Cauta in 21.308 retete
Se incalzeste intr-o oala, supa de pui, apoi se amesteca intr-un bol carnea cu branza parmesan, oul, firimiturile de paine, patrunjelul, sarea si piperul. Se da supa in clocot, apoi se fac din amestecul obtinut bilute mici, care se pun in supa. Se fierbe totul pana cand acestea incep sa se ridice la suprafata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se adauga carnea de pui, apa, ceapa, piperul boabe si sarea ... linguri. Se pun bucatile de pui pe un tocator. Se strecoara ... lasa focul la mic. Când puiul este suficient de rece, scoate ... 7 si 9 minute. Se adauga si puiul maruntit. Se da focul la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... dar grea pt bila 2 bucati spate de pui 1 bucata piept de pui cu os 2 radacini mari patrunjel 2 radacini mari pastarnac 1 telina cu ... si restul in patru. Spumam ciorba si punem legumele in oala ... ce au fiert legumele strecuram ciorba prin sita si tifon. Carnea ... si se pune inapoi in ciorba. O parte din legume se baga ... blender cu putina zeama din ciorba. Se pune acest piure...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... ceapa, cartofii cuburi si le pui la fiert cu mazarea. Cand ... si piper si mai dai ciorba in cateva clocote. O dai apoi ... il poti folosi sa dregi ciorba. - 1 mina de mazare, 1 mina de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se incalzeste intr-o oala, supa de pui, apoi se amesteca intr-un bol carnea cu branza parmesan, oul, firimiturile de paine, patrunjelul, sarea si piperul. Se da supa in clocot, apoi se fac din amestecul obtinut bilute mici, care se pun in supa. Se fierbe totul pana cand acestea incep sa se ridice la suprafata. Timp de preparare: 40 de minute Portii: 4
Reţetă de pe retete.eva.ro
... taiati cuburi si supa de pui. Aduceti la fierbere, fierbeti la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ncalzeste supa de pui într-o crtita, pâna când începe sa fiarba ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mari si cubul concentrat de pui. Dupa ce legumele s-au fiert ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... putere maxima. Încalzeste supa de pui, adauga amestecul de unt, faina ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se taie puiul in bucati nu prea mari ,se spala si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste împreuna supa de pui, dovleacul, ceapa, cimbrul, usturoiul, sarea si piperul pâna ajunge la fierbere, apoi da focul mic si lasa-l sa fiarba neacoperit timp de 30 de minute. Dupa aceea, foloseste un blender pentru amestecul obtinut pâna ajunge o pasta omogena si cremoasa. Pune din nou la fiert la foc mic si lasa-l înca 30 de minute neacoperit. Adauga apoi smântâna si toarna supa crema obtinuta în boluri speciale. Se orneaza cu patrunjel sau seminte de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... o parte din supa concentrata de pui sau apa, mixând cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toaca morcovii, ceapa, telina, rosiile din conserva, pastaile de fasole si ardeii si pune-le într-o oala mare. Adauga sucul de rosii, supa de vita sau pui si suficienta apa pentru a acoperi cu patru degete legumele. Fierbe pâna când legumele se înmoaie. O poti pastra la frigider timp de câteva zile.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Caleste ceapa cu uleiul într-o oala la foc mediu. Adauga apoi faina, mestecând, si apoi urmatoarele 6 ingrediente. Mesteca pâna când supa devine cremoasa. Se reduce focul si se mai lasa 10 minute, mestecând. Adauga apoi brânza si smântâna. Lasa pe foc pâna când se topeste brânza. Se serveste calda.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune ceapa, cartofii si supa într-un vas la fiert. Lasa aproximativ 15 minute dupa ce a început sa fiarba, la foc mediu. Strecoara supa si pune legumele si laptele evaporat în blender si lasa-le pâna obtii o crema. Toarna crema peste supa si adauga untul, sarea si piperul. Da focul la minim si lasa la încalzit. Se poate servi fie fierbinte, fie rece. Orneaza cu felii de ceapa verde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Curata ceapa verde de radacini si înjumatateste-le pe lungime. Pune-o la cuptor timp de aproximativ 10-15 minute la foc mediu pâna când se înmoaie si devine frageda. Între timp, pune pe foc o tigaie cu ulei de masline si adauga cartofii taiati cuburi, sare si pieper. Lasa-i pe foc pâna se înmoie, aproximativ 10 minute. Adauga apoi vinul alb, se amesteca un minut, dupa care se pune si supa. Se lasa amestecul sa fiarba, dupa care se lasa la foc mic si se mai adauga sare daca mai e...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o tigaie, încalzeste uleiul de masline si caleste usturoiul si ceapa. Adauga supa, cartoful, broccoli si lasa-l la fiert. Da apoi focul mic si mai lasa la foc aproximativ 15 minte, pâna legumele devin moi. Pune amestecul obtinut în blender pâna obtii o supa. Toarna supa iar în tigaie si încalzeste-o. Adauga dupa gust sare, piper si nucsoara.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-o oala se pune la fiert supa (sau apa) si când da în clocot se pune orezul si se lasa si el sa fiarba 20 minute. Intre timp, se amesteca iaurtul, faina si un galbenus. La urma, se pune încet supa amestecând si diluând. Apoi se toarna în supa si se lasa sa fiarba circa 10 minute. Se potrives­te de sare si se serveste cu menta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spala bine conopida si rupe-o în mai multe buchetele. Topeste untul într-o oala si caleste conopida timp de cinci minute. Dupa ce fierbi mazarea, toarna supa, pune sare si piper dupa gust, si pune-o pe foc. Când ajunge la punctul de fierbere, redu focul si mai las-o la fiert timp de 20 de minute. Între timp, taie baconul în bucatele mici si caleste-l în ulei. Paseaza bine conopida, pune-o iarasi pe foc, adauga smântâna, amesteca din nou, iar când supa începe sa clocoteasca ia-o de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie legumele cubulete. Toaca marunt varza. Pune-le la fiert, împreuna cu frunzele de dafin, în supa clocotita. Adauga sare dupa gust. Lasa la fiert 30 de minute, apoi adauga boabele de fasole si pastele fierte. Lasa sa mai dea în câteva clocote apoi ia oala de pe foc si adauga patrunjelul tocat. Se serveste cu parmezan ras presarat deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro