Cauta in 141.553 retete
... minute dupa care se pun urechiusele sau orice alte paste fainoase ... mai da un clocot si ciorba e gata,se stinge focul Se ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Nu este foarte greu de facut, se spala bine carnea, daca este de casa, se desareaza in putina apa calduta, totusi este mai sarata decat de la magazin. Se pune la fiert in 3 l de apa cand este fiert, se scoate si se taie bucatele. Intre timp taiem legumele marunt si le calim in 2 linguri de ulei, cca 5 min, apoi adaugam in oala. Adaugam si carnea si mai lasam la fiert 20 min. Intre timp fierbem pastele al dente dupa instructiuni ( eu am folosit lasagne) si le trecem sub un jet de apa rece....
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... mai ingusti ,lascute(patrate)sau urechiuse(asa se zicea la bunica la tara). Urechiusele se taie cate un patrat ,se prind 2 colturi ... se lasa pana a doua zi la uscat.Urechiusele se folosesc in ciorba de fasole ,merg perfect. Deci, se taie ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro