Cauta in 21.308 retete
Coji:se pun pe foc apa si uleiul pana dau in clocot.se adauga faina si se da jos de pe foc.se amesteca pana se inglobeaza toata faina.se lasa la racit,apoi se adauga ouale,unul cate unul.se pun in tava la copt cu forma sau cu lingura. Crema:se pregateste budinca,conform instructiunilor de pe plic. Glazura:se pregatesteglazura,conform instructiunilor de pe plic. Se umplu cojile,apoi se dau prin glazura
Reţetă de pe retete.eva.ro
... foc mai mic pana ce cojile capata o culoare aurie si sunt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: (pentru 12 bucati) pentru coji: 150 ml apa 75 ml ... pojghita si o lasam sa se raceasca. Taiem in doua cojile de eclere. Le umplem cu crema de vanilie. Batem firsca lichida ... cu frisca lichida si glazuram eclerele. Dam la frigider pana se ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... unt ! Decor : frisca cu bombonele sidefate! 11. Felicia Maciuca-Eclere inimioara Coji: 250 ml apa,100 ml ulei, 4 oua, 150 g faina ... .180 grade si se coc cojile 20-25 minute fara a deschide ... untul frecat spuma si esenta. Cojile se taie in doua pe ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com