Cauta in 79.993 retete
... 10 portii: 150 g ficat de pasare o legatura patrunjel verde 150 g carne ... se taie cubulete, ficatul de pasare si ceapa se toaca marunt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pentru 5 portii: 300 g carne de pasare o ceapa mica rosie 150 g carne ... un ou Pregatire: Carnea de pasare, carnea de porc degresata si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente Maruntaie de pasare , sau piept de vita, morcov, patrunjel, telina ... carnea; daca fierbe mai mult ciorba scade).Zarzavatul si ceapa, rase ... fiarba circa 30 minute; apoi ciorba se acreste dupa gust.Daca ... foc, se drege, ca si ciorbele precedente si se sareaza.Pentru ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... perisoare Cuvinte cheie: carne , ceapa , ciorba , galbenus , morcov , orez , patrunjel , perisoare ... . Daca se pune piept de pasare, se poate adauga si pielea ...
Reţetă de pe www.retete-culinare-online.com
Supa poloneza de pasare Ingrediente O pasare medie, 3 morcovi, 1 pastranac, o jumatate de ... , sifon, sare Mod de preparare Pasarea se curata, se despica, se ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Ciorba de pasare Ingrediente Carne de pasare 500 g morcovi 150 g patrunjel 50 g telina 100 ... Mod de preparare Carnea de pasare se taie bucati si se ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Supa italieneasca din maruntaie de pasare Ingrediente Ficatii, rinichii si pipotele ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Ciorba de potroace Ingrediente Maruntaiele, aripile si o parte din spinarea unei pasari, 2-3 oase de vaca, un morcov ... se strecoara. Se spala bine pasarea si se pune la fiert ... fin si se adauga in ciorba.Se lasa la fiert in ... orezul fiert si se da ciorba in doua clocote. Se adauga ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... . Daca se pune piept de pasare, se poate adauga si pielea ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... pui sau de la alta pasare, morcov, patrunjel, telina(cca 300 ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... si o parte din spinarea unei pasari si ficatul (daca l-ai oprit ... ai luat spuma. Cand clocoteste ciorba, adaugi orezul fiert si clatit ... (leustean). Daca ai si ficatul de la pasare, il adaugi in ciorba, doar cand aceasta este aproape gata, deoarece ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... kg carne pasare sau vita, 3 morcovi, frunza de telina, leustean, patrunjel ... fiert impreuna cu carnea de pasare sau vita. Se adauga sare ... se spumeaza mereu, pentru ca ciorba sa ramina limpede. Cind e totul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ciorba De Potroace Ingrediente maruntaiele, aripile si o parte din spinarea unei pasari, 2-3 oase de vaca, 1 buc. morcov ... . Se spala bine bucatile de pasare, se verifica bine sa nu ... varza fiarta separat. Cind clocoteste ciorba, se adauga orezul fiert si ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Ciorba De Potroace Cu Zeama De Varza Ingrediente maruntaie, aripi, git si picioare de la pasare, 1 l apa, 1 l zeama de varza acra ... adauga maruntaiele si bucatele de pasare usor presarate cu sare. Dupa ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Ciorba De Maruntaie De Pasare Ingrediente maruntaiele, aripile si o parte din spinarea unei pasari, 2-3 oase de vaca, 1 buc. morcov ... . Se spala bine bucatile de pasare, se verifica bine sa nu ... zeama de lamiie. Cind clocoteste ciorba, se adauga orezul fiert si ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... si o parte din spinarea unei pasari, 2-3 oase de vaca, 1 buc. morcov ... . Se spala bine bucatile de pasare, se verifica bine sa nu ... zeama de lamiie. Cind clocoteste ciorba, se adauga orezul fiert si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Maruntaie de pasare sau piept de vita, morcov, patrunjel, telina, o ceapa ... carnea; daca fierbe mai mult, ciorba scade). Zarzavatul si ceapa, rase ... fiarba circa 30 minute; apoi, ciorba se acreste dupa gust. Daca ... foc, se drege, ca si ciorbele precedente si se sareaza. Pentru ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ciorba De Potroace Acrita Cu Varza Ingrediente 2 l apa, 1 litru zeama de varza, maruntaiele si aripile de la o pasare(gaina, curcan, gisca sau amestecate), 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa mare, A? telina, verdeata tocata (patrunjel si marar), sare Preparare Se fierb maruntaiele cu zarzavatul si ceapa, taiate marunt. Se spumeaza si se adauga sare. Cind carnea este fiarta, se adauga zeama de varza fiarta separat, patrunjelul si mararul si se lasa sa dea citeva...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Morcovul se taie batonele subtiri. Se calesc usor, la foc iute, 2-3 minute in ulei , apoi se adauga ceapa tocata marunt, si ardeiul taiat rondele. Se calesc în continuare înca 2-3 minute, apoi se adauga cartofii, curatati de coaja, taiati cubulete. Se presara sare si piper, dupa gust, se adauga rosiile taiate in patru si dovlecelul taiat cubulete in apa calda cat sa acopere toate legumele si se lasa sa fiarba acoperit aproximativ 15 minute, la foc potrivit. Între timp, se fierb separat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ciorba De Potroace De Pasare Cu Zarzavaturi Ingrediente aripile, gitul, pipota ... o parte de la spinarea unei pasari, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 pastirnac, A? telina, 2 linguri ... Preparare Se fierb bucatile de pasare. Se ia spuma si se ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro