Cauta in 141.526 retete
... . Pentrudiversificare, n-ar strica sa serviti o ciulama, dar nu uitati ca ceamai ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... acest caz, la servire, in ciulama se pot adauga si morcovi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 1/2 kg ciuperci albe de pdure sau de cultur, 50 g unt, 25 g fin, 100 ml smintin, o ceap, mrar, ptrunjel, piper, sare Mod de preparare Ciupercile, curatate si bine spalate, se taie in felii mari si se fierb acoperite, 30 minute, intr-o cratita cu 1/4 l apa clocotita, la foc mic, impreuna cu ceapa taiata in sferturi, pina cind ciupercile se moaie bine, scotindu-se apoi ceapa. Faina se freaca cu o lingura de apa rece desertindu-se peste ciuperci cu care se amesteca, lasind...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
ciulama de pui cu ciuperci Ingrediente 2 buc piept pui , 2 cutii ciuperci ...
Reţetă de pe www.egustos.ro
... : Timp necesar: 15 minute Portii: 4 Ciulama de ciuperci Ingrediente 2 linguri cu ...
Reţetă de pe www.vulpeabucatar.com
Anghemaht Ingrediente 500g carne, 50ml ulei, 2 linguri faina, 2 lamai, sare Mod de preparare Carnea se taie in bucati mici si se inabusa in grasime sau ulei. Se muta intr-un vas mai mare, se acopera cu apa si se lasa la fiert. Din faina se pregateste un sos asemanator cu cel de la ciulama, insa mai subtire.
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... din dovlecel Chili con carne Ciulama de ciuperci Coaste cu sos ...
Reţetă de pe www.vulpeabucatar.com
... fiarba pana se face ca o ciulama. Se raceste aceasta compozitie peste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ulei, pregatiti un sos alb (ciulama) mai legat, pe foc mic ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... amesteca sa se omogenizeze ca o ciulama mai subtire. Dupa ce da ... mai este cazul. Carnea din ciulama se mananca separat, dupa ce ...
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro
Intr-un vas punem la incins uleiul si adaugam zarzavaturile taiate cubulete mici cu putina sare si lasam sa se caleasca cateva minute la foc foarte mic . Dupa aceea adaugam bucatile de pui si lasam la foc mic cu sare si piper pret de cateva minute. Adaugam apoi boia si apa fierbinte cat sa treaca peste pui si lasam cu capac si la foc mic. Pe masura ce fierbe mai adaugam apa fierbinte, daca scade apa, si lasam sa fiarba incet pana este gata puiul, mai condimentam daca trebuie.. Intr-un bol ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... untul cubulete si adauga peste ciulama. Taiati marunt mararul si patrunjelul ...
Reţetă de pe www.retete-sanatoase.ro
... pui smantana supa de pui O ciulama proaspata si delicata in care ... de mazare si ardei copt. Ciulama de pui cu ardei copt ... merita incercata macar o data. Reteta: Ciulama de pui cu mazare si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... preparare incercati aceasta reteta de ciulama de pui. Mareste poza " O farfurie cu ciulama de pui. " Ingrediente 1 pui mediu 100 g unt 150 g faina ...
Reţetă de pe www.retete-on-line.ro
... amidonul si il turnam peste ciulama, amestecand incontinuu apoi adaugam smantana ... Incearca si urmatoarele retete deosebite: Ciulama de Hribi Orez cu Legume ... amidonul si il turnam peste ciulama, amestecand incontinuu apoi adaugam smantana ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... faina si se adauga peste ciulama. La sfarsit se adauga frunze ... Incearca si urmatoarele retete deosebite: Ciulama de Hribi Zacusca Piept de ... faina si se adauga peste ciulama. La sfarsit se adauga frunze ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Ciulama de ciuperci cu masline pe pat de mamaliguta este o mancare ... . Pisam usturoiul si-l adaugam la ciulama de ciuperci si cand au ... mararul marunt si punem in ciulama (optional, daca nu, folositi mararul ...
Reţetă de pe www.culinar.ro
... la gust cum este aceasta ciulama cu pipote si ciuperci. Mareste poza " O portie apetisanta de ciulama cu pipote si ciuperci, alaturi de ... focul. Puneti cate o portie de ciulama in farfurii si decorati cu ... marunt. Menciuni Serviti o portie de ciulama alaturi de mamaliguta calda. Timp ... Fotografia prezentata in reteta de Ciulama cu pipote si ciuperci apartine ...
Reţetă de pe www.retete-on-line.ro
Se curata cartofii, se taie feli rotunde mai grosute si se fierb în apa cu sare, fara sa se sfarâme. Separat se face un sos alb, dintr-o lingura de unt si faina, care se stinge cu apa în care au fiert cartofii. Se adauga brânza rasa. Se toarna sosul peste cartofii scursi de apa si se da câteva minute la cuptor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... afumat. Mareste poza " O portie de ciulama ci piept afumat si una ... Fotografia prezentata in reteta de Ciulama cu piept afumat apartine Madi ...
Reţetă de pe www.retete-on-line.ro