Cauta in 21.294 retete
... . In fapt, este o supa de vaca cu taietei. Nu se prepara ... macinat. Preparare: Taie carnea de vaca in fasii subtiri si pune ... de concentrat de carne de vaca pentru gust). Fierbe taieteii, toaca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de pui sau piept de vaca, cu oase sau fara, trei ... in 30, iar cea de vaca in 60 de minute. - Cand ... o mana de verdeata proaspata. - Serveste ciorba fierbinte cu o lingura de smantana ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . carne de vitel sau de vaca, 1/2 buc. morcov, 1/2 buc. radacina patrunjel ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... zeama de lamiie. Cind clocoteste ciorba, se adauga orezul fiert si ... spinarea unei pasari, 2-3 oase de vaca, 1 buc. morcov, 1/2 buc. radacina de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... spinarea unei pasari, 2-3 oase de vaca, 1 buc. morcov, 1/2 buc. radacina de ... varza fiarta separat. Cind clocoteste ciorba, se adauga orezul fiert si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... taie 1 kg de carne de vaca in bucati potrivite si se ... clocote. - 1 kg de carne de vaca, sare, o ceapa mijlocie, un morcov ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de lamiie. - 100 g carne de vaca, 1/2 buc. morcov, 1/2 buc. patrunjel, o felie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fiarba 10 minute. Strecuram apoi ciorba in alta oala, adaugindu-i un ... supiera 2-3 linguri smintina, se pune ciorba peste ea. Se serveste cu ... orez fiert. - 1/2 kg carne de vaca (pulpa sau cu os), 1 radacina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... orezul este fiert, se potriveste ciorba de sare, se trage oala ... tocat. - 500-600 g carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... substanta acra, completind lichidul, ca ciorba sa fie potrivit de deasa ... faina (10 g la litrul de ciorba). Faina se freaca cu 1-2 linguri ... rece si se pune in ciorba sa fiarba citeva clocote. Se ... rece, se dilueaza cu putina ciorba fierbinte si se toarna peste restul de ciorba cu care se amesteca si apoi se sareaza ... putin si se desarta peste ciorba. Pentru gust mai picant,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si patrunjelul verde tocat Aceasta ciorba se poate face si cu bors. - 1/4 kg carne de vaca, 1/4 kg carne de porc, 1,5 l zeama ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - 3 l apa, 1/2 kg carne grasa de vaca, 1/2 kg rosii, 1 morcov mic, 1 patrunjel ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g carne de vitel sau de vaca, 1/2 morcov, 1/2 radacina patrunjel, 1/2 ardei gras ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... romanesti (si borsuri totodata), ciorba de vita provine din Moldova, dar ... regaseste in toate regiunile Romaniei. Ciorba de leac, de zi cu ... : 500-600 grame piept de vaca 2 morcovi potriviti 2 linguri de ulei ... pana fierbe, separat). Dupa ce ciorba a dat cateva clocote impreuna cu ... taieteii si leusteanul tocat. Serviti ciorba, fierbinte, cu verdeata proaspat tocata ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de grame de carne de vaca, un morcov, o ceapa, un dovlecel ... masina de tocat carnea de vaca si caleste-o in putin ulei ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vasul cu carne. Se lasa ciorba sa fiarba incet, in vas ... de fundul vasului. Se acreste ciorba cu borsul fiert separat, se ... -l de pe flacara. Se drege ciorba cu galbenus de ou si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 kg burta, zarzavat de supa, sare, otet, 1 ou, patrunjel verde, 1 capatina usturoi, 1 cescuta orez Mod de preparare: Se alege partea cea mai groasa a burtii - muche de burta - se spala in multe ape, se opareste cu apa clocotita cu otet si apoi se pune la fiert cu zarzavat. Se taie fisii ca taiteii si se pun in zeama in care a fiert, cu o cescuta de orez. Se fierbe pana se moaie orezul. Se drege cu ou batut si patrunjel verde tocat fin. Cine doreste o poate acri cu otet. Burta fierbe foarte...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se spumeaza mereu, pentru ca ciorba sa ramina limpede. Cind e totul ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fi si de miel sau vaca) in bucati potrivit de mari ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Amesteca sucul de morcov cu verdeata, brânza de vaci, migdalele, cateii de usturoi, uleiul cu sare, curry si mierea. Se amesteca cu mixerul si apoi se adauga ceapa. Se presara fulgii de ovaz deasupra si se poate servi.
Reţetă de pe retete.eva.ro