii, se pun in ap cu zeam de lmaie, se adaug vinul, zahrul _i se pune la fiert. Cand merele sunt fierte, se scot, se a_eaz in borcane, iar siropul se fierbe pan se leag foarte bine, ca pentru _erbet. Apoi se toarn in borcane, peste mere. Cand s-a rcit, se leag cu celofan. Va dorim pofta mare Politica de confidentialitate Alte retete online
Reţetă de pe www.retete-online.com
Ingrediente necesare 1 kg pere, 1 kg zahr, 1 litru ap. Se curc perele de coaj _i samburi _i se pune la foc mic, intr-o cratic cu ap _i zahr. Dup ce incepe s fiarb se d la foc iute _i se las s fiarb pan se leag siropul. Se pune apoi in borcane _i cand se rce_te se leag cu celofan. Va dorim pofta mare Politica de confidentialitate Alte retete online
Reţetă de pe www.retete-online.com
Iti trebuie: 200 g visine conservate pentru prajituri 1 cutie de compot de ananas 1 borcan compot de pere 1 borcan compot de gutui 100 ml frisca lichida 200 g piscoturi de sampanie. Pregatesti asa: Intr-un castron pui visinele fara samburi, fructele din compot, cate 2-3 linguri de zeama din fiecare compot si le amesteci usor. In boluri mai mici pui salata de fructe, ornezi cu frisca lichida batuta bine,...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... g biscuiti simpli 200 g visine din compot. Pregatesti asa: Topesti ciocolata si ... carora pui cate o visina din compot. Treci bulgarasii prin biscuiti si ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Ingrediente Pentru 2-3 ridichi de iarna se pun 4-5 morcovi, 2 linguri otet si 3 linguri de ulei Mod de preparare Ridichea de iarna si morcovii se curata, se spala si se taie marunt sau se dau pe razatoare. Se pun apoi in salatiera, se presara cu patrunjel verde tocat, se sareaza, se adauga otet si ulei. Se recomanda sa se stoarca ridichea inainte de a o amesteca cu morcovii, pentru a indeparta zeama ei amara.
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
2-3 buc. ridichi de iarna, 4-5 buc. morcovi, 2 linguri otet, 3 linguri de ulei Mod de preparare: Ridichea de iarna si morcovii se curata, se spala si se taie marunt sau se dau pe razatoare. Se pun apoi in salatiera, se presara cu patrunjel verde tocat, se sareaza, se adauga otet si ulei. Se
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 portocala, 1/4 ceasca zahar pudra, 2 linguri gelatina de coacaze, 1 borcan compot de cirese, 1 lingurita nuci taiate, 2 mere, 50g stafide, 100g frisca Mod de preparare: Portocala taiata feliute subtiri se amesteca cu zaharul, ciresele din compot, merele taiate cubulete, stafidele oparite, gelatina de coacaze si nucile. Se asaza intr-un castron. Se acopera cu frisca. Se tine la rece o ora.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Compotul de cirese este foarte gustos si usor de facut,fiind ... poate servi rece dar si pentru cele de iarna. Mareste poza " Compot de cirese. " Ingrediente 1 kg cirese 750 ml apa ... -le sa se raceasca. In cazul in care preparati compotul pentru iarna, adaugati ciresele cu zahar si apa in borcane si ... steriliza. Menciuni Daca doriti ca compotul sa fie mai putin dulce ...
Reţetă de pe www.retete-on-line.ro
... , 4 lg apa fierbinte, 500 gr zarzare zahar vanilat bourbon, 1 lgt praf ... de copt se aseaza deasupra zarzarele trecute prin putina faina si ... si retete culinare. prajitura cu zarzare , prajitura pufoasa , prajituri , prajituri bune ... , retete torturi prajituri , vanilie , zarzar , zarzare Navigare in articole Clatite cu ... a iesit delicioasa .Gustul acrut al zarzarelor i-a dat o savoare...
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
... astazi: o salata de fructe de iarna. Este super-usor de facut ... , plus ceva fructe din conserva (compot sau in sirop). Fata de ...
Reţetă de pe gurmandino.ro
Ingrediente Pentru 2-3 ridichi de iarna se pun 4-5 morcovi, 2 linguri otet si 3 linguri de ulei Mod de preparare Ridichea de iarna si morcovii se curata, se spala si se taie marunt sau se dau pe razatoare. Se pun apoi in salatiera, se presara cu patrunjel verde tocat, se sareaza, se adauga otet si ulei. Se recomanda sa se stoarca ridichea inainte de a o amesteca cu morcovii, pentru a indeparta zeama ei amara.
Reţetă de pe culinar.hi24.ro