Cauta in 49.729 retete
... ciorbita este oricand binevenita pentru toata lumea, chiar si cei care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
se prepara super simplu si rapid!! dovlecei se taie cubulete si se pun in apa fiarta impreuna cu brocoli si cu spanacul,se adauga delikat dupa gust si 1 lingurita de ulei de masline...se lasa la fiert 15 -20 min eu ii fac fetitei mele in varsta de 2 anisori si jumatate..e foarte bogata in fier ..uneori mai pun si cateva paste in ciorbita...din acelea ff mici in forma de litere de la panzzani
Reţetă de pe retete.eva.ro
... minute. Se adauga rantasul la ciorbita, se potriveste de sare si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/4 kg carne de vacuta, 1 conopida mica, 1 ceapa mica, 2 morcovi mici, 1 patrunjel mic, 1 ardei verde mic, 1 lingura otet, 3 linguri bulion, sare, vegeta, piper alb, tarhon, leustean, 2 catei usturoi Mod de preparare: Se pune la fiert carnea de vacuta in apa rece cu 1/2 lingura vegeta. Cand este aproape gata, se adauga ceapa taiata in 6, morcovii si patrunjelul rasi, ardeiul taiat felii subtiri. Peste 10 minute se pune si conopida, si peste 5 minute otetul si bulionul. La sfarsit, se adauga...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente necesare Ingrediente: 1 morcov, 1 telina, 1 sfecla mica, 2-3 fire ceapa verde, 1-2 fire usturoi verde, hrean ras, loboda, leustean, stevie, tarhon, patrunjel, marar. Preparare: legumele se rad fin (pe razatoarea mica) si se taie marunt verdeturile si ceapa. Toate legumele si verdeturile se pun la macerat pAna a doua zi intr-un litru de bors proaspat. A doua zi se adauga 1 litru de apa fiarta si racita, rosii decojite si taiate marunt (sau suc de rosii), sare, piper, cimbru. Se ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Una dintre cele mai iubite ciorbite romanesti, ciorba de perisoare are ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ciorbita usoara, primavaratica, in care puiul zburda prin salata in supa ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... legumele iar inainte de a lua ciorbita de pe foc se fac ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... asta acum fiindca eu servesc ciorbita cu extra chili , ca sa ...
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro
... asta acum fiindca eu servesc ciorbita cu extra chili, ca sa ...
Reţetă de pe www.e-retete.ro
... de concentrat la litru de ciorbita - si dupa ce mai fierbe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ciorbita savuroasa si foarte hranitoare. Avem nevoie de: - 500 gr carne ...
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com
... patrunjel proaspat tocat si voila, ciorbita de pui...Am pregatit-o rapid ... un ardei iute pregatit langa ciorbita asta, next to botlle of ...
Reţetă de pe www.dulcegarii-culinare.ro
Iti trebuie: 500 g fasole boabe alba (pe care o pui de seara la inmuiat) 4 litri de apa 6 linguri de ulei 4-5 morcovi 3 cepe 1 radacina patrunjel 1 radacina telina 2 catei de usturoi sare piper boia 200 g taitei sau tascute Pregatesti asa: Pui fasolea in apa fiarta, adaugi sare si o lasi sa fiarba. Cand e aproape fiarta, adaugi zarzavatul, o ceapa, sare si piper. Cand totul este fiert, strecori supa, iar zarzavatul il tai cubulete si-l adaugi in supa in care ai pus si taiteii. Adaugi si 2 ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Iti trebuie: 500 g piept de pui 2 morcovi 1 radacina patrunjel 1/2 telina 2 linguri ulei 2 ardei grasi 3 cartofi potriviti 2 cepe sare 175 g rosii in bulion bors dupa gust Pregatesti asa: Speli pieptul de pui, il tai bucati si il pui la fiert in 2-3 litri de apa cu putina sare. Aduni spuma formata si lasi sa fiarba circa 20 de minute, la foc mic. Cureti zarzavaturile si le tai cubulete. Le calesti in ulei cateva minute impreuna cu ceapa tocata marunt si le adaugi in supa de carne. Cand carnea...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Iti trebuie: 1 pulpa mica de miel 2 morcovi 1 radacina patrunjel 1 radacina pastarnac 1 telina mica 2 cepe 3 cartofi 300 ml smantana 3 galbenusuri 3 linguri zeama de lamaie patrunjel verde sare piper. Pregatesti asa: Asezi pulpa de miel la fiert in trei litri de apa si un praf de sare. Inlaturi cu grija spuma formata si lasi carnea sa fiarba circa 30 de minute, apoi adaugi zarzavaturile curatate si taiate marunt. Continui fierberea pana cand carnea este bine patrunsa si se desprinde usor de...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Ce faci daca te trezesti la 5 dimineata si nu mai ai somn? Te apuci de o maneca, te dai jos din pat si-ti faci de lucru. Apoi te uiti prin frigider si impovarata de gandul ca n-o s-aveti nimic de papa, cand va-ntoarceti de la job, pui o cratita cu apa pe foc, in care trantesti doua piepturi si doua copane de pui, de tara (scoase cu inspiratie din congelator cu vreo 7 - 8 ore inainte), s-apoi te uiti la televizor sau te maimutaresti prin oglinda, sa nu sperii the Beast, tu Beauty fiind.. Dupa...
Reţetă de pe www.dulcegarii-culinare.ro
Iti trebuie: 1 fitofag de 1,5 kg 2 linguri ulei 3 morcovi 1 fir de praz 2 cepe rosii 1 ardei capia 2 cartofi 250 ml pulpa de rosie 2 tije de telina marar verde patrunjel verde sare piper 500 ml bors. Pregatesti asa: Tai ceapa marunt, prazul rondele, morcovii, ardeiul si cartoful cubulete. Le calesti cu doua linguri de ulei, trei linguri de apa si un praf de sare, amestecand pana se inmoaie. Adaugi tijele de telina taiata rondele si pulpa de rosii, acoperi cu 2-3 litri de apa si lasi sa fiarba...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Iti trebuie: 500 g pulpa de vita 3 morcovi 1 radacina patrunjel 100 g telina 2 cepe 100 g mazare 200 ml pulpa de rosii 1 lingurita leustean zeama de la o lamaie sare piper. Pregatesti asa: Portionezi carnea, o acoperi cu apa rece, adaugi putina sare si o lasi sa fiarba, indepartand cu grija spuma formata. Cand carnea este aproape fiarta,adaugi zarzavaturile curatate si taiate cubulete (fara mazare). Morcovul il poti taia bastonase. Lasi sa fiarba 15-20 de minute, dupa care adaugi pulpa de...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Iti trebuie: 3 morcovi 2 cartofi mari 1/2 telina 1 legatura ceapa verde 1 fir usturoi verde 1 ardei gras 3 lingurite orez 150 ml suc rosii 1 legatura patrunjel 2 linguri ulei sare. Pregatesti asa: Cureti toate legumele si le tai marunt sau le razi, dupa preferinta. Calesti morcovii si telina in ulei, stingi cu 3 litri de apa si lasi sa fiarba la foc potrivit. Cand incepe sa clocoteasca, adaugi ceapa si usturoiul, ardeiul si potrivesti gustul de sare. Lasi sa fiarba 15 minute, apoi adaugi ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro